Veilig en goedkoop vakantie boeken via vakantieveiling

Je (zomer) vakantie weegt jaarlijks steeds zwaarder op je gezinsbudget. Niet verwonderlijk dat je in deze omstandigheden naar extra mogelijkheden zoekt om je vakantie zo voordelig mogelijk maar toch betrouwbaar en veilig vast te leggen. Tot voor kort waren lasteminutes en promotieaanbiedingen de enige uitweg. Daar komt nu verandering in met vakantieveilingen.

Goedkoop genieten op je favoriete vakantiebestemming
kan voortaan met vakantieveilingsites als
Holidaysbay.be stukken voordeliger
Op dergelijke gespecialiseerde sites kun je bieden op de meest uiteenlopende vakantieaanbiedingen. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk, en waar moet je extra op letten om zo goedkoop maar niettemin betrouwbaar mogelijk van een deugddoende vakantie te kunnen genieten?

Al diegenen die zo goedkoop mogelijk naar hun favoriete vakantiebestemming wilden, waren tot voor kort uitsluitend op lastminutes aangewezen. Dat viel in heel wat gevallen zwaar tegen, omdat er op je gekozen bestemming geen lastminutes beschikbaar waren.Ze zijn immers steeds minder beschikbaar. Hierop werd handig ingespeeld met het bieden op vakantiebestemmingen op daarvoor speciaal ontworpen veilingsites. Lange tijd was je daarvoor aangewezen op Nederlandse veilingsites als vakantieveilingen. nl, niet altijd de beste oplossing.  Door het boeken van goedkope en betrouwbare vakantiebestemmingen op een Nederlandse veilingsite, startte je vakantie immers steevast op Schiphol, terwijl je met een Belgische vakantiesite als Holidaysbay.be steeds vanuit Zaventem naar alle mogelijke vakantiebestemmingen kunnen vertrekken.

Bieden op je vakantiebestemming

Op Holidaysbay.be kun je inderdaad bieden op alle mogelijke vakantiebestemmingen. Dat zijn zowel citytrips als kortbij vakanties, als exotische vakantiebestemmingen, cruisevakantie en sneeuwvakanties.

Op Holidaybays.be kun je zowel bieden op exotische
verwegvakanties als op kortbij vakanties en
citytrips...
Bieden is bijzonder eenvoudig. Op Holidaysbay.be worden vraag en aanbod samengebracht, deze veilingsite geldt dus uitsluitend als tussenpersoon. Wil je via deze vakantieveilingsite voortaan jouw vakantie goedkoop boeken, doen betaal je eenmalig 7,50 euro registratiekosten. Na  goedkeuring van jouw profiel kan het bieden volop beginnen. Dat bieden start telkens vanaf één euro tot maximum honderd euro per bod. Op deze manier hou je maximale controle op de uiteindelijke kostprijs van he vakantiebestemming.  Zijn er aan sommige vakantiebestemmingen extra kosten voorzien, dan wordt dat steeds vooraf kenbaar gemaakt.

Steeds aantrekkelijke koopjes

Vind je het bieden op een vakantiebestemming toch te riskant, dan heeft holidaybays.be steeds aantrekkelijke koopjes tot soms meer dan vijftig procent in aanbieding. Deze koopjes staan steeds op de site, en die kun je rechtstreeks boeken zonder te bieden.


Vergelijken doet extra besparen

Prijzen vergelijken doet ook hier geld besparen. Voor je op een vakantiebestemming biedt, doe je er goed aan je zo goed mogelijk te informeren. Controleer zeker de website van het betrokken hotel. Daar worden dikwijls arrangementen aangeboden die soms voordeliger zijn dan op veilingsites.
Raadpleeg ook andere veilingsites (vakantieveilingen.nl is de grootste en meest bekende) om prijzen te vergelijken. Voor je begint met bieden, stel je bij voorkeur een budget voorop waar je in geen geval van afwijkt. Lees steeds wat er in aanbieding staat. Bij een supervoordelig en aantrekkelijk aanbod op basis van beschikbaarheid mag je er zeker van van zijn dat dit tijdens het hoogseizoen niet beschikbaar is.

Reacties