Doorgaan naar hoofdcontent

De leukste kortingen bij Bongo en Smartphoto

Met de kerstdagen in zicht, zijn weer een aantal mensen op zoek naar leuke cadeautjes. In dit artikel komen mijn twee toppers aan bod, die je gegarandeerd een leuke kerst zullen schenken: Bongo en Smartphoto. Sta me toe om deze webshops wat nader toe te lichten.

Bongo bonnen als kerstcadeau

Wat ik vooral apprecieer aan Bongo, is dat ze maar blijven innoveren. Dat moet wel, want mensen kunnen niet elk jaar een Bongo cadeau geven. Er zijn tegenwoordig al alternatieven, zoals de Cadeaubox of de Vivabox. Bongo blijft voor mij de pionier en ze weten me ook steeds te verrassen. De natuurliefhebber komt er zeker aan z'n trekken, want het gamma Bongo's die iets te maken hebben met logeren en natuur is bijzonder groot. Voor zij die houden van dat tikkeltje meer, zijn er ook de Pretige bonnen: exclusieve wellness weekends of logeren in een Boutique hotel, het kan allemaal!

Indien je een Bongo bon aankoopt, check dan zeker of er geen actiecode beschikbaar is. Op websites zoals Korting Seutje vind je een resem kortingscodes die je kan gebruiken bij Bongo.be. Let wel, deze zijn maar beperkt geldig dus snel zijn, is ook hier de boodschap!

Wees origineel en personaliseer je cadeau

De cadeauhits voor 2013? Iets persoonlijks. Dit is iets helemaal anders dan een Bongo bon, waarbij diegene die het geschenk krijgt wel zijn hotel of uitstapje kan kiezen. Bij een gepersonaliseerd geschenk krijgt de gelukkige iets wat helemaal unieks is. Een T-shirt met een leuk opschrift? Een teddybeer met je eigen foto op? Een tas met het logo van je bedrijf? Allemaal zaken die mogelijk zijn bij www.smartphoto.be, een van de betere websites in België op vlak van bedrukken en personaliseren van goederen. Je moet zeker eens vrijblijvend gaan rondspeuren op die website want hun gamma is echt enorm. Qua prijzen behoren ze ook tot de top.

Welk geschenk je uiteindelijk ook kiest, ik wens jullie alvast een fijne kerst!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

DeLonghi: eerste mobiele airco met waterkoeling!

Het is zover: specialist DeLongi bracht recent zijn lang beloofde mobiele airco met waterkoeling op de markt. Dat is goed nieuws, want de kwaliteit van de huidige mobiele toestellen liet tot hiertoe veel te wensen over. Naast hun dure aankoopprijs en hun hoog energieverbruik, zijn deze klassieke toestellen uitgerust met een bijzonder lawaaierige motor. Maakt de eerste mobiele airco met waterkoeling van DeLonghi daar nu eensklaps een einde aan?

Het eerste mobiele aircotoestel met waterkoeling brengt heel wat beterschap, maar zijn prijs zal niettemin voor vele consumenten een ernstige struikelblok blijven. Dit nieuwe aircotoestel dat door DeLonghi op de markt wordt gebracht draagt immers een prijskaartje van 899 euro. Dat staat in schril contrast met de klassieke mobiele aircotoestellen die momenteel in verschillende electroketens worden aangeboden voor een prijs van amper 295 euro...

Goedkope airco's werken als een koelkast

Al deze mobiele airco's werken volgens het koelkastprin…

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…