De goedkoopste autoverzekering vind je via mefirst.be


Een ongeval komt uiteraard steeds ongelegen.
Een betrouwbare én betaalbare verzekering
is een must.
Na de aankoop van een auto is het afsluiten van een veilige en betaalbare autoverzekering pure noodzaak. Een ongeval loert om iedere hoek. Toch is het zoeken én vinden van een betrouwbare én voordelige autoverzekering gemakkelijk gezegd dan gedaan. Het aanbod is groot en de verschillen tussen de polissen die de verzekeraars aanbieden zijn enorm. Tot voor kort waren Belgische autobestuurders volledig op zichzelf aangewezen om de goedkoopste en  toch betrouwbare autoverzerkering te vinden. Vooraat n beschikken ze met Mefirst.be over een onafhankelijke website die hen méér dan één handje toesteekt bij het vergelijken van de verschillende verzekeraars en hun autoverzekering. Hoe pak je het zoeken naar de meest geschikte autoverzekering via Mefirst aan, en wat heb je nodig om deze onafhankelijke website de voor jou meest geschikte autoverzekeringen naast elkaar te zetten, zodat je met kennis van zaken je definitiefe keuze kunt maken? 


Terwijl Nederlandse automobilisten al lang over verschillende gespecialiseerde sites beschikken om (auto)verzekeringen met elkaar te vergelijken, bleven ze in ons land op hun honger zitten. Inderdaad, tot voor kort bestond er in België geen enkele onafhankelijke website die het voor automobilisten gemakkelijker maakt de voor hem goedkoopste en meest geschikte autoverzekering te kiezen. De initiatiefnemers van Mefirst.be willen hier eindelijk verandering in brengen. Voortaan beschikken nu ook Belgische autobestuurders over een gespecialiseerde en vooral onafhankelijke website om met kennis van zaken hun autoverzekering te kiezen. De onafhankelijkheid van deze gloednieuwe website staat borg voor een objectieve prijs/kwaliteitsverhouding.
Er is meer dan prijs autoverzekering

 

Er is inderdaad méér dan het vinden van de goedkoopste premie voor je autoverzekering. Verlies bij je uiteindelijke keuze zeker ook de dekking én de waarborgen van de verzekeringspolissen niet uit het oog. Beiden zijn minstens even belangrijk als de premie op zich. Met Mefirst ben je voortaan in de mogelijkheid op een weinig tijdrovende en onafhankelijke de beste keuze te maken.
Polis zonder kleine lettertjesMefirst.be biedt iedere automobilist doorzichtige én voor iedereen begrijpbare prijsvoorstellen zonder kleine lettertjes. Een autoverzekering vinden met de juiste prijs/kwaliteitsverhouding is niet gemakkelijk. Op die manier  is iedereen in staat een duidelijke en objectieve vergelijking te maken van de verschillende voorstellen, en dit op basis van persoonlijke gegevens van de autobestuurder.


Met Mefirst ben je voortaan in staat
de voordeligste én betaalbare
autoverzekering te kiezen.

Tachtig autoverzekeraarsIn ons land zijn maar liefst tachtig verzekeraars van verschillende nationaliteiten en van alle pluimage actief. Toch slaagt Mefirst er telkens weer in je de meest voordelige en betrouwbare autoverzekering te presenteren. Ze houden daarbij zelfs rekening met de verschillende aanbiedingen van directe verzekeraars, maar ook van verzekeringsmakelaars en van bankverzekeraars, waardoor je een volledig beeld krijgt van wat de verzekeringswereld je te bieden heeft. Uiteindelijk is het wél aan jou om de juiste keuze te maken.

 

Verzekeringspremie berekenen
Om iedereen persoonlijke voorstellen te kunnen doen, heb je enkele documenten nodig om de voordeligste en meest geschikte voorstellen te bekomen. Daar heb je verschillende de documenten voor nodig zoals de uitreikingsdatum van je rijbewijs (maand/jaar), de bonus-malusgraad van je huidige verzekering, de datum van de inverkeerstelling van je wagen (maand/jaar), de vervaldatum van je huidig autoverzekeringscontract, en de datum van je eventuele schadegevallen gedurende de laatste 5 jaar (maand/jaar).Weinig tijdrovende prijsvergelijking


Het berekenen van de voor jouw voordeligste en toch betrouwbare verzekeringspremies is zéker geen tijdrovende bezigheid, maar is in amper enkele minuten voor mekaar. Met Mefirst.be  ben je in staat onmiddellijk de offertes van de verschillende verzekeraars op één scherm te vergelijken. Je kiest één of meerdere verzekeraars voor een gepersonaliseerde offerte. Die verzekeraar(s) die je de meest aantrekkelijke prijsvoorstellen doen, nemen dan zo vlug mogelijk contact met je op om verdere afspraken te maken. Je keuze bepaal je uiteindelijk zélf.

Reacties