Doorgaan naar hoofdcontent

Verhuiswagen huren doet tijd besparen

Verhuizen is geen alledaags werk, en bijzonder arbeidsintensief. Met een verhuis ben je al vlug enkele weken zoet, of je moet welgekomen hulp krijgen van familie en/of vrienden. Maar wat als je op geen helpende handen kunt rekenen? Er staan een ganse resem verhuisbedrijven en verhuiswagens ter beschikking, maar dat kost uiteraard geld. Vormt het huren van een verhuiswagen geen struikelblok, overweeg dan zeker het inschakelen van een verhuiswagen. Dat is zeker niet goedkoop, maar op die manier zal je verhuis beter georganiseerd en officiënter verlopen. En een goede organisatie is minstens even belangrijk dan de verhuis zélf. Op wat moet je letten bij het huren van een verhuiswagen, en wat is de beste huurprijs?

Verhuizen is verre van gemakkelijk. Niet te verwonderen, want om oordeelkundig te verhuizen beschikken je wellicht over te weinig ervaring. Kortom, verhuizen is een kunst en zeker niet goedkoop. Wil je zo vlug en probleemloos mogelijk je intrek in je nieuwe woningen kunnen nemen, overweeg dan zéker het inschakelen van een verhuiswagen. Dat biedt je ongetwijfeld vele voordelen. Met een verhuiswagen heb je meer tijd om je verhuis zo goed mogelijk te organiseren. Hoe doe je dat, een verhuis organiseren, en met welke aspecten hou je in de eerste plaats rekening om tijdens je verhuis zo weinig mogelijk brokken te maken?

Verhuis niet alles met de verhuiswagen

Eén gouden raad: verhuis niet alles met de verhuiswagen, dat zou je uiteindelijk wel erg duur te staan komen. Om de kosten zoveel mogelijk te beperken, kan je een verhuiswagen inschakelen voor het verhuizen van bijvoorbeeld meubels en grotere huishoudtoestellen. Alle kleinere huisraad kan je met eigen vervoer overbrengen. Pak je zo een verhuis aan, dan zal je de verhuiswagen wellicht niet langer dan één dag nodig hebben.Beste prijs voor het huren van een verhuiswagen

De beste prijzen voor het huren van een verhuiswagen, vind je beslist online. Daar zijn  heel wat websites actief die zich specialiseerden in het verhuren van verhuiswagens en ladderliften. Zorg dat je over enkele helpers beschikt om de verhuis zo vlug mogelijk vlug te laten verlopen. Deze huurprijs hangt in belangrijke mate af van de duur van de huurperiode en dus onrechtstreeks van de te verhuizen hoeveelheid. Zélf zoveel mogelijk verhuizen doet je ongetwijfeld veel besparen. De huur van een kleine verhuiswagen bedraagt al vlug minstens 100 euro per dag. Staar je echter niet blind op deze dagprijs, want bij het huren van een verhuiswagen komen nog heel wat extra kosten om het hoekje kijken. Zo is er de huurwaarborg die je uiteraard vooraf moet betalen, en die al vlug zo'n 300 euro bedraagt. Benzine en kilometerprijs doen het huren van een verhuiswagen flink oplopen. Zet dan ook eerst alles op een rijtje vooraleer je besluit een verhuiswagen te huren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

DeLonghi: eerste mobiele airco met waterkoeling!

Het is zover: specialist DeLongi bracht recent zijn lang beloofde mobiele airco met waterkoeling op de markt. Dat is goed nieuws, want de kwaliteit van de huidige mobiele toestellen liet tot hiertoe veel te wensen over. Naast hun dure aankoopprijs en hun hoog energieverbruik, zijn deze klassieke toestellen uitgerust met een bijzonder lawaaierige motor. Maakt de eerste mobiele airco met waterkoeling van DeLonghi daar nu eensklaps een einde aan?

Het eerste mobiele aircotoestel met waterkoeling brengt heel wat beterschap, maar zijn prijs zal niettemin voor vele consumenten een ernstige struikelblok blijven. Dit nieuwe aircotoestel dat door DeLonghi op de markt wordt gebracht draagt immers een prijskaartje van 899 euro. Dat staat in schril contrast met de klassieke mobiele aircotoestellen die momenteel in verschillende electroketens worden aangeboden voor een prijs van amper 295 euro...

Goedkope airco's werken als een koelkast

Al deze mobiele airco's werken volgens het koelkastprin…

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…