Doorgaan naar hoofdcontent

De goedkoopste autoverzekering vind je via mefirst.be


Een ongeval komt uiteraard steeds ongelegen.
Een betrouwbare én betaalbare verzekering
is een must.
Na de aankoop van een auto is het afsluiten van een veilige en betaalbare autoverzekering pure noodzaak. Een ongeval loert om iedere hoek. Toch is het zoeken én vinden van een betrouwbare én voordelige autoverzekering gemakkelijk gezegd dan gedaan. Het aanbod is groot en de verschillen tussen de polissen die de verzekeraars aanbieden zijn enorm. Tot voor kort waren Belgische autobestuurders volledig op zichzelf aangewezen om de goedkoopste en  toch betrouwbare autoverzerkering te vinden. Vooraat n beschikken ze met Mefirst.be over een onafhankelijke website die hen méér dan één handje toesteekt bij het vergelijken van de verschillende verzekeraars en hun autoverzekering. Hoe pak je het zoeken naar de meest geschikte autoverzekering via Mefirst aan, en wat heb je nodig om deze onafhankelijke website de voor jou meest geschikte autoverzekeringen naast elkaar te zetten, zodat je met kennis van zaken je definitiefe keuze kunt maken? 


Terwijl Nederlandse automobilisten al lang over verschillende gespecialiseerde sites beschikken om (auto)verzekeringen met elkaar te vergelijken, bleven ze in ons land op hun honger zitten. Inderdaad, tot voor kort bestond er in België geen enkele onafhankelijke website die het voor automobilisten gemakkelijker maakt de voor hem goedkoopste en meest geschikte autoverzekering te kiezen. De initiatiefnemers van Mefirst.be willen hier eindelijk verandering in brengen. Voortaan beschikken nu ook Belgische autobestuurders over een gespecialiseerde en vooral onafhankelijke website om met kennis van zaken hun autoverzekering te kiezen. De onafhankelijkheid van deze gloednieuwe website staat borg voor een objectieve prijs/kwaliteitsverhouding.
Er is meer dan prijs autoverzekering

 

Er is inderdaad méér dan het vinden van de goedkoopste premie voor je autoverzekering. Verlies bij je uiteindelijke keuze zeker ook de dekking én de waarborgen van de verzekeringspolissen niet uit het oog. Beiden zijn minstens even belangrijk als de premie op zich. Met Mefirst ben je voortaan in de mogelijkheid op een weinig tijdrovende en onafhankelijke de beste keuze te maken.
Polis zonder kleine lettertjesMefirst.be biedt iedere automobilist doorzichtige én voor iedereen begrijpbare prijsvoorstellen zonder kleine lettertjes. Een autoverzekering vinden met de juiste prijs/kwaliteitsverhouding is niet gemakkelijk. Op die manier  is iedereen in staat een duidelijke en objectieve vergelijking te maken van de verschillende voorstellen, en dit op basis van persoonlijke gegevens van de autobestuurder.


Met Mefirst ben je voortaan in staat
de voordeligste én betaalbare
autoverzekering te kiezen.

Tachtig autoverzekeraarsIn ons land zijn maar liefst tachtig verzekeraars van verschillende nationaliteiten en van alle pluimage actief. Toch slaagt Mefirst er telkens weer in je de meest voordelige en betrouwbare autoverzekering te presenteren. Ze houden daarbij zelfs rekening met de verschillende aanbiedingen van directe verzekeraars, maar ook van verzekeringsmakelaars en van bankverzekeraars, waardoor je een volledig beeld krijgt van wat de verzekeringswereld je te bieden heeft. Uiteindelijk is het wél aan jou om de juiste keuze te maken.

 

Verzekeringspremie berekenen
Om iedereen persoonlijke voorstellen te kunnen doen, heb je enkele documenten nodig om de voordeligste en meest geschikte voorstellen te bekomen. Daar heb je verschillende de documenten voor nodig zoals de uitreikingsdatum van je rijbewijs (maand/jaar), de bonus-malusgraad van je huidige verzekering, de datum van de inverkeerstelling van je wagen (maand/jaar), de vervaldatum van je huidig autoverzekeringscontract, en de datum van je eventuele schadegevallen gedurende de laatste 5 jaar (maand/jaar).Weinig tijdrovende prijsvergelijking


Het berekenen van de voor jouw voordeligste en toch betrouwbare verzekeringspremies is zéker geen tijdrovende bezigheid, maar is in amper enkele minuten voor mekaar. Met Mefirst.be  ben je in staat onmiddellijk de offertes van de verschillende verzekeraars op één scherm te vergelijken. Je kiest één of meerdere verzekeraars voor een gepersonaliseerde offerte. Die verzekeraar(s) die je de meest aantrekkelijke prijsvoorstellen doen, nemen dan zo vlug mogelijk contact met je op om verdere afspraken te maken. Je keuze bepaal je uiteindelijk zélf.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…

Waar koop je Delvaux handtassen tweedehands

Hou je van klasse en kwaliteit, dan droom je wellicht al langer van exclusieve Delvaux handtassen. Kwaliteit is niet goedkoop, en dat is bij deze Brusselse handtasontwerper beslist niet anders. Wat anders gezegd van prijzen die variëren van 750 tot 2500 euro voor een handtas? Dat heeft uiteraard voor gevolg dat geïntresseerden in de kwaliteits lederwaren van delvaux ijverig zoeken naar tweedehands handtassen van Delvaux. Ze zijn tweedehands niet gemakkelijk te vinden, maar er zijn gespecialiseerde sites die geregeld tweedehands handtassen van Delvaux aanbieden. En Delvaux zélf organiseert jaarlijks een voordelige stockverkoop. Hoe pak je de zoektocht naar tweedehands handtas van Delvaux handtassen succesvol aan, en op wat moet je letten om latere ontchoochelingen te voorkomen?

Er is wellicht geen enkele vrouw die er niet van droomt met een handtas van de Brusselse lederontwerper Delvaux te kunnen pronken. Dromen mag, maar lang niet iedereen kan zich zo'n Delvaux handtas veroorloven…