Doorgaan naar hoofdcontent

Kleding: badmode 2012 met kleur en comfort

Bijzonder kleurrijk, comfortabel, practisch én vooral verleidelijk. Dat is in een notedop de nieuwe badmode 2012 voor vrouwen. Nu de lente wenkt, is het tijd om met de gloednieuwe badmode voor de komende lente en zomer kennis te maken. En die is er meer dan ooit voor iedereen geschikt, gaande van sierlijke badpakken voor elk figuur tot de meest miniscule bikini's die haast niets aan je verbeelding over laten...
De nieuwe badmode 2012is erg kleurrijk, maar boven alles
comfortabel én... verleidelijk
Als het van de ontwerpers afhangt, dan is het deze lente en zomer gedaan met die vervelende witte lijntjes over je schouders. Strapless wordt dé trend. In haast alle collecties vind je badpakken zonder schouderbandjes. Deze trend geldt zowel voor bikini's als voor badpakken. De mini badpakken waarmee we in de jaren zeventig kennis maakten, zijn weer opvallend terug. Ze zijn zo mogelijk nog kleiner en opvallender en zonder schouderbandjes zodat de zon vrij spel krijgt. Heb je genoeg van al dat paraderen langs het strand, en wil je de sfeer in de stad op snuiven, dan zijn het topje en strandshort zéker op hun plaats. Afwisseling is er dit jaar zéker. De meeste collectie presenteren bikinitopjes en slips in verschillende kleuren. Shorty's, tanktops, topjes en badpakken met T- vormige ruguitsnijding zijn bijzonder geschikt voor de sportievelingen op het strand. Deze blijven immers perfect op hun plaats

Maak kennis met de superkini

Voor wie de look van een sexy bikini en het draagcomfort van een klassiek badpak waardeert, is er de superkini die werd ontworpen door O' Niel.
Met zijn ingenieuze schouderbandjes
en zijn materiaal is de superkini
vooral geschikt voor waterratten
Dankzij zijn  ingenieuze schouderbandjes en zijn materiaal dat als het ware op je huid blijft kleven, is deze superkini bijzonder interessant voor alle watersportfanaten en zeker voor diepzeeduiksters en surfers.

Eéndelige badpakken voor maatje méér

Eéndelige badpakken blijven het deze zomer het uitstekend doen, zeker bij vrouwen met een maatje meer. Figuurcorrigerende badpakken zijn uitgerust met een verstevigende buikstreek en een ingewerkte beugel of een ondersteunende strook voor de boezem. Deze modellen vind je in haast alle collecties terug. De meerderheid van de bodpakken zijn er in allerlei modekleuren en ogen met hun diepe V- uitsnijdingen niet alleen bijzonder vrouwelijk en verleidelijk. Ze tonen je figuur ook veel slanker. Er zijn nu ook badpakken met schuin inzetstukken op de heupen. Deze tonen je benen langer en je lichaam slanker. Bijzonder leuk, zowel om te dragen als om te zien, zijn de badpakken die onderaan effen en bovenaan bedrukt zijn, alsof het badpak uit twee delen bestaat.


Tankini blijft populair

De tankini, een combinatie van een
tanktopje en een klassiek bikinislipje
blijft populair
Wat de komende lente en zomer beslist populair blijft is de zogenaamde tankini, een combinatie van een tanktop met een bikinislipje.

Alle kleuren van de regenboog

De nieuwe badmode 2012 is er in zowat alle mogelijke kleuren en kleurencombinaties gaande van knalrood tot zacht en fluo oranje, roze, abrikoos, allerlei kakitinten, gif- en fluogroen en zowat alle beschikbare tinten van  blauw.
Deze kleuren worden zowel in een effen als in een bonte combinatie gebracht. Zwart is ook hier een kleur die de tijd trotseert. Zwart komt vooral voor bij badpakken en in combinatie met wit en rood.

Van marinestrepen tot zigzag

De komende maanden tref je op het strand vooral bollen, strepen en ruiten aan. Strepen blijven belangrijk, gaande van de meest eenvoudige marinestrepen over zigzag strepen tot opvallende veelkleurige strepen in de meest uiteenlopende uitvoeringen.  Hou je van speelse verleidelijkheid, dan zijn de veelkleurige streepmotieven écht iets voor jou. Bolletjesmotieven in alle formaten en kleuren brengen je dan weer terug naar de jaren vijftig. Allerlei abstracte tekeningen en etnische prints maken de badmode 2012 compleet en brengt zo voor elk wat wils, wuivende palmbomen en exotsiche bloemen mogen evenmin ontbreken.

Mannen badmode varieert van
sober grijs tot alle kleuren van
de regenboog

Badmode mannen 2012: tijdloos, blits of fashion

Blits of technsich, tijdloos of juist trendy en fashion... op het strand vallen mannen dit seizoen nooit écht uit de toon. De kleuren van de mannen badmode 2012 variëren van sober en discreet grijs blauw en kaki tot het meer gedurfde als fel rood en zacht... roze. Degradé motieven, ruiten, camouflageprints en tijdloos marinemotieven blijven het hoge woord voeren, en allerlei fotoprints van gebruinde surfers en metershoge golven roepen steeds de vakantiesfeer op. Lichtgewicht boardshorts uit sneldrogende materialen zijn dé geschikte outfit voor surfers en alle andere waterratten.

Badmode kinderen 2012: extra bescherming

Kinderen hebben extra bescherming nodig, ook op het strand. Wil je jouw kleintjes aan water laten gewennen, dan laat je ze bij voorkeur zwembandjes en een zwempak met vlotters dragen. Kinderen moeten zeker ook extra beschermd worden tegen de schadelijke UV- stralen van de zon. In steeds meer collecties voor kinderen 2012 vind je heel wat UV- badpakken en T- shirts voor kids die deze schadelijke OV stralen tegen houden.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

DeLonghi: eerste mobiele airco met waterkoeling!

Het is zover: specialist DeLongi bracht recent zijn lang beloofde mobiele airco met waterkoeling op de markt. Dat is goed nieuws, want de kwaliteit van de huidige mobiele toestellen liet tot hiertoe veel te wensen over. Naast hun dure aankoopprijs en hun hoog energieverbruik, zijn deze klassieke toestellen uitgerust met een bijzonder lawaaierige motor. Maakt de eerste mobiele airco met waterkoeling van DeLonghi daar nu eensklaps een einde aan?

Het eerste mobiele aircotoestel met waterkoeling brengt heel wat beterschap, maar zijn prijs zal niettemin voor vele consumenten een ernstige struikelblok blijven. Dit nieuwe aircotoestel dat door DeLonghi op de markt wordt gebracht draagt immers een prijskaartje van 899 euro. Dat staat in schril contrast met de klassieke mobiele aircotoestellen die momenteel in verschillende electroketens worden aangeboden voor een prijs van amper 295 euro...

Goedkope airco's werken als een koelkast

Al deze mobiele airco's werken volgens het koelkastprin…

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…