Iedereen rentenier met Finotheker

Met het beleggen van amper 100 euro per maand bepaal
je volgens Finotheker zélf wanneer je met pensioen
kan en/of gaan rentenieren!
Wie droomt er niet van ooit te kunnen rentenieren en met volle teugen van de aangename dingen des levens te kunnen genieten zonder zich financiële zorgen te moeten maken? Tot hiertoe was dit enkel mogelijk dankzij forse lottowinst, maar daar komt nu verandering in. Iedereen krijgt nu de mogelijkheid te kunnen rentenieren, en dankzij een deskundige financiële begeleiding zélf het tijdstip te kiezen met pensioen te gaan. Zelfs met een gemiddeld inkomen ben je daar voortaan toe in staat, en dit dankzij het exclusieve 'renteniersplan' van Finotheker, een gloednieuw initiatief van woonleningsadviseur Immotheker. Die berekenden dat nu ruim tweehonderd miljard op spaarboekjes staan geparkeerd, ondanks het feit dat ze nauwelijks wat opbrengen. De financiële experts van Finotheker berekenden nu dat met het deskundig beleggen van 100 euro per maand maar liefst tienduizenden euro's winst kunnen opleveren. Met Finotheker iedereen rentenier!


Zo berekende Finotheker dat iemand van dertig jaar die maandelijks 100 euro opzij zet op een spaarboekje tot aan zijn pensioenleeftijd, een bedrag van 69203 euro op zijn rekening heeft staan... gerekend aan een rente van gemiddeld twee procent. Wie echter gebruik maakt van het renteniersplan van Finotheker, kan met dezelfde 100 euro per maand een bedrag tot boven de 400000 euro vergaren.


Voordelen van beleggen met renteniersplan

Je kunt natuurlijk je spaarcentjes ook beleggen bij je vertrouwde bankier. Het beleggen via het exclusieve renteniersplan van Finotheker biedt je echter op ieder ogenblik een gedetailleerd overzicht van hetgeen alle banken op dit vlak te bieden hebben. Finotheker hanteert hetzelfde principe als het iniatiefnemende Immotheker, waar je in één oogopslag voorstellen krijgt van woonkredieten van de belangrijkste financiële instellingen en kredietverleners.


Simulator berekent wanneer je kan stoppen met werken


Dankzij het renteniersplan van Finotheker
ben je financieel onafhankelijk en
bepaal je zélf wanneer je met pensioen gaat!
 Met behulp van een simulator weet je in een handomdraai wanneer je kan kan stoppen met werken en gaan rentenieren. Dat doet deze simulator aan de hand van enkele persoonlijke gegevens die je zelf inbrengt. Ben je 30 en zet je maandelijks 100 euro op je spaarboekje en een maandinkomen wenst van 1500 euro om te kunnen rentenieren, dan kan je van je gespaarde geld rentenieren vanaf... 113de verjaardag!. Met het renteniersplan van Finotheker is dit mogelijk vanaf je 59ste!Vroeger op pensioen met juiste  keuze 


Terwijl ons pensioenstelsel steeds meer in vraag wordt gesteld, is dat volgens Finotheker niet eens nodig. Met het maken van de juiste keuzes is het volgens hen zelfs mogelijk vroeger te stoppen en toch over een voldoende groot inkomen te beschikken om zorgeloos te kunnen rentenieren. Dat is voortaan niet het alleenrecht van de rijken, maar nu ook voor de 'gewone' werknemer. Finotheker slaagt daarin omdat het aan geen enkele bank gebonden is en volledig onafhankelijk je spaarcentjes kan laten werken om van jou zo vlug mogelijk een rentenier te maken.


Persoonlijk renteniersplan

Het opstellen van een op jouw maat opgesteld renteniersplan door Finotheker is uiteraard niet gratis. Het kost je éénmalig 99 euro. Eens je renteniersplan vaste vorm krijgt, kun je een abonnement nemen op Finothekers Planbewaker. Die zal je digitaal onmiddellijk verwittigen wanneer een gekozen beleggingsproduct om de een of andere reden minder rendeert. Op die manier kun je in na samenspraak met Finotheker, je renteniersplan bijsturen waar nodig.

Reacties