Extra geld verdienen met sociale netwerksite Chiliwire

Hou jij van social networking en bouwde je ondertussen een ruime vriendenkring op als lid van Facebook, Hyves enz? Dan hielp je mee aan de gigantische winsten die dergelijke networksites maken, maar hield je tot hiertoe weinig of niets aan over. Daar komt verandering in, want met de nieuwe én Nederlandse netwerksite Chiliwere verdien je met het uitbouwen van je netwerk extravaste inkomsten. Als lid van Chiliwire deel je immers in de winst van deze unieke netwerksite!


Chiliwire

Vanaf nu kun je geld verdienen met de nieuwe social netwerksite Chiliwire. Als je van social networking houdt, is dat uiteraard gemakkelijk meegenomen. Terwijl je met je vrienden communiceert op Chiliwire, beleef je niet alleen veel plezier en bouw je een (h)échte vriendenkring op, je verdient er voortaan dus ook nog geld mee. Het Nederlandse Chiliwire is gloednieuw, maar oogt niettemin erg vertrouwd. Je maakt er op een erg eenvoudige manier je profiel aan. Daarna kun je onmiddellijk starten met het delen van allerlei mogelijke informatie en weetjes met je toekomstige volgers en bezoekers. Je kan er je artikelen posten, links plaatsen, het allerlaatste nieuws en foto's en video's delen.  

Jij deelt voortaan mee in de winst 

Chiliwire ziet er dan wel erg vetrouwd, toch zorgt deze Nederlandse social networksite voor een wereldprimeur. Terwijl de bestaande netwerksite dankzij jou inspanningen het grote geld opstreken, laat Chiliwire zijn leden mee verdienen door ze te laten delen in hun winst. Maar liefst 55 procent daarvan is bestemd voor de leden van dit social network dat dan ook razendsnel groeit. Chiliwire is niet alleen in Nederland en België nu al erg populair. Het telt steeds meer en meer leden uit alle hoeken van de wereld. Chiliwire kreeg een eigentijdse look en ziet er dus erg vertrouwd uit zodat je er vlug thuis zal voelen. Het is tegelijk ook opvallend gebruiksvriendelijk en je kan  je account ook verbinden met zowel Tacebook als Twitter. Neem alvast een kijkje en probeer alles uit... je verdient er nog goed en blijvend geld mee ook!


Wordt lid van het nieuwste sociale netwerk!
http://www.chiliwire.com/francois580

Chiliwire New Social Media  
http://www.chiliwire.com/francois580
            
Reacties