Doorgaan naar hoofdcontent

Voordelig genieten in Barcelona

De zon, de zee, het eten en de cultuur, een perfecte cocktail voor een zwoele stedentrip. Barcelona, een stad die van alle markten thuis is!
Wil je er enkele dagen tussenuit om te bekomen van de drukte en de stress van alle dag? Overweeg dan zéker een citytrip naar het bijzonder populaire Barcelona, ongetwijfeld één van de belangrijkste Spaanse steden en bijzonder populair bij de honderdduizenden stedentrippers die men daar jaarlijks mag verwelkomen. Barcelona heeft zijn bezoekers dan ook heel wat te bieden. Met kunstenaars als Gaudí, Picasso, Miró en Dalí, heeft de hoofdstad van Catalonië zonder twijfel heel wat bieden op het vlak van kunst en cultuur. Maar ook de toeristen die houden van zon, zee  en strand zullen zich in deze Spaanse regio beslist thuis voelen. In geen stad ter wereld kunt u zo geweldig genieten als in Barcelona. Lekkere tapas eten, wandelingen door het mooie centrum, heerlijk shoppen of ontspannen op het strand. In Barcelona kan alles!
 Deze unieke stad heeft alle ingrediënten voor een perfecte stedentrip. Een heerlijk klimaat met aangename voor- en najaarstemperaturen, een lange warme zomer, een prachtige haven met een keur aan restaurants, een heerlijk zandstrand, winkels in overvloed, een fantastisch nachtleven en een zeer rijke en heerlijke keuken. Eigenlijk biedt Barcelona u álles wat een stedentrip onvergetelij


Wereldstad ook voor zonnekloppers


Barcelona ligt vlak aan de Middellandse
Zee. Zonnekloppers voelen zich hier
zéker thuis
 Barcelona ligt vlak aan de Middellandse Zee, hetgeen voor zonnekloppers heel wat mogelijkheden biedt. Het strand begint ter hoogte van de gezellige visserswijk Barceloneta, en strekt zich uit over een lengte van meer dan vijf kilometer tot aan de Riu Beos. Citytrippers die ook houden van zon, zee en strand hebben het hier beslist naar hun zin. Ze wandelen er van de ene verrassing in de andere. Tijdens een rustige stadswandeling langs de gemoedelijke en sfeervolle smalle steegjes in het historische centrum met zijn gotische wijk, beland je plots aan het strand. En na zonsondergang wacht je een bruisend nachtleven, verspreid over de hele stad. De gotische wijk El Ravel, de wijken El Born, Gracia en Eixample staan vol met bars en discotheken, en enkele hippe en trendy clubs vind je dicht bij het strand.

 

Waar shoppingparadijs


Barcelona heeft meer winkels per inwoner dan welke andere stad dan ook en staatbekend om haar uitgebreide variatie aan exclusieve designwinkels, warenhuizen en authentieke winkeltjes. De winkelzone in Barcelona wordt ook wel de 'Barcelona Shopping Line' genoemd. Dit winkelgebied strekt zich uit over een totale lengte van maar liefst vijf kilometer. Aan de Avenida Diagonal, Rambla de Catalunya en Passeig de Gracia vind u de luxueuze winkels van de bekende merken. De stad beschikt ook over een zeer groot aantal restaurants, variërend van de traditionele mediterraanse keuken tot sushi, Catalaanse haute cuisine en exotische keukens uit Thailand of Brazilië. Vooral in de districten van het Eixample, Gracia, Sant Gervasi en El Born vind je een groot aantal van de betere restaurants, maar ook in het centrum, rondom de 'Rambla de Catalunya' en 'Passeig de Gracia'.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…

Waar koop je Delvaux handtassen tweedehands

Hou je van klasse en kwaliteit, dan droom je wellicht al langer van exclusieve Delvaux handtassen. Kwaliteit is niet goedkoop, en dat is bij deze Brusselse handtasontwerper beslist niet anders. Wat anders gezegd van prijzen die variëren van 750 tot 2500 euro voor een handtas? Dat heeft uiteraard voor gevolg dat geïntresseerden in de kwaliteits lederwaren van delvaux ijverig zoeken naar tweedehands handtassen van Delvaux. Ze zijn tweedehands niet gemakkelijk te vinden, maar er zijn gespecialiseerde sites die geregeld tweedehands handtassen van Delvaux aanbieden. En Delvaux zélf organiseert jaarlijks een voordelige stockverkoop. Hoe pak je de zoektocht naar tweedehands handtas van Delvaux handtassen succesvol aan, en op wat moet je letten om latere ontchoochelingen te voorkomen?

Er is wellicht geen enkele vrouw die er niet van droomt met een handtas van de Brusselse lederontwerper Delvaux te kunnen pronken. Dromen mag, maar lang niet iedereen kan zich zo'n Delvaux handtas veroorloven…