Gedichten over liefde voor valentijn

Valentijn. De dag van en voor verliefden nadert. Vond je al een passend geschenk voor valentijn? Voor jouw geliefde die je geen minuut van dag of nacht kunt missen, en je zo nauw aan het hart ligt? Heb je het écht zo moeilijk om een geschikt cadeau te vinden waarmee je jouw valentijn kunt verrassen? Bedenk dan dat een verrassend valanijnscadeau zeker niet duur hoeft te zijn, integendeel.

Je geliefde verrassen met een gedicht over de
liefde voor valentijn. Een verrassender
valentijnsgeschenk vind je niet
Wat dacht je van een gedicht over de liefde voor valentijn. Heb je te weinig inspiratie, of liggen je talenten ergens anders? Geen nood, er zijn heel wat websites waar je een passend liefdesgedicht vindt en dat niets kost. Met een gedicht over liefde voor valentijn zul je jouw geliefde zéker verrassen!

Ontbreekt het jouw aan de nodige inspiratie en/of schrijverstalent? Niet panikeren, internet brengt ook hier dé oplossing. Je vindt er inderdaad een heleboel gespecialiseerde websites die je over allerlei onderwerpen passende gedichten aanbieden, en dan zéker gedichten over liefde voor valentijn. Bovendien kosten deze gedichten jou geen cent. Op de meeste van deze gedichtensites moet je zich alleen registreren om gratis over alle gedichten te kunnen beschikken.

Gedachten en gedichten

Een van de belangrijkste gedichtensites is ongetwijfeld Gedachten-Gedichten. Nadat je hier een account aanmaakte kun je vrij over alle gedichten beschikken.


De siteverantwoordelijken zorgen zelf voor (liefdes)gedichten, maar als bezoeker kun je hier ook zélf gedichten achter laten. Niet alleen over de liefde, maar over alle mogelijke onderwerpen. Over het leven, de liefde en de dood, over alle mogelijke onderwerpen maar allen even emotierijk. En zeg nu zélf: wat is er romantischer dan diegene waar je zoveel van houdt, een liefdesgedicht sturen? Gedichtjes over vlinders in je buik, trouw, over je hart dat zoveel sneller klopt, over tranen en gevoelens. Op deze site, die maandelijk duizenden bezoekers telt, vind je de meest uiteenlopende gedichten. Aan jou de keuze om het passende gedicht voor je grote liefde er uit te pikken.Geef mij je hand                                Trouw is liefde die niet wijkt            
Geef mij ze allebei                             voor verdriet en tegenslagen
En zeg me dan heel even                 trouw kan wachten en verdragen
Dat je niet kun leven                         ook als alles hopeloos lijkt... 
Zonder mij...

 Als je écht van iemand houdt
Iemand alles toevertrouwt
Eén die echtw eet wie je bent
Ook je zwakste plekken kent


Een die je bijstaat en vrgeeft
Eén die naast en in je leeft
Dan voel je pas wat leven is
en wat liefde geven is


Gedichtenstad

Gedichtenstad is een site waar je géén tienduizenden (liefdes) gedichten vindt. Op deze site staan welgeteld vierduizend gedichten die stuk voor stuk op hun kwaliteit en originaliteit werden gecontroleerd. Alle gedichten, niet alleen maar wel vooral over de liefde, werden door de bezoekers van deze site ingestuurd, en komen komen dus  recht uit het hart...

Dromen over jou                                                                         Dromen hoeveel ik van je hou                                                 
Dromen laten me zingen                                                          
Dromen over speciale dingen...                                                   Rozen zijn rood
Viooltjes zijn
F**ck al die bloemen
Ik wil jou!


Liefdesgedichten

Liefdesgedichten.org is een vergelijkbare site die heel wat gedichten uitsluitend over de liefde aanbiedt. Registreren is eenvoudig, en eens een account aangemaakt, kun je ook hier naar hartelust gedichten zoeken en het meest geschikte liefdesgedicht naar jouw valentijntje sturen.


Echte liefde
Ik heb nooit echt van iemand gehouden
Nooit echt om iemand gegeven
Maar jou verschijning
Bracht een ommekeer in mijn leven
Door jou weet ik nu
Dat écht verliefd zijn bestaat
Maar ook dat eeuwig onbeantwoord verlangen
Hele diep wonden achterlaat

Reacties