Veilig en goedkoop: Quick Parking Brussels Airport

Gebruik je voor je vakantie- en/of je zakelijke verplaatsingen regelmatig Brussels Airports, en rij je daarbij telkens met de wagen richting Zaventem? Dan is het belangrijk een veilige en toch betaalbare parking te vinden. De Quick Parking in Zaventem is daar een goed voorbeeld van. Niet alleen veilig en goedkoop, maar zeker ook bijzonder comfortabel. Kortom je beste keuze wanneer je op Brussels Airport een betrouwbare parking zoekt. Bij je aankomst op de luchthaven word je auto naar je gereserveerde parkeerplaats gereden. Je wordt tegelijkertijd afgehaald met een luxe shuttlebus die je na amper enkele minuten afzet aan de inkomhall voor vertrekkers.
Bij Quick Parking in Zaventem heb je zelfs de keuze voor
een overdekte parking. Ook de parking in open luct
wordt dag en nacht bewaakt
Om je parkeerplaats te reserveren moet je zelfs je huis niet uit. Boeken kan immers online. Dat doe je op http://www.parkingzaventem.be. Het duurt amper enkele minuten om je parkeerplaats op de goed bewaakte Quick Parking te bestellen. Bij het online bestellen van je parkeerplaats op Quick Parking in Zaventem heb je alleen je datum van aankomst en van vertrek nodig, en je moet ook je vluchtnummer of het tijdstip van landing bij thuiskomst kenbaar maken. Je krijgt onmiddellijk de bevestiging van je bestelling en de kostprijs, online betalen is zelfs niet nodig. Het bedrag mag je bij je vetrekt op Brussels Airport betalen.

Goede bereikbaarheid

De Quick Parking op Brussels Airport is tijdig en
uitstekend bewegwijzerd
Alles goed en wel, maar hoe is het met de bereikbaarheid van de Quick Parking in Zaventem gesteld? Een uitstekende bereikbaarheid is een extra troef. Die bevindt zich langs de Budasteenweg 42 op het grondgebied van Machelen. Ook zonder GPS, dan is het is de parking goed bereikbaar. De route naar de Quick Parking is tijdig en uitstekend aangegeven.

Overdekt

Quick Parking Zaventem beschikt op Brussels Airport zelfs over overdekte parkeergelegenheid. Bij het online reserveren moet je jouw keuze voor een overdekte parkeerplaats of een in open lucht kenbaar maken. Je auto wordt door de parkeerwachters van de Quick Parking naar zijn toegekende parkeerplaats gereden. Aan de receptie kun je ondertussen je parkeerplaats betalen, zowel contant als met je bankkaart. Alles verloopt opvallend vlot bij Quick Parking Zaventem, men spreekt er zowel Nederlands als Frans en Engels.

Luxe shuttlebus

Een shuttlebus brengt je in slechts enkele minuten naar de inkomhal voor de vertrekkers. Dezelfde werkwijze bij je terugkomst. Je belt dan naar een speciaal nummer dat je op je reservatiedocumenten vindt en enkele minuten later is de shuttlebus er aan de vertrekhal verdiep 2, poort C. De shuttlebus brengt je naar je wagen die aan de 'inkomhal aankomsten' klaar staat.
Nadat je bent uitgepakt
brengt een shuttlebus
je baar de vertrekhall

Prijs Quick Parking Zaventem

Je wagen achterlaten op de Quick Parking van Zaventem is bovenop verrassend goedkoop.
  • Zeven dagen: 72 euro.
  • Tien dagen: 89 euro.
  • Prijs per dag: vanaf 5 euro.

Daarvoor krijg je:

  • Permanente bewaking: de Quick Parking van Zaventem wordt dag en nacht bewaakt.
  • Aankomsthall: de bewaakte parking ligt op wandelafstand van de aankomsthal (vertrekkers).
  • Veilig: je beschikt er zowel over een overdekte parking en een in open lucht.
  • Shuttlebus: een luxe shuttlebus brengt je naar de terminal.
  • Reserveren of annuleren: kan zelfs tot 20 minuten voor je vertrek.
  • Beste keus: voor parkeren op de luchthaven van Zaventem (Brussels Airport) is de Quick Parking je beste keuze. Ze is niet alleen het goedkoopst maar heeft ook veruit de beste dienstverlening.

Reacties