Doorgaan naar hoofdcontent

De goedkoopste uitvaart vind je online

Je weet pas écht hoe duur een uitvaart is, wanneer je zélf geconfronteerd wordt met het overlijden van een gezins- of familielid of van iemand die je erg nauw aan je hart ligt. Een recent onderzoek door de begrafenissector zelf, leerde dat een traditionele uitvaart gemiddeld 10000 euro kost, en dat dit bedrag de komende twee jaar zal stijgen tot maar liefst 13000 euro. Dat betekent dat nu al vele landgenoten de uitvaart van hun dierbaren niet meer kunnen betalen, en dat er nu zelfs wordt geleend om toch maar waardig afscheid te kunnen nemen. De goedkoopste en toch waardige uitvaart kun je nu online regelen. Inderdaad, via de website http://www.uitvaartcompact.be/ kun je voortaan een uitvaartplechtigheid via deze website regelen tot in het kleinste detail. Wat omvat Uitvaart Compact precies, en tussen welke uitvaartformules kun je kiezen? En, zeker niet onbelangrijk, hoeveel kost een waardige uitvaart, georganiseerd door Uitvaart Compact?
Uitvaart Compact is sinds kort in ons land actief in de provincie Antwerpen en Oost- Vlaanderen. Het aanbod omvat een eenvoudige maar kwaliteitsvolle uitvaart, die volledig online kan worden georganiseerd. Uitvaart Compact biedt je veruit een goedkoop én toch stijlvolle afscheid. Dat kan doordat de dienstverlening werd teruggebracht tot de essentie van een uitvaart.

Uitvaart zonder toeters en bellen

Uitvaart Compact werd in de eerste plaats ontwikkeld voor zij die kiezen voor een uitvaart zonder toeters en bellen, of voor diegenen die niet beschikken over de nodige financiële middelen om de gangbare tarieven voor een klassieke uitvaart te kunnen betalen en prijsbewust hun uitvaart moeten regelen.


Kwaliteitsvolle uitvaart tegen vaste prijs

Met Uitvaart Compact kies je voor een uitvaart met een vaste prijs, zonder onduidelijkheden of verboren kantjes. Om deze duidelijke prijsafspraken extra te benadrukken, wordt er vooraf betaald, pas na betaling wordt gestart met het organiseren van de uitvaart. Je wordt achteraf dus met geen extra kosten geconfronteerd.


Compac Basis


Met de formule Uitvaart Compact Basis
 kiest men voor een eenvoudige dienstverlening

Bij Uitvaart Compact heb je de keuze uit drie verschillende formules, allen met hun specifieke dienstverlening op maat van de overledene en tegen een vooraf vastgesteld prijs. Compact Basis is de meest eenvoudige uitvaartformule. In essentie gaat het bij Compact Basis om een piëteitsvolle crematie of begrafenis zonder opbaring van de overledene. Nabestaanden hebben al in privékring afscheid genomen, en er zijn geen extra wensen voor wat het verdere verloop van de uitvaart betreft. De crematie of begrafenis vindt plaats bij een crematorium of op een begraafplaats die door Uitvaart Compact zélf wordt aangewezen. De begrafenis vindt uiteraard plaats in de woonplaats van de overledene. Volgens deze formaule wordt de overledene begraven in een graf zonder concessie, meestal is dit voor een periode van maximum tien jaar. Kies je voor crematie, dan kun je de as laten verstrooien op zee, op de begraafplaats, zonder aanwezigheid van familie of vrienden. Je kan ook de as te bewaren in een urne.
  • Prijs Compact Basis uitvaart: 1850 euro, vooraf te betalen via internet. Er zijn dus geen obverwachte kosten achteraf.

Uitvaart Compact Essentie

Hier gaat het in hoofdzaak om een afscheid in beperkte en intieme kring gedurende maximum één uur. De overledene wordt opgebaard in een uitvaartcentrum, waar de nabestaanden afscheid kunnen nemen. Gaat het om een klassieke begrafenis, dan vindt dit afscheid plaats de dag voor de teraardebestelling De begrafenis of crematie vindt plaats bij een crematorium of op een begraafplaats in de woonplaats van de overledene of in Antwerpen, Gent of Turnhout. In tegenstelling tot het basis pakket, kunnen hier de nabestaanden de begrafenisplechtigheid wél bijwonen. Bij een crematie geschiedt de asvertrooiing zonder de familie of nabestaanden.
  • Prijs Uitvaart Compact Essentie: 2100 euro.

Uitvaart Compact Compleet

Deze meest uitgebreide dienstverlening is best vergelijkbaar met een traditionele uitvaart, maar dan aan een uiterst scherpe prijs. Nabestaanden nemen in intieme kring afscheid gedurende maximum één uur, de avond voor de uitvaartplechtigheid. Dan wordt er een afscheid aangeboden in grotere kring tijdens een aulaplechtigheid van maximaal 45 minuten, onmiddellijk gevolgd door een eenvoudige koffietafel. Het verloop van deze plechtigheid wordt naar wens van de overledene georganiseerd. Bij Uitvaart Compact gaat het telkens om een niet- kerkelijke begrafenisplechtigheid.
  • Prijs Uitvaart Compact Compleet: 3200 euro.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…

Waar koop je Delvaux handtassen tweedehands

Hou je van klasse en kwaliteit, dan droom je wellicht al langer van exclusieve Delvaux handtassen. Kwaliteit is niet goedkoop, en dat is bij deze Brusselse handtasontwerper beslist niet anders. Wat anders gezegd van prijzen die variëren van 750 tot 2500 euro voor een handtas? Dat heeft uiteraard voor gevolg dat geïntresseerden in de kwaliteits lederwaren van delvaux ijverig zoeken naar tweedehands handtassen van Delvaux. Ze zijn tweedehands niet gemakkelijk te vinden, maar er zijn gespecialiseerde sites die geregeld tweedehands handtassen van Delvaux aanbieden. En Delvaux zélf organiseert jaarlijks een voordelige stockverkoop. Hoe pak je de zoektocht naar tweedehands handtas van Delvaux handtassen succesvol aan, en op wat moet je letten om latere ontchoochelingen te voorkomen?

Er is wellicht geen enkele vrouw die er niet van droomt met een handtas van de Brusselse lederontwerper Delvaux te kunnen pronken. Dromen mag, maar lang niet iedereen kan zich zo'n Delvaux handtas veroorloven…