Doorgaan naar hoofdcontent

Gedichten over liefde voor valentijn

Valentijn. De dag van en voor verliefden nadert. Vond je al een passend geschenk voor valentijn? Voor jouw geliefde die je geen minuut van dag of nacht kunt missen, en je zo nauw aan het hart ligt? Heb je het écht zo moeilijk om een geschikt cadeau te vinden waarmee je jouw valentijn kunt verrassen? Bedenk dan dat een verrassend valanijnscadeau zeker niet duur hoeft te zijn, integendeel.

Je geliefde verrassen met een gedicht over de
liefde voor valentijn. Een verrassender
valentijnsgeschenk vind je niet
Wat dacht je van een gedicht over de liefde voor valentijn. Heb je te weinig inspiratie, of liggen je talenten ergens anders? Geen nood, er zijn heel wat websites waar je een passend liefdesgedicht vindt en dat niets kost. Met een gedicht over liefde voor valentijn zul je jouw geliefde zéker verrassen!

Ontbreekt het jouw aan de nodige inspiratie en/of schrijverstalent? Niet panikeren, internet brengt ook hier dé oplossing. Je vindt er inderdaad een heleboel gespecialiseerde websites die je over allerlei onderwerpen passende gedichten aanbieden, en dan zéker gedichten over liefde voor valentijn. Bovendien kosten deze gedichten jou geen cent. Op de meeste van deze gedichtensites moet je zich alleen registreren om gratis over alle gedichten te kunnen beschikken.

Gedachten en gedichten

Een van de belangrijkste gedichtensites is ongetwijfeld Gedachten-Gedichten. Nadat je hier een account aanmaakte kun je vrij over alle gedichten beschikken.


De siteverantwoordelijken zorgen zelf voor (liefdes)gedichten, maar als bezoeker kun je hier ook zélf gedichten achter laten. Niet alleen over de liefde, maar over alle mogelijke onderwerpen. Over het leven, de liefde en de dood, over alle mogelijke onderwerpen maar allen even emotierijk. En zeg nu zélf: wat is er romantischer dan diegene waar je zoveel van houdt, een liefdesgedicht sturen? Gedichtjes over vlinders in je buik, trouw, over je hart dat zoveel sneller klopt, over tranen en gevoelens. Op deze site, die maandelijk duizenden bezoekers telt, vind je de meest uiteenlopende gedichten. Aan jou de keuze om het passende gedicht voor je grote liefde er uit te pikken.Geef mij je hand                                Trouw is liefde die niet wijkt            
Geef mij ze allebei                             voor verdriet en tegenslagen
En zeg me dan heel even                 trouw kan wachten en verdragen
Dat je niet kun leven                         ook als alles hopeloos lijkt... 
Zonder mij...

 Als je écht van iemand houdt
Iemand alles toevertrouwt
Eén die echtw eet wie je bent
Ook je zwakste plekken kent


Een die je bijstaat en vrgeeft
Eén die naast en in je leeft
Dan voel je pas wat leven is
en wat liefde geven is


Gedichtenstad

Gedichtenstad is een site waar je géén tienduizenden (liefdes) gedichten vindt. Op deze site staan welgeteld vierduizend gedichten die stuk voor stuk op hun kwaliteit en originaliteit werden gecontroleerd. Alle gedichten, niet alleen maar wel vooral over de liefde, werden door de bezoekers van deze site ingestuurd, en komen komen dus  recht uit het hart...

Dromen over jou                                                                         Dromen hoeveel ik van je hou                                                 
Dromen laten me zingen                                                          
Dromen over speciale dingen...                                                   Rozen zijn rood
Viooltjes zijn
F**ck al die bloemen
Ik wil jou!


Liefdesgedichten

Liefdesgedichten.org is een vergelijkbare site die heel wat gedichten uitsluitend over de liefde aanbiedt. Registreren is eenvoudig, en eens een account aangemaakt, kun je ook hier naar hartelust gedichten zoeken en het meest geschikte liefdesgedicht naar jouw valentijntje sturen.


Echte liefde
Ik heb nooit echt van iemand gehouden
Nooit echt om iemand gegeven
Maar jou verschijning
Bracht een ommekeer in mijn leven
Door jou weet ik nu
Dat écht verliefd zijn bestaat
Maar ook dat eeuwig onbeantwoord verlangen
Hele diep wonden achterlaat

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

DeLonghi: eerste mobiele airco met waterkoeling!

Het is zover: specialist DeLongi bracht recent zijn lang beloofde mobiele airco met waterkoeling op de markt. Dat is goed nieuws, want de kwaliteit van de huidige mobiele toestellen liet tot hiertoe veel te wensen over. Naast hun dure aankoopprijs en hun hoog energieverbruik, zijn deze klassieke toestellen uitgerust met een bijzonder lawaaierige motor. Maakt de eerste mobiele airco met waterkoeling van DeLonghi daar nu eensklaps een einde aan?

Het eerste mobiele aircotoestel met waterkoeling brengt heel wat beterschap, maar zijn prijs zal niettemin voor vele consumenten een ernstige struikelblok blijven. Dit nieuwe aircotoestel dat door DeLonghi op de markt wordt gebracht draagt immers een prijskaartje van 899 euro. Dat staat in schril contrast met de klassieke mobiele aircotoestellen die momenteel in verschillende electroketens worden aangeboden voor een prijs van amper 295 euro...

Goedkope airco's werken als een koelkast

Al deze mobiele airco's werken volgens het koelkastprin…

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…