Doorgaan naar hoofdcontent

Extra geld verdienen met sociale netwerksite Chiliwire

Hou jij van social networking en bouwde je ondertussen een ruime vriendenkring op als lid van Facebook, Hyves enz? Dan hielp je mee aan de gigantische winsten die dergelijke networksites maken, maar hield je tot hiertoe weinig of niets aan over. Daar komt verandering in, want met de nieuwe én Nederlandse netwerksite Chiliwere verdien je met het uitbouwen van je netwerk extravaste inkomsten. Als lid van Chiliwire deel je immers in de winst van deze unieke netwerksite!


Chiliwire

Vanaf nu kun je geld verdienen met de nieuwe social netwerksite Chiliwire. Als je van social networking houdt, is dat uiteraard gemakkelijk meegenomen. Terwijl je met je vrienden communiceert op Chiliwire, beleef je niet alleen veel plezier en bouw je een (h)échte vriendenkring op, je verdient er voortaan dus ook nog geld mee. Het Nederlandse Chiliwire is gloednieuw, maar oogt niettemin erg vertrouwd. Je maakt er op een erg eenvoudige manier je profiel aan. Daarna kun je onmiddellijk starten met het delen van allerlei mogelijke informatie en weetjes met je toekomstige volgers en bezoekers. Je kan er je artikelen posten, links plaatsen, het allerlaatste nieuws en foto's en video's delen.  

Jij deelt voortaan mee in de winst 

Chiliwire ziet er dan wel erg vetrouwd, toch zorgt deze Nederlandse social networksite voor een wereldprimeur. Terwijl de bestaande netwerksite dankzij jou inspanningen het grote geld opstreken, laat Chiliwire zijn leden mee verdienen door ze te laten delen in hun winst. Maar liefst 55 procent daarvan is bestemd voor de leden van dit social network dat dan ook razendsnel groeit. Chiliwire is niet alleen in Nederland en België nu al erg populair. Het telt steeds meer en meer leden uit alle hoeken van de wereld. Chiliwire kreeg een eigentijdse look en ziet er dus erg vertrouwd uit zodat je er vlug thuis zal voelen. Het is tegelijk ook opvallend gebruiksvriendelijk en je kan  je account ook verbinden met zowel Tacebook als Twitter. Neem alvast een kijkje en probeer alles uit... je verdient er nog goed en blijvend geld mee ook!


Wordt lid van het nieuwste sociale netwerk!
http://www.chiliwire.com/francois580

Chiliwire New Social Media  
http://www.chiliwire.com/francois580
            
Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

DeLonghi: eerste mobiele airco met waterkoeling!

Het is zover: specialist DeLongi bracht recent zijn lang beloofde mobiele airco met waterkoeling op de markt. Dat is goed nieuws, want de kwaliteit van de huidige mobiele toestellen liet tot hiertoe veel te wensen over. Naast hun dure aankoopprijs en hun hoog energieverbruik, zijn deze klassieke toestellen uitgerust met een bijzonder lawaaierige motor. Maakt de eerste mobiele airco met waterkoeling van DeLonghi daar nu eensklaps een einde aan?

Het eerste mobiele aircotoestel met waterkoeling brengt heel wat beterschap, maar zijn prijs zal niettemin voor vele consumenten een ernstige struikelblok blijven. Dit nieuwe aircotoestel dat door DeLonghi op de markt wordt gebracht draagt immers een prijskaartje van 899 euro. Dat staat in schril contrast met de klassieke mobiele aircotoestellen die momenteel in verschillende electroketens worden aangeboden voor een prijs van amper 295 euro...

Goedkope airco's werken als een koelkast

Al deze mobiele airco's werken volgens het koelkastprin…

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…