Doorgaan naar hoofdcontent

Waar koop je Delvaux handtassen tweedehands


Hou je van klasse en kwaliteit, dan droom je wellicht al langer van exclusieve Delvaux handtassen. Kwaliteit is niet goedkoop, en dat is bij deze Brusselse handtasontwerper beslist niet anders. Wat anders gezegd van prijzen die variëren van 750 tot 2500 euro voor een handtas? Dat heeft uiteraard voor gevolg dat geïntresseerden in de kwaliteits lederwaren van delvaux ijverig zoeken naar tweedehands handtassen van Delvaux. Ze zijn tweedehands niet gemakkelijk te vinden, maar er zijn gespecialiseerde sites die geregeld tweedehands handtassen van Delvaux aanbieden. En Delvaux zélf organiseert jaarlijks een voordelige stockverkoop. Hoe pak je de zoektocht naar tweedehands handtas van Delvaux handtassen succesvol aan, en op wat moet je letten om latere ontchoochelingen te voorkomen?

Er is wellicht geen enkele vrouw die er niet van droomt met een handtas van de Brusselse lederontwerper Delvaux te kunnen pronken. Dromen mag, maar lang niet iedereen kan zich zo'n Delvaux handtas veroorloven. Dan is het niet te verwonderen  dat de weinige tweedehands handtassen met het stijlvolle Delvaux embleem, erg gegeerd zijn. Vraag is echter waar je zo'n tweedehands handtas van Delvoux moet gaan zoeken.


Waar vind je tweedehands handtassen van Delvoux?

Wil je toch een lederen handtas van Delvaux in je kast? Hou er dan zéker rekening mee dat je niet alleen bent die daar naar zo'n duur hebbeding op zoek is. Dat jaagt de prijzen uiteraard de hoogte in, ook voor tweedehands handtassen van Delvoux. Als je zoekt, kijkt en vergelijkt op het net, dan kom je er zeker  tegen. Maar in sommige gevallen zal je ook dan nog versteld staan van hun prijs. In vergelijking met gloednieuwe Delvaux handtassen kan je hier uiteraard goede zaken doen, maar dan nog zijn tweedehands handtassen van Delvoux zeker niet goedkoop. Hun  prijzen variëren tussen gemiddeld 300 en 900 euro.  Waakzaamheid is uiteraard geboden. Mits veel geduld kan je op deze gespecialiseerde websites zeker je droomhandtas vinden aan relatief betaalbare prijzen. De meest betrouwbare sites voor een tweedehands handtas van Delvoux zijn ongetwijfeld Marktplaats.nl, e- bay, kapaza, en vergelijk.be.

Stockverkopen zijn zeker ook geschikt


Voor tweedehands handtassen van Delvoux kan je ook terecht op de vele stock- en  magazijnverkopen die geregeld worden georganiseerd. Belangrijk hierbij is de stockverkoop die jaarlijks door Delvaux zelf wordt georganiseerd. Tijdens deze verkoop zijn de handtassen, die onder de duizend euro worden verkocht, eerder zeldzaam.


Exlusieve ontwerpen

De ontwerpen van Delvoux  zijn zeldzaam en tijdloos, en dat maakt de handtassen zo exclusief én duur. De Brillantcollectie is ongetwijfeld hun paradepaardje. In de eerste plaats vanwege zijn sierlijke vormgeving. Ze zijn zo gegeerd, dat ze ieder jaar weer worden heruitgebracht en ontworpen, telkens met nieuwe en trendy modekleuren en in andere ledersoorten, maar steeds van de allerhoogste kwaliteit. Onlangs kreeg deze collectie een feestelijk ontwerp. Daar was alle rden voor, want ondertussen maakt deze Brillant collectie al een halve eeuw deel uit van de zo succesvolle Delvaux- familie. Even succesvol zijn de Louise en Givry collectie.

Sierlijk embleem gemakkelijk herkenbaar

Het sierlijke embleem stelt de gegadigden in staat een authentiek ontwerp van Delvaux gemakkelijk te herkennen. Wees niettemin op je hoede wanneer je een exemplaar aan opvallend voordelige prijs krijgt aangeboden. Wees er dan van overtuigd dat je met namaak te doen hebt. In dit verband is het intressant te weten dat Delvaux eigen, exclusieve winkels heeft in Brussel, Gent, Antwerpen,  Brugge, Kortrijk, Waterloo, Oostende, Hasselt, Knokke,Leuven, Sint- Niklaas en Luik. 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

DeLonghi: eerste mobiele airco met waterkoeling!

Het is zover: specialist DeLongi bracht recent zijn lang beloofde mobiele airco met waterkoeling op de markt. Dat is goed nieuws, want de kwaliteit van de huidige mobiele toestellen liet tot hiertoe veel te wensen over. Naast hun dure aankoopprijs en hun hoog energieverbruik, zijn deze klassieke toestellen uitgerust met een bijzonder lawaaierige motor. Maakt de eerste mobiele airco met waterkoeling van DeLonghi daar nu eensklaps een einde aan?

Het eerste mobiele aircotoestel met waterkoeling brengt heel wat beterschap, maar zijn prijs zal niettemin voor vele consumenten een ernstige struikelblok blijven. Dit nieuwe aircotoestel dat door DeLonghi op de markt wordt gebracht draagt immers een prijskaartje van 899 euro. Dat staat in schril contrast met de klassieke mobiele aircotoestellen die momenteel in verschillende electroketens worden aangeboden voor een prijs van amper 295 euro...

Goedkope airco's werken als een koelkast

Al deze mobiele airco's werken volgens het koelkastprin…

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…