Doorgaan naar hoofdcontent

Renovatie: Je trap weer als nieuw in één dag en zonder breekwerk

De keuze van de juiste trap is een belangrijk element in je interieur. We hebben daarbij de keuze uit vele mogelijkheden en systemen.
Is je trap dringend aan vernieuwing toe? Dan kun je veel tijd en geld besparen met het renoveren van je trap.
Traprenovatie maakt je trap als nieuw en dit in amper één dag zonder vervelend breekwerk.  

Trap en interieur één geheel


Tot voor kort was er weinig of geen aandacht voor de juiste trap voor onze woning. Pas de jongste jaren kwam hier gelukkig verandering in. Nu is onze trap een extra element in onze woon- en leefruimte. 

Nieuwe trap of traprenovatie

Is je trap aan vernieuwing toe? Dan heb je de keuze tussen het plaatsen van een nieuwe trap of traprenovatie.
Het renoveren van je trap zorgt voor vele voordelen. Het spaart veel tijd en geld. Het renoveren van je trap kan in amper één dag en zelfs zonder vervelend breekwerk.

Niet te onderscheiden

Tussen een nieuwe en een gerenoveerde trap is er geen enkel verschil meer merkbaar. Niet in de gebruikte materialen en niet in de uitvoering.

Je merkt wel een groot verschil op je budget. Je trap is in amper één dag gerenoveerd, en daar is zelfs geen breekwerk voor nodig. 

Gaat je voorkeur uit naar een landelijke, een klassieke of een moderne trap? Met het renoveren van je trap is dit allemaal mogelijk. 

Milieuvriendelijk

Zo heb je zelfs de keuze tussen  verschillende houtstructuren, evoluerend van licht naar donker. 

Zelfs een betonlook, een marmerstructuur of een exclusieve lederlook is met traprenovatie perfect mogelijk.

Traprenovatie heeft daarbij steeds meer oog voor milieuvriendelijke materialen. 

Trapleuningen en balustrade

Past je oude trapleuning of balustrade? Ook daar kan iets aan gedaan worden. 

Een kwalitatieve trapleuning en is balustrade steeds voor:


 • Milieuvriendelijk


 • Gebruiksvriendelijk en veilig


 • Onderhoudsarm vragen


 • Past bij je interieur 

Houten trapleuning

Niets gaat boven het natuurlijke uitzicht van hout. Dat is zowel het geval voor je trap als voor je trapleuning. 

Bij houten trapleuningen heb je vaak de keuze tussen:


 • Ronde trapleuningen
 • Vierkanten trapleuningen
 • Sleutelgat-trapleuning

Voor je balustrade kun je kiezen tussen: • Een balustrade met rechte houten spijlen
 • Een balustrade met gedraaide spijlen
 • Een balustrade met gekruiste spijlen

Rvs trapleuning

Geef je de voorkeur aan een moderne trap? Dan is ene trap in RVS look wellicht iets voor jou. 

Je hebt hier de keuze tussen:

 • Een ronde rvs trapleuning met tijdloze look
 • Een moderne, rechthoekige rvs trapleuning
 • Een strakke, vierkanten rvs trapleuning

Nieuwe trend: trapverlichting 

Een sfeervolle trapverlichting maakt van je trap een echte blikvanger. Bij trapverlichting wordt LED- verlichting steeds populairder.  
LED trapverlichting is nu veelzijdiger dan ooit, en dit zowel op het vlak van lichtwarmte als vormgeving. 
Je hebt de keuze tussen een warm en wit licht en tussen koel en blauw licht en dit telkens in een ronde en vierkante vormgeving of LED- strips. 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

DeLonghi: eerste mobiele airco met waterkoeling!

Het is zover: specialist DeLongi bracht recent zijn lang beloofde mobiele airco met waterkoeling op de markt. Dat is goed nieuws, want de kwaliteit van de huidige mobiele toestellen liet tot hiertoe veel te wensen over. Naast hun dure aankoopprijs en hun hoog energieverbruik, zijn deze klassieke toestellen uitgerust met een bijzonder lawaaierige motor. Maakt de eerste mobiele airco met waterkoeling van DeLonghi daar nu eensklaps een einde aan?

Het eerste mobiele aircotoestel met waterkoeling brengt heel wat beterschap, maar zijn prijs zal niettemin voor vele consumenten een ernstige struikelblok blijven. Dit nieuwe aircotoestel dat door DeLonghi op de markt wordt gebracht draagt immers een prijskaartje van 899 euro. Dat staat in schril contrast met de klassieke mobiele aircotoestellen die momenteel in verschillende electroketens worden aangeboden voor een prijs van amper 295 euro...

Goedkope airco's werken als een koelkast

Al deze mobiele airco's werken volgens het koelkastprin…

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…