Doorgaan naar hoofdcontent

Zo kies je de juiste autovelgen voor extra veiligheid

Je kent als autobestuurder ongetwijfeld het belang van autobanden voor je veiligheid op de weg. Autovelgen krijgen echter veel minder aandacht, en die zijn nochtans even belangrijk. Hoe kiezen we veilige en toch goedkope velgen?
Aangepaste velgen zorgen nochtans voor meer stevigheid en extra veiligheid. Velgen kunnen je auto ook meer uitstraling en persoonlijkheid bezorgen. Op wat moeten we letten bij de aankoop van nieuwe velgen voor een maximale veiligheid op de weg, en waar kopen we de goedkoopste velgen ?

Bij je keuze van de meest geschikte autovelgen, moet je in de eerste plaats aandacht besteden aan hun juiste maat. Niet alle velgen passen immers onder iedere auto. Ben je van plan meteen ook je banden te vervangen, of zijn je huidige banden nog voldoende veilig? Is dit laatste het geval, dan mag je zeker de binnenmaat van je banden niet over het hoofd zien. Deze binnenmaat wordt meestal in het onderhoudsboekje van je wagen aangegeven. De maat van velgen wordt uitgedrukt in inches.


Waarvoor dienen de steken van autovelgen?


Een ander belangrijk punt waar je bij je keuze van je nieuwe autovelgen zeker rekening moet mee houden, is het aantal steken van je velgen. De velgen van onze auto zijn uitgerust met deze steken om ze zo aan de autobanden vast te maken. Meestal zijn  het er vier of vijf.


Goedkope velgen koop je online


Goedkope velgen koop je online, dat gaat veel gemakkelijker dan het op het eerste gezicht wel lijkt, en bovendien goedkoper. Er zijn verschillende sites waar je goedkope velgen kan aanschaffen. Je geeft dan zoveel mogelijk informatie over je auto, zoals het merk, type, bouwjaar en de maat van je banden. Je krijgt dan onmiddellijk een overzicht van de beschikbare velgen die daarbij passen. De keuze is dan aan jou. Zoek je goedkope velgen én banden, dan ga je op dezelfde manier te werk.
  • Richtprijs goedkope velgen: vier velgen van een huismerk heb je vanaf 500 euro.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…

Waar koop je Delvaux handtassen tweedehands

Hou je van klasse en kwaliteit, dan droom je wellicht al langer van exclusieve Delvaux handtassen. Kwaliteit is niet goedkoop, en dat is bij deze Brusselse handtasontwerper beslist niet anders. Wat anders gezegd van prijzen die variëren van 750 tot 2500 euro voor een handtas? Dat heeft uiteraard voor gevolg dat geïntresseerden in de kwaliteits lederwaren van delvaux ijverig zoeken naar tweedehands handtassen van Delvaux. Ze zijn tweedehands niet gemakkelijk te vinden, maar er zijn gespecialiseerde sites die geregeld tweedehands handtassen van Delvaux aanbieden. En Delvaux zélf organiseert jaarlijks een voordelige stockverkoop. Hoe pak je de zoektocht naar tweedehands handtas van Delvaux handtassen succesvol aan, en op wat moet je letten om latere ontchoochelingen te voorkomen?

Er is wellicht geen enkele vrouw die er niet van droomt met een handtas van de Brusselse lederontwerper Delvaux te kunnen pronken. Dromen mag, maar lang niet iedereen kan zich zo'n Delvaux handtas veroorloven…