Doorgaan naar hoofdcontent

Ready2Use van Varta, nieuwe generatie batterijen


Varta is ongetwijfeld de trendsetter op het vlak van innoverende technieken bij de ontwikkeling van nieuwe (oplaadbare) batterijen. Met de ontwikkeling van hun allerjongste telg, de Ready2Use brengt Varta meteen een gloednieuwe generatie oplaadbare batterijen op de markt.


De Ready2Use van Varta komt reeds opgeladen uit de verpakking, en kan in tegenstelling met zijn concurrenten onmiddellijk worden gebruikt. De klassieke oplaadbare batterijen verliezen heel wat energie en van hun capaciteit wanneer ze worden bewaard en dus niet eens worden gebruikt.
Dat is zeker niet het geval  bij de Ready2Use oplaadbare batterijen van Varta. Het probleem van het verlies aan capaciteit, zelfs wanneer ze ongebruikt in  een lade liggen, werd door Varta tot een strikt minimum beperkt.
Eenmaal opgeladen, hebben deze moderne oplaadbare batterijen na een opslagtijd van één jaar nog altijd tachtig procent van de oorspronkelijke capaciteit. Ze hebben geen speciale oplader nodig, en kunnen uitstekend voor alle mogelijke toepassingen worden gebruikt. Van een wandklok met laag stroomverbruik, tot de stroomvretende digitale camera is Ready2Use steeds een betrouwbare oplossing.

Nieuwe technologie


Voor de ontwikkeling van zijn jongste Ready2Use oplaadbare batterijen gebruikte producent Varta een gloednieuwe technologie, waardoor deze generatie oplaadbare batterijen, het gebruik van mobiele energie bijzonder gemakkelijk maken. De nieuwe oplaadbare batterijen van Varta zijn,  in tegenstelling met de klassieke oplaadbare batterijen, al volledig opgeladen op het moment dat ze uit de verpakking komen. Ze kunnen dan ook onmiddelijk in een digitale camera of MP3- speler gebruikt worden.
Tot hiertoe geraakten de traditionele oplaadbare batterijen leeg als ze gedurende langere tijd niet gebruikt worden. Met Varta Ready2Use zijn deze capaciteitsprobleem definitief verleden tijd. Eenmaal opgeladen behouden deze oplaadbare batterijen maar liefst 80% van de capaciteit, zelfs nadat ze één jaar ongebruikt bleven.Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

DeLonghi: eerste mobiele airco met waterkoeling!

Het is zover: specialist DeLongi bracht recent zijn lang beloofde mobiele airco met waterkoeling op de markt. Dat is goed nieuws, want de kwaliteit van de huidige mobiele toestellen liet tot hiertoe veel te wensen over. Naast hun dure aankoopprijs en hun hoog energieverbruik, zijn deze klassieke toestellen uitgerust met een bijzonder lawaaierige motor. Maakt de eerste mobiele airco met waterkoeling van DeLonghi daar nu eensklaps een einde aan?

Het eerste mobiele aircotoestel met waterkoeling brengt heel wat beterschap, maar zijn prijs zal niettemin voor vele consumenten een ernstige struikelblok blijven. Dit nieuwe aircotoestel dat door DeLonghi op de markt wordt gebracht draagt immers een prijskaartje van 899 euro. Dat staat in schril contrast met de klassieke mobiele aircotoestellen die momenteel in verschillende electroketens worden aangeboden voor een prijs van amper 295 euro...

Goedkope airco's werken als een koelkast

Al deze mobiele airco's werken volgens het koelkastprin…

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…