Originele kerstkaarten maak je zelf

Voor je kerst- en nieuwjaarskaartjes heb je uiteraard nog ruimschoots de tijd. Wil je dit jaar met iets apart uitpakken, dan mag je nochtans niet lang meer twijfelen. En bedenk hierbij dat je originele (kerst)kaarten nog altijd best zélf maakt!

Originele en exclusieve (kerst) kaarten ontwerpen en maken kan voortaan ook online. Er zijn inderdaad verschillende websites die je de mogelijkheid bieden op een eenvoudige manier zélf creatief uit de hoek te komen. Een van de vaandeldragers van het zelf ontwerpen en vervaardigen is ongetwijfeld Poobies.
En zeg nu zélf, wat is er gezelliger en schenkt je achteraf nog meer voldoening dan je (kerst) kaarten zélf ontwerpen én vervaardigen?  Wil je familie, vrienden en collega’s dit jaar verrassen met een door jezelf ontworpen en vervaardigde wenskaart? Geen probleem, dan maak je deze toch gewoon zélf? Je moet beslist geen kunstenaar of handige Harry zijn om in dit opzet te slagen. Met de gespecialiseerde website Poobies is dat zo voor elkaar! Heb je voldoende inspiratie? Zoveel te beter, maar bij Poobies kun je rustig kiezen uit een groot aanbod achtergronden, kleuren, lettertypes en afbeeldingen. Daar maak je in een handomdraai de origineelste kaarten voor alle gelegenheden. Hip of klassiek, groot of klein, sterren of engeltjes, alle ontwerpen staan bij Poobies ter beschikking. j
Je kan uiteraard ook je eigen foto's of ontwerpen gebruiken, dat geeft je kerst- of om het even welke (wens)kaart nog meer uitstraling. 
Heb je even geen inspiratie of gewoon tijdsgebrek? Heeft je muze jou in de steek gelaten, dan is dat evenmin een probleem. Dan kies je bij Poobies uit één de vele voorbeeldkaarten van als basis voor je eigen ontwerp.


Geef je kerstkaart een persoonlijk karakter


Je bent op deze gespecialiseerde website zelfs in de mogelijkheid je kerstbeeld maximum te personaliseren. 

Ben je beter in het schrijven van tekst(jes) dan in het ontwerpen van kaarten, dan heb je de keuze uit vele bestaande achtergronden en maak je zélf een veelzeggend tekstje. Zo realiseer je zelfs unieke (kerst) kaarten
Alle Poobies kerstkaarten worden full colour gedrukt op mooi en stevig papier (300 grams). Je kunt kiezen uit enkele of gevouwen kaarten, vierkant of rechthoekig, standaard formaat of juist lekker groot. En wil je vooraf weten hoe je ontwerp er in werkelijkheid uitziet? Dat is bij Poobie evenmin een probleem! Voor amper 2,50 euro wordt zelfs een proefdruk van je kerstkaartjes thuis gestuurd.


Maak je trouwdag écht uniek


Je trouwdag is een van de belangrijkste dagen in je leven, een dag waarop alles perfect zou moeten zijn. De bruidsjurk, de locatie én je trouwkaarten, die volledig naar jullie smaak moeten zijn en de sfeer van je trouwfeest moeten uitademen. 

Zelf trouwkaarten maken is bij Poobies even eenvoudig dan het maken van kerstkaarten. Het verloopt immers op identiek dezelfde manier dan bij de realisatie van kerstkaarten. Het gamma trouwkaarten is nog uitgebreid, maar je bent niet verplicht een ontwerp uit de collectie van Poobie te kiezen. Zou het niet mooi zijn om je trouwkaarten met jullie beiden te maken?Origineel en persoonlijk geboortekaartjeVerliefd, verlooofd, getrouwd, huisje, tuintje en... kindje(s) uiteraard.
Toekomstige ouders zijn steeds op zoek naar een even origineel als persoonlijk geboortekaartje.

Bij Poobie ben je aan het juiste adres. anstaande ouders zijn op zoek naar een origineel en vooral persoonlijk geboortekaartje.

Ook het maken van originele geboortekaartjes is met de hulp en ondersteuning van Poobies gewoon kinderspel!

Reacties