Doorgaan naar hoofdcontent

Parfum koop je voordelig online bij Bol.com

We vinden steeds meer en beter de weg naar online webshops. Dat heeft voor gevolg dat het aanbod producten dat je online kunt kopen dagelijks groeit. Kochten we tot voor kort hoofdzakelijk electro, huishoudapparaten en multimedia voordelig online, dan schrikken we er steeds minder voor terug ook parfum, allerlei producten voor lichaamsverzorging, vitaminen en voedingssupplementen online te kopen. Bol.com, ongetwijfeld de grootste online supermarkt van Nederland die nu ook bij ons meer en meer tevreden klanten telt, speelt met zijn zopas geopende Mooi en Gezond webshop daar handig op in. Het assortiment van Mooi en Gezond telt ruim 15000 artikelen, en is daarmee veruit de grootste parfumerie en drogist van Nederland en België.

 
Voor  parfums van de meest vertrouwde merken en 
alle producten voor lichaamsverzorging kun je bij
Mooi en Gezond van Bol.com terecht 
Met zijn jongste Mooi en Gezond webshop maakt Bol.com het voortaan mogelijk parfum van de meest bekende merken, alle mogelijke producten voor lichaamsverzorging maar ook vitaminen en voedingssupplementen te kiezen en te kopen vanuit je luie zetel, zonder pottenkijkers.  Met Mooi en Gezond biedt Bol.com producten aan van de meest bekende merken als Nivea, Max Factor, Durex, Modifast, L' Oreal, Doce & Gabbana, Garnier, Gillette, Hugo Boss, Axe, Oral- B, Biodermal en Gucci. Bol.com kiest daarbij niet alleen voor een zo  breed mogelijk assortiment van de meest vooraanstaande merken in alle mogelijke prijsklasse. Alle producten uit Mooi en Gezond worden razend vlug aan huis geleverd. Producten met een haarscherpe prijs/kwaliteitverhouding staan bovenaan het verlanglijstje van de consument, en daar wil Bol.com ook met Mooi en Gezond maximaal op inspelen.

In alle discretie

Naast de meest populaire en trendy parfums van alle vertrouwde kwaliteitsmerken biedt Bol.com in zijn nieuwste webwinkel Mooi en Gezond meteen ook alle schoonheidsproducten, ook voor mannen, scheerartikelen, en deodorants maar even goed vitaminen, mineralen en alle mogelijke voedingssupplementen en afslankproducten aan. Bij Mooi en Gezond kun je echter even goed voor anticonceptiva van betrouwbare merken als Durex in alle discretie kiezen. En wie zou dat niet waarderen boven het kiezen en kopen van dergelijke toch persoonlijke producten met pottenkijkers naast jouw in de winkel?

  • Kooptip: neem zeker tijdens deze eerste weken en maanden regelmatig een kijkje voor extra voordelige aanbiedingen bij Mooi en Gezond van Bol.com! 
Enhanced by Zemanta

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

DeLonghi: eerste mobiele airco met waterkoeling!

Het is zover: specialist DeLongi bracht recent zijn lang beloofde mobiele airco met waterkoeling op de markt. Dat is goed nieuws, want de kwaliteit van de huidige mobiele toestellen liet tot hiertoe veel te wensen over. Naast hun dure aankoopprijs en hun hoog energieverbruik, zijn deze klassieke toestellen uitgerust met een bijzonder lawaaierige motor. Maakt de eerste mobiele airco met waterkoeling van DeLonghi daar nu eensklaps een einde aan?

Het eerste mobiele aircotoestel met waterkoeling brengt heel wat beterschap, maar zijn prijs zal niettemin voor vele consumenten een ernstige struikelblok blijven. Dit nieuwe aircotoestel dat door DeLonghi op de markt wordt gebracht draagt immers een prijskaartje van 899 euro. Dat staat in schril contrast met de klassieke mobiele aircotoestellen die momenteel in verschillende electroketens worden aangeboden voor een prijs van amper 295 euro...

Goedkope airco's werken als een koelkast

Al deze mobiele airco's werken volgens het koelkastprin…

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…