Doorgaan naar hoofdcontent

Originele kerstkaarten maak je zelf

Voor je kerst- en nieuwjaarskaartjes heb je uiteraard nog ruimschoots de tijd. Wil je dit jaar met iets apart uitpakken, dan mag je nochtans niet lang meer twijfelen. En bedenk hierbij dat je originele (kerst)kaarten nog altijd best zélf maakt!

Originele en exclusieve (kerst) kaarten ontwerpen en maken kan voortaan ook online. Er zijn inderdaad verschillende websites die je de mogelijkheid bieden op een eenvoudige manier zélf creatief uit de hoek te komen. Een van de vaandeldragers van het zelf ontwerpen en vervaardigen is ongetwijfeld Poobies.
En zeg nu zélf, wat is er gezelliger en schenkt je achteraf nog meer voldoening dan je (kerst) kaarten zélf ontwerpen én vervaardigen?  Wil je familie, vrienden en collega’s dit jaar verrassen met een door jezelf ontworpen en vervaardigde wenskaart? Geen probleem, dan maak je deze toch gewoon zélf? Je moet beslist geen kunstenaar of handige Harry zijn om in dit opzet te slagen. Met de gespecialiseerde website Poobies is dat zo voor elkaar! Heb je voldoende inspiratie? Zoveel te beter, maar bij Poobies kun je rustig kiezen uit een groot aanbod achtergronden, kleuren, lettertypes en afbeeldingen. Daar maak je in een handomdraai de origineelste kaarten voor alle gelegenheden. Hip of klassiek, groot of klein, sterren of engeltjes, alle ontwerpen staan bij Poobies ter beschikking. j
Je kan uiteraard ook je eigen foto's of ontwerpen gebruiken, dat geeft je kerst- of om het even welke (wens)kaart nog meer uitstraling. 
Heb je even geen inspiratie of gewoon tijdsgebrek? Heeft je muze jou in de steek gelaten, dan is dat evenmin een probleem. Dan kies je bij Poobies uit één de vele voorbeeldkaarten van als basis voor je eigen ontwerp.


Geef je kerstkaart een persoonlijk karakter


Je bent op deze gespecialiseerde website zelfs in de mogelijkheid je kerstbeeld maximum te personaliseren. 

Ben je beter in het schrijven van tekst(jes) dan in het ontwerpen van kaarten, dan heb je de keuze uit vele bestaande achtergronden en maak je zélf een veelzeggend tekstje. Zo realiseer je zelfs unieke (kerst) kaarten
Alle Poobies kerstkaarten worden full colour gedrukt op mooi en stevig papier (300 grams). Je kunt kiezen uit enkele of gevouwen kaarten, vierkant of rechthoekig, standaard formaat of juist lekker groot. En wil je vooraf weten hoe je ontwerp er in werkelijkheid uitziet? Dat is bij Poobie evenmin een probleem! Voor amper 2,50 euro wordt zelfs een proefdruk van je kerstkaartjes thuis gestuurd.


Maak je trouwdag écht uniek


Je trouwdag is een van de belangrijkste dagen in je leven, een dag waarop alles perfect zou moeten zijn. De bruidsjurk, de locatie én je trouwkaarten, die volledig naar jullie smaak moeten zijn en de sfeer van je trouwfeest moeten uitademen. 

Zelf trouwkaarten maken is bij Poobies even eenvoudig dan het maken van kerstkaarten. Het verloopt immers op identiek dezelfde manier dan bij de realisatie van kerstkaarten. Het gamma trouwkaarten is nog uitgebreid, maar je bent niet verplicht een ontwerp uit de collectie van Poobie te kiezen. Zou het niet mooi zijn om je trouwkaarten met jullie beiden te maken?Origineel en persoonlijk geboortekaartjeVerliefd, verlooofd, getrouwd, huisje, tuintje en... kindje(s) uiteraard.
Toekomstige ouders zijn steeds op zoek naar een even origineel als persoonlijk geboortekaartje.

Bij Poobie ben je aan het juiste adres. anstaande ouders zijn op zoek naar een origineel en vooral persoonlijk geboortekaartje.

Ook het maken van originele geboortekaartjes is met de hulp en ondersteuning van Poobies gewoon kinderspel!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…

Waar koop je Delvaux handtassen tweedehands

Hou je van klasse en kwaliteit, dan droom je wellicht al langer van exclusieve Delvaux handtassen. Kwaliteit is niet goedkoop, en dat is bij deze Brusselse handtasontwerper beslist niet anders. Wat anders gezegd van prijzen die variëren van 750 tot 2500 euro voor een handtas? Dat heeft uiteraard voor gevolg dat geïntresseerden in de kwaliteits lederwaren van delvaux ijverig zoeken naar tweedehands handtassen van Delvaux. Ze zijn tweedehands niet gemakkelijk te vinden, maar er zijn gespecialiseerde sites die geregeld tweedehands handtassen van Delvaux aanbieden. En Delvaux zélf organiseert jaarlijks een voordelige stockverkoop. Hoe pak je de zoektocht naar tweedehands handtas van Delvaux handtassen succesvol aan, en op wat moet je letten om latere ontchoochelingen te voorkomen?

Er is wellicht geen enkele vrouw die er niet van droomt met een handtas van de Brusselse lederontwerper Delvaux te kunnen pronken. Dromen mag, maar lang niet iedereen kan zich zo'n Delvaux handtas veroorloven…