Doorgaan naar hoofdcontent

Je uitnodigingen zelf maken?We spenderen heel wat van onze vrije tijd achter ons computerscherm of de televisie, en ook gamen wordt steeds populairder.Toch is er in onze toenemende multimedia maatschppij zeker nog plaats voor creatievelingen. Een vrijetijdsbesteding die steeds populaider wordt is bijvoorbeeld uitnodigineg zelf maken. Aan inspiratie geen gebrek, want redenen om een uitnodiging zelf te maken, zijn er in overvloed. Allerlei wenskaarten, geboortekaartjes, uitnodigingen voor een babyborrel of een kinderfeest, trouwkaarten, of een buurtfeest. Je kan wellicht niets meer verzinnen of er wordt een voor uitnodigingskaart verstuurd. En waarom nog geld uitgeven aan een kaart, als je met uitnodigingen maken een unieke kaart kunt ontwerpen?

Waar je eigen uitnodiging maken?


Zélf  je uitnodiging maken lijkt veel moeilijker dan het in werkelijkheid is. Je vindt op het net heel wat gespecialiseerde websites die je toelaten op een gemakkelijke manier uitnodigingen zelf te ontwerpen. Voor iedereen is er wel een geschikte website te vinden. Hoofdrolspelers bij het zelf maken van een uitnodiging zijn vistaprint.be, zazzle.be, party-gifts.be, seniorenNet, uitnodigingen-maken, een-kinderfeestje.net, smulweb.nl en babybytes.nl. Niet alleen voor alle doe het zelvers van de beginneling tot de meest handige Harry, maar ook voor iedere gelegenhei is er wel een of andere site te vinden.

Hoe zelf je uitnodiging maken?


De eerste stap naar je zelf ontworpen uitnodigingskaarten, is het aanmaken van een account.  Zonder account kan je uiteraard geen gebruik maken van de mogelijkheden die de betrokken site je ter beschikking stelt. Vergelijk vooraf de mogelijkheden van de verschillende sites vooraleer je aan de slag gaat. Beschik je over een eigen account, dan kan het ontwerpen van je defiitief beginnen. Op alle websites kan je kiezen uit een groot aantal ontwerpen. De voorgestelde ontwerpen zijn uiteraard niet te nemen of te laten. Je kan bij het zelf maken van je uitnodiging steeds je inspiratie de vrije loop laten. Naast de verschillende ontwerpen, krijg je ook op alle sites een ruime keuze uit allerlei kleuren en kleurcombinaties, lettertypes, stijlen, formaten en zelfs tekstjes. Bij voldoende inspiratie kan je uiteraard je eigen tekst op papier zetten. Eens alles naar je zin, worden je zelfgemaakte uitnodigingen op een professionele wijze gedrukt.  Je kan gemakkelijk én betrouwbaar betalen via bijvoorbeeld pay pal, maar er zijn vele andere betaalmogelijkheden. Eens je betaling geregistreerd, worden enkele dagen later je zelf gemaakte uitnodigingen netjes thuis afgeleverd.

Uitnodiging zelf maken biedt vele voordelen


Naast de grote voldoening, biedt een uitnodiging die je zelf maakt vele voordelen. In deze groeiende mulimedia maatschappij waardeert men het persoonlijke karakter van een zelf ontworpen kaart steeds meer en meer.  Een uitnodiging die je zelf maakt blijft een levenslange herinnering aan een belangrijke (familie) gebeurtenis. Het betreft een unieke kaart, die je nergens anders kan kopen. En voor de prijs moet je een uitnodiging zelf maken  zeker niet laten. In vele gevallen zijn  zelf gemaakte uitnodigingen zelfs goedkoper dan een exemplaar die je in alle winkels aantreft.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…

Waar koop je Delvaux handtassen tweedehands

Hou je van klasse en kwaliteit, dan droom je wellicht al langer van exclusieve Delvaux handtassen. Kwaliteit is niet goedkoop, en dat is bij deze Brusselse handtasontwerper beslist niet anders. Wat anders gezegd van prijzen die variëren van 750 tot 2500 euro voor een handtas? Dat heeft uiteraard voor gevolg dat geïntresseerden in de kwaliteits lederwaren van delvaux ijverig zoeken naar tweedehands handtassen van Delvaux. Ze zijn tweedehands niet gemakkelijk te vinden, maar er zijn gespecialiseerde sites die geregeld tweedehands handtassen van Delvaux aanbieden. En Delvaux zélf organiseert jaarlijks een voordelige stockverkoop. Hoe pak je de zoektocht naar tweedehands handtas van Delvaux handtassen succesvol aan, en op wat moet je letten om latere ontchoochelingen te voorkomen?

Er is wellicht geen enkele vrouw die er niet van droomt met een handtas van de Brusselse lederontwerper Delvaux te kunnen pronken. Dromen mag, maar lang niet iedereen kan zich zo'n Delvaux handtas veroorloven…