Doorgaan naar hoofdcontent

Moderne juwelen en horloges koop je online

Steeds meer landgenoten kopen online, zelfs moderne en trendy juwelen en horloges. Geduldig afwachten, kijken en vergelijken doet ook hier geld besparen. Trendy en moderne juwelen, merk juwelen en horloges koop je goedkoop online. Online juwelen en horloges kopen heeft nog meerdere voordelen. Je kan rustig thuis kiezen en enkele dagen later wordt je droomjuweel of horloge thuis afgeleverd.

Ice Watches vind je in alle mogelijke
kleuren en kleurcombinaties en
werd een ware hype.
De meest trendy uurwerken, zowel voor dames als voor heren, worden dus steeds meer online gekocht. Gevestigde en ervaren juweliers konden aan het succes van webwinkels niet meer voorbij.

Kleurrijke Ice watches

Dames- en uniseksuurwerken van Ice Watches zijn in amper enkele jaren tijd uitgegroeid tot een échte hipe. Ice Watches zijn ongetwijfeld een van de populairste, maar lang niet meer uitsluitend trendy uurwerken voor jongeren. Ze worden op de markt gebracht door een bedrijf gevestigd in het Belgische Bastenaken, maar worden geproduceert in... China. De Belgische uurwerkproducent is wereldwijd bekend om zijn kleurrijke horloges... in plastiek. Ice Watches zijn in de eerste plaats modern en trendy en combineren elegantie met luxueus draagcomfort. Ice Watches zijn er zowel voor dames en heren en dit in alle kleuren en maten. Dames horloges zijn gemiddeld amper 36 millimeter dik. Unisex uurwerken 48 millemieter, maar alle Ice Watches draaien precies met een kwalitatieve Miyoto kwarts installatie. Ice watches zijn gegarandeert waterdicht tot op een diepte van 50 meter.
Zelfs de verpakking van de Ice watches oogt
trendy zodat je er niet naast kan kijken
  • Kooptip: je hebt al een kleurrijke Ice Watches vanaf 59 euro.

Zilveren juwelen van Nona

Amper twee jaar geleden werd de zilveren juwelencollectie van Nona door het wereldbekende merk Rodania op de markt gebracht. Met succes, de zilveren Nona- collectie juwelen sloeg onmiddellijk aan bij het publiek, en lang niet alleen bij jongeren. Nona juwelen vallen op door hun eenvoudige schoonheid, hun draagcomfort en hun budgetvriendelijk prijskaartje. Vooral wanneer TV- vedette Dino Tersago het gezicht werd van Nona werd deze kwalitatieve hoogstaande juwelen collectie pas écht populair. En online doet men ook hier de beste zaakjes.

Emporio Armani
Naast kleding, parfum en aye
wear zijn nu ook Armani
Watches erg populair
Voor liefhebbers van trendy kleding, (zonne) brillen en parfum is Emporio Armani zeker geen onbekende. De kleding collectie van Emporio Armani valt in de eerste plaats op door zijn exclusief en eigentijds karakter. Naast zijn kledinglijn, zijn parfum en eye wear heeft Armani ook een uitgebreide collectie uurwerken zowel voor dames als voor heren. De naam alleen al maakte ook deze horloges van Armani tot exclusieve hebbedingen, maar goedkoop zijn ze zeker niet. Met een horloge van Armani beschik je wel over een eye catcher waarmee je zeker niet uit de toon zal vallen, wel integendeel...

Ti Sento geïnspireerd door de natuur
Met zijn Terra Cotta collectie lieten de ontwerpers van Ti
Sento zich inspireren door de natuur
De collectie Ti Sento juwelen is een andere blikvanger. Ti Sento is ongetwijfeld marktleider op het gebied van design zilveren juwelen.

De trendy ontwerpen van Ti Sento springen extra in het oog dankzij gedurfde kleurencombinaties. De zomercollectie die als Terra Collection gepresenteerd wordt, is geïnspireerd door de natuur. Aardse kleuren en materialen als leder staan hierbij centraal. Liefhebbers van unieke sierraden vinden zeker hun gading in de collectie Tribal Art van Ti
Sento


.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

DeLonghi: eerste mobiele airco met waterkoeling!

Het is zover: specialist DeLongi bracht recent zijn lang beloofde mobiele airco met waterkoeling op de markt. Dat is goed nieuws, want de kwaliteit van de huidige mobiele toestellen liet tot hiertoe veel te wensen over. Naast hun dure aankoopprijs en hun hoog energieverbruik, zijn deze klassieke toestellen uitgerust met een bijzonder lawaaierige motor. Maakt de eerste mobiele airco met waterkoeling van DeLonghi daar nu eensklaps een einde aan?

Het eerste mobiele aircotoestel met waterkoeling brengt heel wat beterschap, maar zijn prijs zal niettemin voor vele consumenten een ernstige struikelblok blijven. Dit nieuwe aircotoestel dat door DeLonghi op de markt wordt gebracht draagt immers een prijskaartje van 899 euro. Dat staat in schril contrast met de klassieke mobiele aircotoestellen die momenteel in verschillende electroketens worden aangeboden voor een prijs van amper 295 euro...

Goedkope airco's werken als een koelkast

Al deze mobiele airco's werken volgens het koelkastprin…

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…