Doorgaan naar hoofdcontent

Zo kies je schoenen die bij jou passen


Ook dit winterseizoen hebben de dames weer keuze te
over. Schoenen zijn er weer in alle stijlen, kleuren
en maten. Maar hoe kies je nu de schoen die
het best bij jou past?
Ben jij net als zovele vrouwen verslaafd aan schoenen, en vind je steeds wel een goede reden om ieder seizoen weer enkele paar nieuwe stappers te kopen ondanks een volle kast trendy schoenen? Nu de wintercollecties in de uitstalramen verschijnen, kun je weer volop je hartje ophalen. Ook dit seizoen zijn er trendy damesschoenen in alle maten, kleuren en modellen. Er is zoals steeds weer keuze te over, en dat vormt wellicht je grootste probleem om de juiste keuze te maken. Hoe zien de damesschoenen voor de komende winter er uit, en hoe kies je de schoenen die het best bij jou passen? Wellicht heb ook jij vol bewondering gekeken naar de jongste schoenencollectie voor de komende winter. Ook dit jaar zul je het ongetwijfeld bijzonder lastig hebben om er te kunnen aan weerstaan. De nieuwe wintercollectie damesschoenen is er een van  uitersten. Blikvangers zijn zowel hoge plateaupumps, als opvallende sleehakken, of zelfs superplatte ballerina's. Dé hype wordt beslist de eco-shoes, vervaardigt uit natuurlijke materialen als kurken en hout.


Hoe kies je bij jou passende schoenen?


Volgens schoengoeroes zijn schoenen met hoge hakken het gemakkelijkste om te kiezen. Want hoe kies je nu? Een goede hoge hak kiest jou. Volg hier de modetrends niet, maar kies die modellen die je het meest flaneren en.. . die het gemakkelijkst zitten. Zorg ervoor dat je schoenen kleine schoonheidsfoutjes corrigeren. De bij jou meest passende schoenen maken jouw benen supersexy.

Schoenen met hoge hakken verdoezelen té
lange benen.

Té lange benen verdoezelen


Schoenen met hoge hakken zijn bijzonder dankbaar om kleine tekortkomingen weg te werken. Hoge hakken zijn bijzonder intressant om al té lange benen en stevige kuiten voor ieders oog te verdoezelen. Hoge hakken zijn daarenboven niet alleen erg sexy. Ze hebben ook een positieve inloed op je houding. Met hoge hakken loop je mooi rechtop, en dat mist zijn effect op je boezem en je achterste zeker niet. Een vrouw op hoge hakken maakt op de meest kieskeurige man een onweerstaanbare indruk.
Wil je er super verleidelijk uitzien, kies dan schoenen met hoge hakken, zelfs als je er aanvankelijk moeizaam mee loopt. Doorbijten is de boodschap. Je zal er later met bewonderde mannenblikken beloond worden voor zoveel doorzettingsvermogen.


Bespaar nooit op kwaliteit


Liep je nooit eerder zo'n hoge stelten, bouw dan langzaam op. Kies voor je eerste paar schoenen nooit hakken hoger dan vier centimeter, en bouw geleidelijk aan op tot je de hoogste hak de baas kunt. Hoge hakken vergen veel inspanningen. Bespaar daarom nooit op kwaliteit, dat biedt je de meeste steun. Ga bij je keuze van de meest geschikte schoenen rustig tewerk, en probeer meerdere schoenen met telkens andere maten. Zo kies je best de meest passende schoenmaat.


Een comfortabel alternatief: de sleehak


Kun je niet met schoenen met hoge hakken
overweg, dan is een sleehak een meer
dan geschikt alternatief.
De sleehak heeft deze winter dudielijk nog niet afgedaan. Schoenen met sleehakken zijn deze winter niet alleen mooier, maar zéker ook verleidelijker en kleuriger dan ooit! De sleehak zorgt op zijn beurt voor langere, maar minder sexy  benen. Heb je het lastig met hoge hakken en geraak je er maar niet aan gewoon, dan zijn deze sleehakken een geschikt alternatief.


Tips voor verleidelijke benen


Maar niet alleen de hoogte van je hak bezorgt je verleidelijke benen. Er zijn meerdere optische trucjes die ervoor zorgen dat je benen langer en slanker lijken dan ze werkelijk zijn.
  • Kleur: kies schoenen in dezelfde kleur als je panty's of je lange broek. Dat maakt er één geheel van, waardoor je benen langer lijken.
  • Model: schoenen met een puntige neus maken je benen slanker
  • Open sandaaltjes: ideaal voor in de zomer, als je geen kousen draagt. Open sandaaltjes doen je benen langer lijken dan schoenen met een gesloten neus. Hoe bloter de voet, hoe langer je benen.
  • Schoenen met een bandje achter de hiel: laten de 'rug' van je voet bloot en maken zo het geheel van voet en been optisch langer en smaller.
  • Stevige enkels: zijn je enkels té stevig naar je zin, kies dan zéker niet voor deze schoenen met een bandje om de enkel. Het bandje, meestal in leer, accentueert extra je enkels. Schoenen met allerlei versiersels op de neus leiden de aandacht van je enkels af. Vermijd te dunne hakjes, en kies voor een sleehak.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

DeLonghi: eerste mobiele airco met waterkoeling!

Het is zover: specialist DeLongi bracht recent zijn lang beloofde mobiele airco met waterkoeling op de markt. Dat is goed nieuws, want de kwaliteit van de huidige mobiele toestellen liet tot hiertoe veel te wensen over. Naast hun dure aankoopprijs en hun hoog energieverbruik, zijn deze klassieke toestellen uitgerust met een bijzonder lawaaierige motor. Maakt de eerste mobiele airco met waterkoeling van DeLonghi daar nu eensklaps een einde aan?

Het eerste mobiele aircotoestel met waterkoeling brengt heel wat beterschap, maar zijn prijs zal niettemin voor vele consumenten een ernstige struikelblok blijven. Dit nieuwe aircotoestel dat door DeLonghi op de markt wordt gebracht draagt immers een prijskaartje van 899 euro. Dat staat in schril contrast met de klassieke mobiele aircotoestellen die momenteel in verschillende electroketens worden aangeboden voor een prijs van amper 295 euro...

Goedkope airco's werken als een koelkast

Al deze mobiele airco's werken volgens het koelkastprin…

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…