Doorgaan naar hoofdcontent

Vliegtickets: de goedkoopste vliegtickets

Zowel bij het boeken van een kortbij of een exotische verafbestemming als voor een zakenreis nemen de vliegtickets een flinke hap uit je budget. Het is dan ook de kunst de goedkoopste vliegtickets te vinden bij een betrouwbare vliegmaatschappij. Hoe ga je daarbij tewerk, en zijn er ook nadelen verbonden aan het kopen van de goedkoopste vliegtickets?

De prijs van een vliegticket wordt door meerdere factoren
bepaald. De goedkoopste vliegtickets vind je meestal
bij online reisbureaus en vliegmaatschappijen
Vliegtickets worden steeds goedkoper. Naast de belangrijkste vliegmaatschappijen kan je bij de belangrijkste vakantie organi-satoren de goedkoopste vliegtuigtickets kopen naar om het even welke bestemmingen. Dat geldt zowel voor citytrips als voor verafbestemmingen en zakenreizen. In tijden van crisis gaan bedrijven uiteraard ook op zakenreizen besparen. Je kan de goedkoopste vliegtickets niet alleen bij de vliegmaat-schappijen en de vakantieaanbieders boeken. Op internet zijn heel wat aanbieders van de goedkoopste vliegtickets te vinden. Zowel luchtvaartmaatschappijen als reisbureaus zijn online de belangrijkste aanbieders van de goedkoopste vliegtickets. Maar er zijn steeds meer websites die zich specialiseren in het aanbieden van de goedkoopste vliegtickets. Hoe meer aanbieders hoe goedkoper de vliegtickets.Meerdere factoren bepalen prijs vliegticket

De prijs van een vliegticket wordt door meerdere factoren bepaald. Vroeger werd hoofd- zakelijk via de vliegmaatschappij van het thuisland geboekt, bij SN Brussels Airlines of bij KLM. Met de vele low cost maatschappijnen waarbij Ryan Air een pioniersrol vervulde, kwam daar de jongste jaren verandering in. De keuze van vliegmaatschapij hangt van vele factoren af. Dat was tot voor kort meestal een persoonlijke keuze, maar de laatste tijd kiest men een vliegmaatschappij meer op basis van hun tarieven. Daarbij haalt het meer en meer de maatschappij met de goedkoopste vliegtickets, en dat zijn in vele gevallen de kleinere vliegmaatschappijen.

Uitgebreide keuze aanbieders

De tijd dat men vliegtickets haast uitsluitend kocht bij de betrokken vliegmaatschappijen ligt gelukkig al een tijdje achter ons.

Kies voor het kopen van de goedkoopste vlieg-
tickets zowel een betrouwbare aanbieder als
een betrouwbare vliegmaatschappij
Je kunt bij deze maatschappijen nu ook online tickets boeken en die zijn in de meeste gevallen goedkoper dan die je ter plaatse aanschaft. 
 Het zijn meer en meer de reisbureaus en de online aanbieders die vandaag de goedkoopste vliegtickets aanbieden. Let er bij het online boeken op dat in de prijs alle kosten en belastingen inbegrepen zijn, zodat je later niet voor onaangename verrassingen wordt geplaatst. Aanbieders van de goedkoopste vliegtickets zijn onder andere Vliegticketspecialist, Cheap Tickets, Worldticketcenter, Vliegwinkel en... Wanneer je online de goedkoopste vliegtickets wilt kopen, kies dan voor een goed beveiligde site.


Vliegtickets via reisbureau duurder

Laat je jouw vliegtickets via het reisbureau boeken, dan zul je daar ongetwijfeld meer voor betalen. Online je vliegtickets zélf boeken doet je het meest besparen. Aan het zelf boeken van de goedkoopste vliegtickets zijn weinig of geen nadelen verbonden. Kies je voor een goed beveiligde site dan kan er eigenlijk niets mis lopen. Bij deze goedkoopste vliegtickets zijn soms eten en drinken aan boord niet inbegrepen, maar dat vormt meestal geen probleem. Dat kun je in de meeste gevallen aan boord zelf kopen. Ook hier zijn kapers op de kust. Wees voorzichtig en koop enkel tickets bij vertrouwde aanbieders van goedkope vliegtickets.
  • Aanbieders goedkope vliegtickets: goedkopevliegtickets.be, ebrookers.be,linknet.be
  • Low cost vliegmaatschappijen: Finnair, connections,Jetairways, Blue Air, Condor, Corendon, Air Lingus, RyanAir.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

DeLonghi: eerste mobiele airco met waterkoeling!

Het is zover: specialist DeLongi bracht recent zijn lang beloofde mobiele airco met waterkoeling op de markt. Dat is goed nieuws, want de kwaliteit van de huidige mobiele toestellen liet tot hiertoe veel te wensen over. Naast hun dure aankoopprijs en hun hoog energieverbruik, zijn deze klassieke toestellen uitgerust met een bijzonder lawaaierige motor. Maakt de eerste mobiele airco met waterkoeling van DeLonghi daar nu eensklaps een einde aan?

Het eerste mobiele aircotoestel met waterkoeling brengt heel wat beterschap, maar zijn prijs zal niettemin voor vele consumenten een ernstige struikelblok blijven. Dit nieuwe aircotoestel dat door DeLonghi op de markt wordt gebracht draagt immers een prijskaartje van 899 euro. Dat staat in schril contrast met de klassieke mobiele aircotoestellen die momenteel in verschillende electroketens worden aangeboden voor een prijs van amper 295 euro...

Goedkope airco's werken als een koelkast

Al deze mobiele airco's werken volgens het koelkastprin…

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…