Doorgaan naar hoofdcontent

Goedkoop naar Magic Holloween in Bobbejaanland


Dit jaar mag pretpark Bobbejaanland in het Kempische Lichtaart zijn vijftigste verjaardagskaarsje uitblazen. Dit gouden jubileum zal zeker niet ongemerkt voorbijgaan, en wordt met allerlei speciale attractie gevierd. Ook in 't Plezantste land dat Bobbejaanland heet, zal je zich tijdens de komende herfstvakantie beslist niet vervelen. Met halloween is het er griezelen geblazen met de wereldvermaarde show van wereldkampioene illisions Sittah Koene. Deze illusieshow in 4d is meteen een wereldprimeur waarvan je tijdens de herfstvakantie erg voordelig kan genieten. Je profiteert dan van 25 procent korting. Registreer je bij outspot en deze korting loopt op tot maar liefst 41 procent.Het gezellige Halloweenfeest van 22 oktober tot 6 november wordt ongetwijfeld een échte traditie in pretpark Bobbejaanland. Heksen, weerwolven, zombies en vampieren spelen er dan de hoofdrol, en nemen opnieuw hun intrek in het cowboydorp, voor deze gelegenheid omgetoverd tot een échte spookstad met prachtige decors en een typische griezelige, maar gezellige Halloween-sfeer. Nieuw is de unieke theatershow VAMPires van wereldkampioene stage illusions Sittah Koene, naast de diverse andere animaties.

VAMPires gloednieuwe theatershow in 4D

VAMPires is een gloednieuwe theatershow vol spannende illusies, op een unieke wijze ondersteund door 4D-elementen, waardoor de bezoekers letterlijk de magie voelen. Water, vuur, rook, wind en zetten je midden in de actie. VAMPires! doet u elke romance vergeten, is mysterieus, donker, spannend en zelfs een beetje sexy. In VAMPires doet wereldkampioenen stage illusions Sittah Koene alles waar zij om bekend staat: unieke sensationele illusies, knappe dans-choreografieën, duizelingwekkende actie gecombineerd met hoogstaande acrobatiek in een mix van spannende en herkenbare muziek. Het is een nieuwe manier om een live show te beleven. Bobbejaanland geeft hierdoor als eerste pretpark ter wereld een volledig nieuwe dimensie aan parkshow entertainment. De 30 minuten durende show zal meermaals per dag te zien zijn in de Bobbejaanland theaterzaal.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…

Waar koop je Delvaux handtassen tweedehands

Hou je van klasse en kwaliteit, dan droom je wellicht al langer van exclusieve Delvaux handtassen. Kwaliteit is niet goedkoop, en dat is bij deze Brusselse handtasontwerper beslist niet anders. Wat anders gezegd van prijzen die variëren van 750 tot 2500 euro voor een handtas? Dat heeft uiteraard voor gevolg dat geïntresseerden in de kwaliteits lederwaren van delvaux ijverig zoeken naar tweedehands handtassen van Delvaux. Ze zijn tweedehands niet gemakkelijk te vinden, maar er zijn gespecialiseerde sites die geregeld tweedehands handtassen van Delvaux aanbieden. En Delvaux zélf organiseert jaarlijks een voordelige stockverkoop. Hoe pak je de zoektocht naar tweedehands handtas van Delvaux handtassen succesvol aan, en op wat moet je letten om latere ontchoochelingen te voorkomen?

Er is wellicht geen enkele vrouw die er niet van droomt met een handtas van de Brusselse lederontwerper Delvaux te kunnen pronken. Dromen mag, maar lang niet iedereen kan zich zo'n Delvaux handtas veroorloven…