Doorgaan naar hoofdcontent

Veilig en goedkoop: Quick Parking Brussels Airport

Gebruik je voor je vakantie- en/of je zakelijke verplaatsingen regelmatig Brussels Airports, en rij je daarbij telkens met de wagen richting Zaventem? Dan is het belangrijk een veilige en toch betaalbare parking te vinden. De Quick Parking in Zaventem is daar een goed voorbeeld van. Niet alleen veilig en goedkoop, maar zeker ook bijzonder comfortabel. Kortom je beste keuze wanneer je op Brussels Airport een betrouwbare parking zoekt. Bij je aankomst op de luchthaven word je auto naar je gereserveerde parkeerplaats gereden. Je wordt tegelijkertijd afgehaald met een luxe shuttlebus die je na amper enkele minuten afzet aan de inkomhall voor vertrekkers.
Bij Quick Parking in Zaventem heb je zelfs de keuze voor
een overdekte parking. Ook de parking in open luct
wordt dag en nacht bewaakt
Om je parkeerplaats te reserveren moet je zelfs je huis niet uit. Boeken kan immers online. Dat doe je op http://www.parkingzaventem.be. Het duurt amper enkele minuten om je parkeerplaats op de goed bewaakte Quick Parking te bestellen. Bij het online bestellen van je parkeerplaats op Quick Parking in Zaventem heb je alleen je datum van aankomst en van vertrek nodig, en je moet ook je vluchtnummer of het tijdstip van landing bij thuiskomst kenbaar maken. Je krijgt onmiddellijk de bevestiging van je bestelling en de kostprijs, online betalen is zelfs niet nodig. Het bedrag mag je bij je vetrekt op Brussels Airport betalen.

Goede bereikbaarheid

De Quick Parking op Brussels Airport is tijdig en
uitstekend bewegwijzerd
Alles goed en wel, maar hoe is het met de bereikbaarheid van de Quick Parking in Zaventem gesteld? Een uitstekende bereikbaarheid is een extra troef. Die bevindt zich langs de Budasteenweg 42 op het grondgebied van Machelen. Ook zonder GPS, dan is het is de parking goed bereikbaar. De route naar de Quick Parking is tijdig en uitstekend aangegeven.

Overdekt

Quick Parking Zaventem beschikt op Brussels Airport zelfs over overdekte parkeergelegenheid. Bij het online reserveren moet je jouw keuze voor een overdekte parkeerplaats of een in open lucht kenbaar maken. Je auto wordt door de parkeerwachters van de Quick Parking naar zijn toegekende parkeerplaats gereden. Aan de receptie kun je ondertussen je parkeerplaats betalen, zowel contant als met je bankkaart. Alles verloopt opvallend vlot bij Quick Parking Zaventem, men spreekt er zowel Nederlands als Frans en Engels.

Luxe shuttlebus

Een shuttlebus brengt je in slechts enkele minuten naar de inkomhal voor de vertrekkers. Dezelfde werkwijze bij je terugkomst. Je belt dan naar een speciaal nummer dat je op je reservatiedocumenten vindt en enkele minuten later is de shuttlebus er aan de vertrekhal verdiep 2, poort C. De shuttlebus brengt je naar je wagen die aan de 'inkomhal aankomsten' klaar staat.
Nadat je bent uitgepakt
brengt een shuttlebus
je baar de vertrekhall

Prijs Quick Parking Zaventem

Je wagen achterlaten op de Quick Parking van Zaventem is bovenop verrassend goedkoop.
  • Zeven dagen: 72 euro.
  • Tien dagen: 89 euro.
  • Prijs per dag: vanaf 5 euro.

Daarvoor krijg je:

  • Permanente bewaking: de Quick Parking van Zaventem wordt dag en nacht bewaakt.
  • Aankomsthall: de bewaakte parking ligt op wandelafstand van de aankomsthal (vertrekkers).
  • Veilig: je beschikt er zowel over een overdekte parking en een in open lucht.
  • Shuttlebus: een luxe shuttlebus brengt je naar de terminal.
  • Reserveren of annuleren: kan zelfs tot 20 minuten voor je vertrek.
  • Beste keus: voor parkeren op de luchthaven van Zaventem (Brussels Airport) is de Quick Parking je beste keuze. Ze is niet alleen het goedkoopst maar heeft ook veruit de beste dienstverlening.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…

Waar koop je Delvaux handtassen tweedehands

Hou je van klasse en kwaliteit, dan droom je wellicht al langer van exclusieve Delvaux handtassen. Kwaliteit is niet goedkoop, en dat is bij deze Brusselse handtasontwerper beslist niet anders. Wat anders gezegd van prijzen die variëren van 750 tot 2500 euro voor een handtas? Dat heeft uiteraard voor gevolg dat geïntresseerden in de kwaliteits lederwaren van delvaux ijverig zoeken naar tweedehands handtassen van Delvaux. Ze zijn tweedehands niet gemakkelijk te vinden, maar er zijn gespecialiseerde sites die geregeld tweedehands handtassen van Delvaux aanbieden. En Delvaux zélf organiseert jaarlijks een voordelige stockverkoop. Hoe pak je de zoektocht naar tweedehands handtas van Delvaux handtassen succesvol aan, en op wat moet je letten om latere ontchoochelingen te voorkomen?

Er is wellicht geen enkele vrouw die er niet van droomt met een handtas van de Brusselse lederontwerper Delvaux te kunnen pronken. Dromen mag, maar lang niet iedereen kan zich zo'n Delvaux handtas veroorloven…