Doorgaan naar hoofdcontent

Veilig en goedkoop vakantie boeken via vakantieveiling

Je (zomer) vakantie weegt jaarlijks steeds zwaarder op je gezinsbudget. Niet verwonderlijk dat je in deze omstandigheden naar extra mogelijkheden zoekt om je vakantie zo voordelig mogelijk maar toch betrouwbaar en veilig vast te leggen. Tot voor kort waren lasteminutes en promotieaanbiedingen de enige uitweg. Daar komt nu verandering in met vakantieveilingen.

Goedkoop genieten op je favoriete vakantiebestemming
kan voortaan met vakantieveilingsites als
Holidaysbay.be stukken voordeliger
Op dergelijke gespecialiseerde sites kun je bieden op de meest uiteenlopende vakantieaanbiedingen. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk, en waar moet je extra op letten om zo goedkoop maar niettemin betrouwbaar mogelijk van een deugddoende vakantie te kunnen genieten?

Al diegenen die zo goedkoop mogelijk naar hun favoriete vakantiebestemming wilden, waren tot voor kort uitsluitend op lastminutes aangewezen. Dat viel in heel wat gevallen zwaar tegen, omdat er op je gekozen bestemming geen lastminutes beschikbaar waren.Ze zijn immers steeds minder beschikbaar. Hierop werd handig ingespeeld met het bieden op vakantiebestemmingen op daarvoor speciaal ontworpen veilingsites. Lange tijd was je daarvoor aangewezen op Nederlandse veilingsites als vakantieveilingen. nl, niet altijd de beste oplossing.  Door het boeken van goedkope en betrouwbare vakantiebestemmingen op een Nederlandse veilingsite, startte je vakantie immers steevast op Schiphol, terwijl je met een Belgische vakantiesite als Holidaysbay.be steeds vanuit Zaventem naar alle mogelijke vakantiebestemmingen kunnen vertrekken.

Bieden op je vakantiebestemming

Op Holidaysbay.be kun je inderdaad bieden op alle mogelijke vakantiebestemmingen. Dat zijn zowel citytrips als kortbij vakanties, als exotische vakantiebestemmingen, cruisevakantie en sneeuwvakanties.

Op Holidaybays.be kun je zowel bieden op exotische
verwegvakanties als op kortbij vakanties en
citytrips...
Bieden is bijzonder eenvoudig. Op Holidaysbay.be worden vraag en aanbod samengebracht, deze veilingsite geldt dus uitsluitend als tussenpersoon. Wil je via deze vakantieveilingsite voortaan jouw vakantie goedkoop boeken, doen betaal je eenmalig 7,50 euro registratiekosten. Na  goedkeuring van jouw profiel kan het bieden volop beginnen. Dat bieden start telkens vanaf één euro tot maximum honderd euro per bod. Op deze manier hou je maximale controle op de uiteindelijke kostprijs van he vakantiebestemming.  Zijn er aan sommige vakantiebestemmingen extra kosten voorzien, dan wordt dat steeds vooraf kenbaar gemaakt.

Steeds aantrekkelijke koopjes

Vind je het bieden op een vakantiebestemming toch te riskant, dan heeft holidaybays.be steeds aantrekkelijke koopjes tot soms meer dan vijftig procent in aanbieding. Deze koopjes staan steeds op de site, en die kun je rechtstreeks boeken zonder te bieden.


Vergelijken doet extra besparen

Prijzen vergelijken doet ook hier geld besparen. Voor je op een vakantiebestemming biedt, doe je er goed aan je zo goed mogelijk te informeren. Controleer zeker de website van het betrokken hotel. Daar worden dikwijls arrangementen aangeboden die soms voordeliger zijn dan op veilingsites.
Raadpleeg ook andere veilingsites (vakantieveilingen.nl is de grootste en meest bekende) om prijzen te vergelijken. Voor je begint met bieden, stel je bij voorkeur een budget voorop waar je in geen geval van afwijkt. Lees steeds wat er in aanbieding staat. Bij een supervoordelig en aantrekkelijk aanbod op basis van beschikbaarheid mag je er zeker van van zijn dat dit tijdens het hoogseizoen niet beschikbaar is.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…

Waar koop je Delvaux handtassen tweedehands

Hou je van klasse en kwaliteit, dan droom je wellicht al langer van exclusieve Delvaux handtassen. Kwaliteit is niet goedkoop, en dat is bij deze Brusselse handtasontwerper beslist niet anders. Wat anders gezegd van prijzen die variëren van 750 tot 2500 euro voor een handtas? Dat heeft uiteraard voor gevolg dat geïntresseerden in de kwaliteits lederwaren van delvaux ijverig zoeken naar tweedehands handtassen van Delvaux. Ze zijn tweedehands niet gemakkelijk te vinden, maar er zijn gespecialiseerde sites die geregeld tweedehands handtassen van Delvaux aanbieden. En Delvaux zélf organiseert jaarlijks een voordelige stockverkoop. Hoe pak je de zoektocht naar tweedehands handtas van Delvaux handtassen succesvol aan, en op wat moet je letten om latere ontchoochelingen te voorkomen?

Er is wellicht geen enkele vrouw die er niet van droomt met een handtas van de Brusselse lederontwerper Delvaux te kunnen pronken. Dromen mag, maar lang niet iedereen kan zich zo'n Delvaux handtas veroorloven…