Verhuiswagen huren doet tijd besparen

Verhuizen is geen alledaags werk, en bijzonder arbeidsintensief. Met een verhuis ben je al vlug enkele weken zoet, of je moet welgekomen hulp krijgen van familie en/of vrienden. Maar wat als je op geen helpende handen kunt rekenen? Er staan een ganse resem verhuisbedrijven en verhuiswagens ter beschikking, maar dat kost uiteraard geld. Vormt het huren van een verhuiswagen geen struikelblok, overweeg dan zeker het inschakelen van een verhuiswagen. Dat is zeker niet goedkoop, maar op die manier zal je verhuis beter georganiseerd en officiënter verlopen. En een goede organisatie is minstens even belangrijk dan de verhuis zélf. Op wat moet je letten bij het huren van een verhuiswagen, en wat is de beste huurprijs?

Verhuizen is verre van gemakkelijk. Niet te verwonderen, want om oordeelkundig te verhuizen beschikken je wellicht over te weinig ervaring. Kortom, verhuizen is een kunst en zeker niet goedkoop. Wil je zo vlug en probleemloos mogelijk je intrek in je nieuwe woningen kunnen nemen, overweeg dan zéker het inschakelen van een verhuiswagen. Dat biedt je ongetwijfeld vele voordelen. Met een verhuiswagen heb je meer tijd om je verhuis zo goed mogelijk te organiseren. Hoe doe je dat, een verhuis organiseren, en met welke aspecten hou je in de eerste plaats rekening om tijdens je verhuis zo weinig mogelijk brokken te maken?

Verhuis niet alles met de verhuiswagen

Eén gouden raad: verhuis niet alles met de verhuiswagen, dat zou je uiteindelijk wel erg duur te staan komen. Om de kosten zoveel mogelijk te beperken, kan je een verhuiswagen inschakelen voor het verhuizen van bijvoorbeeld meubels en grotere huishoudtoestellen. Alle kleinere huisraad kan je met eigen vervoer overbrengen. Pak je zo een verhuis aan, dan zal je de verhuiswagen wellicht niet langer dan één dag nodig hebben.Beste prijs voor het huren van een verhuiswagen

De beste prijzen voor het huren van een verhuiswagen, vind je beslist online. Daar zijn  heel wat websites actief die zich specialiseerden in het verhuren van verhuiswagens en ladderliften. Zorg dat je over enkele helpers beschikt om de verhuis zo vlug mogelijk vlug te laten verlopen. Deze huurprijs hangt in belangrijke mate af van de duur van de huurperiode en dus onrechtstreeks van de te verhuizen hoeveelheid. Zélf zoveel mogelijk verhuizen doet je ongetwijfeld veel besparen. De huur van een kleine verhuiswagen bedraagt al vlug minstens 100 euro per dag. Staar je echter niet blind op deze dagprijs, want bij het huren van een verhuiswagen komen nog heel wat extra kosten om het hoekje kijken. Zo is er de huurwaarborg die je uiteraard vooraf moet betalen, en die al vlug zo'n 300 euro bedraagt. Benzine en kilometerprijs doen het huren van een verhuiswagen flink oplopen. Zet dan ook eerst alles op een rijtje vooraleer je besluit een verhuiswagen te huren.

Reacties