Geschenken: origineel geschenk voor moeder en moederdag

Bestaat er iets mooier dan je moeder op moederdag te verrassen met een (origineel) geschenk? Een geschenk voor moederdag moet niet eens duur zijn om haar te plezieren. Wordt het ook dit jaar de zoveelste bos bloemen, dat flesje parfum van haar favoriete merk of het zoveelste etentje bij de Chinees? Het is moeder eigenlijk allemaal om het even, als ze maar merkt dat haar kinderen haar niet vergeten.
Een ruiker bloemen met moederdag doet het
altijd. Online kun je steeds meer originele
geschenken voor moederdag vinden
Al dat gepieker en extra inspanningen om je moeder op haar dag te verrassen met een origineel geschenk, zijn voortaan overbodig. Steeds meer websites specialiseren zicht in het presenteren van de meest originele moederdaggeschenken, in vele gevallen zelfs voordeliger dan in de winkel. 

Dat gaat dit jaar van een origineel moederdag telegram met je persoonlijke tekst in chocolade tot een of andere workshop, een exclusief hebbeding waar ze al zo lang van droomde of een ballonvlucht over haar geboortestreek. Een overzicht.

Chocolade telegram

Je leest het inderdaad goed, een origineel moederdag telegram met jouw persoonlijke boodschap en nog lekker ook. Dit chocolade telegram is samengesteld uit veertien blokjes (twee rijen van zeven blokjes), uit de heerlijkste chocolade. Je hebt hierbij de keuze tussen melk- of witte chocolade, samengesteld uit minimum 35 procent melkchocolade en 48 procent pure chocolade. 

Het telegram heeft een gewicht van 133 gram. Is je mama een zoetebek, dan is dit originele geschenk zeker iets voor haar.
  • Kostprijs: 12,95 euro, vergezeld van een lovekaart.

Workshop bonbons en chocolade

Dat is zéker een workshop waar je mama en al haar gasten hun duimen en vingers zullen van aflikken. 
Zo een chocoladetelegram met je persoonlijke tekst is
niet alleen origineel, maar ook lekker!
Door een combinatie van film en voorbeelden kan ze tijdens deze workshop 'bonbons en chocolade' kennismaken met de boeiende (en lekkere) wereld van de chocolade. Zo'n workshop chocolade bonbons maken wordt in iedere provincie en lokatie georganiseerd, en is beschikbaar in zes verschillende uitvoeringen.

  • Kostprijs: zo'n lekkere én leerrijke workshop kun je volgen vanaf 29,75 euro.

Brievenbusbloemen

Minstens even origineel zijn ongetwijfeld de brievenbusbloemen.
Deze twaalf rode rozen worden verzonden in een speciale brievenbus verpakking zodat men ze niet kan  beschadigen. Het betreft hier een fleurig boeket bestaande uit twaalf rozen, feestelijk verpakt, en vergezeld van een persoonlijke boodschap. De bloemen worden plukvers verzonden en het Fairtrade Max Havelaar keurmerk garandeert dat de rozen tegen een eerlijke prijs en onder internationaal erkende Fairtrade handelsvoorwaarden werden ingekocht bij de kweker in ontwikkelingslanden.
  • Prijs: een boeket rode brievenbusrozen heb je voor 15,95 euro.

Muziekballon

Zo'n muziekballon is niet alleen een origineel maar zeker ook een muzikaal geschenk voor moederdag. Deze vrolijke muziekballon speelt immers het deuntje 'You are my sunshine', en dit vanaf het ogenblik dat er tegen getikt wordt.
Deze muzikale moederdagballon zal niet alleen
je moeder weten te verbazen
De ballon heeft een diameter van zeventig centimeter. Het is een bijzonder dankbaar geschenk, niet alleen voor moederdag...

Prijs: vanaf 19,90 euro.

  •  

Hotelgiftcard

Trekt je moeder er al eens graag tussen uit om haar batterijen op te laden, dan is een hotelgiftcard beslist iets voor haar. Met zo'n hotelgiftcard doe je haar een hotelovernachting cadeau in meer dan 70000 hotels in tientallen landen. Het leuke aan deze hotelgiftcard is dat deze geen vervaldatum kent,  waardoor de ontvanger ervan een verblijf kan boeken wanneer het hem/haar best past. Een  hotelgiftcard is zelfs tien jaar later nog altijd geldig. Er zijn evenmin verborgen kosten aan verbonden. De ontvanger ervan is tot niets verplicht.

Prijs: een Hotelgiftcard heb je vanaf 25 euro.

 

Bloemen aan huis

Moederdag is uiteraard ook hét moment bij uitstek om haar te verrassen met een boeket bloemen, en dan nog wel aan huis besteld. Je vindt ongetwijfeld heel wat websites die zich specialiseerden in het aan huis bestellen van plukverse bloemen. Eén van hen is Euroflorist. Wanneer je jouw boeket voor moederdag of om het even welke andere gelegenheid voor 13 uur besteld, wordt het nog dezelfde dag aan huis geleverd.
  • Prijs: je hebt al een fleurige bos bloemen voor 25 euro.

Reacties