Doorgaan naar hoofdcontent

Goedkoop mobiel bellen en sms'en met MobileVikings

De tarieven voor mobiel bellen, sms'en en internetten die in ons land worden gehanteerd zijn veruit de duursten van Europa. Nu de machtsverhoudingen tussen de verschillende GSM operatoren grotendeels vast liggen, profiteren de consumenten steeds minder van de prijzenslag die stilaan raakt uitgedoofd. De verschillende tarieven blijven nu al enkele jaren ongewijzigd. Met de komst van MobileVikings als nieuwe speler op de markt, lijkt daar nu wel verandering in te komen.
Mobiel bellen, sms'en en internetten blijft duur,
maar daar zou met de komst van Viking Mobile
wel eens verandering kunnen in komen
Hoe groter de concurrentie hoe lager de tarieven. En dat het deze jonge operator uit Hasselt écht menens is, merk je onmiddellijk aan de bijzonder voordelige en duidelijke tarieven die deze operator gebruikt. Loont het dan écht de moeite om van operator te veranderen en hoe goedkoop is mobiel bellen, sms'en en internetten met MobileVikings dan wel?

MobileVikings beschikt over geen eigen gsm- netwerk. Men maakt daarom gebruik van het goed uitgebouwde netwerk van concurrent Base, Belgsiche dochter van het Nederlandse KPN. MobileVikings maken dus gebruik van het Base- netwerk dat als derde operator in België een succesverhaal schreef en nu over ruim 3,5 miljoen trouwe klanten beschikt. Daarmee houdt iedere vergelijking tussen MobileVikings en Base ook op, of toch niet. Mobiel bellen, sms'en en internetten is met MobileVikings zo mogelijk nog goedkoper...

Classic tarief voor sms'en en surfen

Viking Mobile biedt een duidelijke en doorzichtige tariefstructuur. Voordeel is hier ongetwijfeld dat men bij iedere herlaadbeurt van beltarief kan veranderen. Je hebt de keuze tussen drie tarieplannen van 15, 25 en 40 euro.
Voor wie hoofdzakelijk sms't en surft, is het goedkoopste tarief van vijftien euro erg interssant. Je krijgt hier duizend sms'en naar alle netwerken en nog eens duizend sms'en naar Viking- klanten. Men krijgt met dit classic tarief ook 2 GB mobiel internet. Je belt aan 0,24 cent per minuut.

Medium tarief voor bellen met vrienden

Bel je regelmatig met je vrienden en/of collega's en maak je op tijd en stond gebruik van mobiel internet, dan ben je hier ongetwijfeld het goedkoopst geholpen met het Medium tarief van 25 euro. De voordelen zijn dezelfde als bij het Classic tarief, maar bellen doe je hier aan 0,20 cent.

Jumbo tarief voor veelbellers en surfers

Voor de meest veeleisende  veelbellers en surfers heeft MobileVikings het Jumbo tarief van 40 euro. Ook hier geniet je van dezelfde voordelen als de twee vorige tarieven, met dat verschil dat je hier belt aan één van de goedkoopste tarieven in gsm- land, namelijk veertien cent per minuut. 

De overige spelregels bij Viking Mobile

Naast deze voordelige en bijzonder eenvoudige tariefformules zijn er uiteraard na andere spelregels die je moet weten vooraleer een overstap vaan deze nieuwe gsm- operator te overwegen:


Mobile Vikings heeft geen eigen
netwerk, maar maakt gebruik
van het Base- netwerk
Mobiel netwerk: mobileVikings beschikt over geen eigen netwerk. Het maakt gebruik van het compleet uitgebouwde netwerk van Base.

Veranderen van tariefplan: je kan onmiddellijk na iedere herlading van tariefplan veranderen. Je belt vanaf dat ogenblik aan het nieuw gekozen tarief, en dat geldt ook voor de belwaarde die nog op je simkaart stond.
  • Geldigheid belkrediet: je belkrediet blijft telkens tot zes maanden na herlading geldig.
  • Geldigheid bundel: je gratis bundel aan sms'en en internetdata blijft tot één maand na iedere herlading geldig.
  • Nummerbehoud: wens je jouw huidig nummer te behouden, dan wordt de overschakeling door MobileVikings gratis geregeld. Je simkaart is dan zelfs gratis.
  • Nieuw nummer: wens je een nieuw nummer, dan kost je dit 15 euro.
  • Online gebruiksoverzicht: met het online gebruiksoverzicht weet je op ieder ogenblik perfect hoeveel sms'en je hebt verzonden, hoeveel data je verbruikte en de duurtijd van je gesprekken.
  • Online herladen: je kan herladen met alle mogelijke bankkaarten, met PayPal, Mister Cash en via bankoverschrijving. Je kan ook kiezen voor het automatisch maandelijks herladen. Je bent niet verplicht maandelijks te herladen.
  • Gratis herladen: voor iedereen die je kan overtuigen MobileViking te worden, ontvang je punten. Die kan je omruilen voor gratis herladingen.
  • Bestellen van je simkaart: nadat je een account aanmaakte op https://mobilevikings.com kun je één of een onbeperkt aantal simkaarten bestellen en beheren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

DeLonghi: eerste mobiele airco met waterkoeling!

Het is zover: specialist DeLongi bracht recent zijn lang beloofde mobiele airco met waterkoeling op de markt. Dat is goed nieuws, want de kwaliteit van de huidige mobiele toestellen liet tot hiertoe veel te wensen over. Naast hun dure aankoopprijs en hun hoog energieverbruik, zijn deze klassieke toestellen uitgerust met een bijzonder lawaaierige motor. Maakt de eerste mobiele airco met waterkoeling van DeLonghi daar nu eensklaps een einde aan?

Het eerste mobiele aircotoestel met waterkoeling brengt heel wat beterschap, maar zijn prijs zal niettemin voor vele consumenten een ernstige struikelblok blijven. Dit nieuwe aircotoestel dat door DeLonghi op de markt wordt gebracht draagt immers een prijskaartje van 899 euro. Dat staat in schril contrast met de klassieke mobiele aircotoestellen die momenteel in verschillende electroketens worden aangeboden voor een prijs van amper 295 euro...

Goedkope airco's werken als een koelkast

Al deze mobiele airco's werken volgens het koelkastprin…

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…