Doorgaan naar hoofdcontent

Verdien geld met je facebook- pagina

Facebook  blijft enorm populair.
Online extra inkomsten vergaren en dan nog met je facebook- pagina, wie wil dat niet? Voortaan is dat nu mogelijk dankzij het initiatief van Blogmij, dat nu al gedurende meer dan vier jaar bijzonder succesvol gesponsorde berichten plaatst op twitter en duizenden blogs. Met de enorme populariteit van de social network site Facebook kon ook daar een gelijkaardig initiatief moeilijk uitblijven. Door je aan te melden op Facemij.nl ben je vanaf nu dus in de mogelijkheid om gesponsorde berichten op je Facebook- pagina te plaatsen, waarmee je dus nog geld verdienen ook.Facebook blijft maar groeien. Vooral wereldwijd, maar ook in ons land is deze razend populaire social network site nog lang niet aan verzadiging toe. Inderdaad, ondanks het feit dat nu al bijna vijf miljoen Belgen over één of zelfs meerdere facebook- accounts beschikken, neemt het legertje facebookers nog altijd toe. Deze opmars zal de komende maanden zeker niet gestuit worden,  want nu vinden ook steeds meer grotere merken en bedrijven hun weg naar het populaire facebook. En uitgerekend deze bedrijven zijn met hun duizenden volgers enorm aantrekkelijk voor de advertentiemarkt. 


Gesponsorde berichten 


Blogmij, de moedermaatschappij die nu start met gesponsorde berichten op je facebook- pagina, is uiteraard lang niet de enige website die je dergelijke service aanbiedt. Facemij is wél de eerste om deze mogelijkheid aan te bieden aan de vele bezitters van een facebook- pagina. Voor het verspreiden van zo'n gesponsorde facebook- berichten bestaat ongetwijfeld  onbeperkte mogelijkheden. Welk bedrijf kan het zich veroorloven om géén facebook- pagina te bezitten? Dat gecombineerd met de miljoenen facebook- gebruikers kan niet anders dan tot een succesvolle combinatie leiden.


Alle likes leveren nu ook geld op


Al die likes brachten tot hiertoe niets op.

Er is momenteel geen merk of bedrijf dat niet over een facebookpagina beschikt. Bij de grotere bedrijven gaat het meestal om duizenden bezoekers. Deze vele 'likes' leverden tot hiertoe niks op. Facemij wil daar nu dus verandering in brengen. Het maakt het voortaan immers mogelijk om via het plaatsen van gesponsorde berichten op je facebook- pagina, geld te verdienen. En dat laat uiteraard ook het bedrijfsleven niet onberoerd. Wie kan het zich veroorloven om al die potentiële facebookklanten zomaar ongemoeid te laten? Voeg daarbij de jarenlange ervaring die Blogmij als initiatiefnemer achter Facemij heeft, en je begrijpt onmiddellijk dat het broodje van deze Nederlanders is gebakken. Blogmij houdt zich nu al ruim vier jaar bezig met het sponsoren van content op onafhankelijke webblogs. Twee jaar geleden nam dit online mediabedrijf een soortgelijk initiatief met twitter, met een ongekend succes als gevolg.


Extra inkomsten voor bloggers


Bloggen wordt ook bij ons steeds populairder
 Blogmij is ook bijzonder intressant voor de vele bloggers. Naast twitter en facebook wordt ook bloggen bij zons steeds populairder.  Iedereen start met een blog, over alle mogelijke onderwerpen. Gedurende de voorbije vier jaar groeide Blogmij dan ook uit tot een van de grootste advertorial- netwerken voor onafhankelijke weblogs. Die reclameboodschappen worden door Blogmij geplaatst in opdracht van de meest vooraanstaande media- en reclamebedrijven, maar nu vinden ook steeds meer en meer rechtstreekse adverteerders hun weg naar Blogmij. Die vinden deze onafhankelijke websites het gedroomde middel om hun producten tot bij hun specifieke doelgroep te brengen.Facebook blijft onstuitbaar 

Het succes van bedrijven als Blogmij is verzekerd. De groei van Facebook blijft immers onstuitbaar. Momenteel beschikken nu al meer dan vijf miljoen Belgen over een eigen Facebook- pagina, en dit aantal neemt nog altijd gestaag toe. Nadat lange tijd Hyves onaantastbaar was, is Facebook nu ook begonnen aan het veroveren van de Nederlandse markt, waar deze social network site jaarlijks met méér dan één miljoen gebruikers groeit. Momenteel zitten ruim tien miljoen nederlandssprekenden op Facebook, en hun aantal zal de komende jaren nog stijgen. Wil jij ook profiteren van de voordelen van zowel Blogmij, twitmij als facemij, neem dan een kijkje op Blogmij.nl.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

DeLonghi: eerste mobiele airco met waterkoeling!

Het is zover: specialist DeLongi bracht recent zijn lang beloofde mobiele airco met waterkoeling op de markt. Dat is goed nieuws, want de kwaliteit van de huidige mobiele toestellen liet tot hiertoe veel te wensen over. Naast hun dure aankoopprijs en hun hoog energieverbruik, zijn deze klassieke toestellen uitgerust met een bijzonder lawaaierige motor. Maakt de eerste mobiele airco met waterkoeling van DeLonghi daar nu eensklaps een einde aan?

Het eerste mobiele aircotoestel met waterkoeling brengt heel wat beterschap, maar zijn prijs zal niettemin voor vele consumenten een ernstige struikelblok blijven. Dit nieuwe aircotoestel dat door DeLonghi op de markt wordt gebracht draagt immers een prijskaartje van 899 euro. Dat staat in schril contrast met de klassieke mobiele aircotoestellen die momenteel in verschillende electroketens worden aangeboden voor een prijs van amper 295 euro...

Goedkope airco's werken als een koelkast

Al deze mobiele airco's werken volgens het koelkastprin…

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…