Dit zijn de beste prijzen voor je droomkeuken

Ben je aan een nieuwe keukeninrichting toe, dan is dat een investering waar je weloverwogen en goed geïnformeerd moet over beslissen. Een miskoop kan je zeker niet veroorloven. Je brengt immers het grootste deel van je tijd door in je keuken! De keukensector maakte de laatste jaren een fel opgemerkte evolutie mee. Producenten hebben meer oog voor design en functionaliteit. Het uitzicht van je keuken is belangrijk, maar moet die in de eerste plaats niet practisch én efficënt zijn? En is ergonomie, duurzaamheid en een gebruiksvriendelijke indeling niet minstens even belangrijk? Het prijskaartje van je droomkeuken is voor velen een struikelblok, maar waar vind je dan de beste prijzen voor je droomkeuken?

Het keukendesign ging er de laatste jaren sterk op vooruit. Het keukenaanbod was nooit groter, zodat er altijd wel keuken is die bij je interieur past. Daar is echter lang niet alles mee gezegd. Je keuken moet ook veilig en stabiel zijn, maar even goed over voldoende opbergruimte beschikken. 
Kies voor een totaaloplossing, en koop je keuken daar waar men ze ook kan installeren. Dat vergemakkelijkt zowel planning als afspraken, en dat bespaart veel tijd. 

Vergeet de binnenafwerking niet

Het uitzicht en de gebruiksvriendelijkheid is belangrijk, maar vergeet zeker niet de binnenafwerking. Een degelijke binnenafwerking resulteert in een verhoogde levensduur. Ruil voor de binnenafwerking het veel gebruikte melanine voor laminaat. Dat heeft een veel grotere weerstand tegen slijtage, én is beter bestand tegen water en  het gebruik van allerlei scheikundige producten.

Kies voor uittrekbare opbergladen

Bij de realisatie van je favoriete keuken, benut je de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk. Dat doe je door bijvoorbeeld de opbergladen te voorzien van kogellagers en geleiders, waardoor je deze opbergladen volledig kan uittrekken. Kogellagers en geleiders maken je keuken duurzamer, en zorgen voor een grotere gebruiksvriendelijkhed in vergelijking met de klassieke onderkasten.

Sokkel voor maximale bescherming onderkasten


Je kan deze onderkasten extra beschermen met behulp van een speciaal daarvoor ontwikkelde sokkel in plaats van met de klassieke poten of voorzetplinten. Bij nieuwbouw speelt dat niet zo'n belangrijke rol, maar bij renovatie is dat beslist aan te raden. Een sokkel, bij voorkeur een uit waterbestendig multiplex, past zich onmiddellijk aan eventuele oneffenheden in de keukenvloer aan.


Beste prijzen droomkeuken online
De beste prijzen voor je droomkeuken vind je zeker online, waar verschillende websites zich specialiseerden in kwalitatief betaalbare keukens.
  • Egge. be: deze online webwinkel biedt eigentijdse en kwalitatief goede keukens aan verbluffend voordelige prijzen. Hier vind je een compleet uitgeruste droomkeuken, mét vaatwasser vanaf 2000 euro. Je kiest bij Egge uit meer dan 300 keukens. Egge staat voor een totaaloplossing, het installeert immers zélf je droomkeuken.
  • Keukenplaats: is een andere online verkoper van keukens met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Wat anders gezegd van de veel geroemde Duitse kwaliteitskeukens voor minder dan 2000 euro? Geregeld zet Keukenplaats keukens in aanbieding. Een eigentijdse keuken van Duitse makelijk en uitgerust met koelkast, bakoven, kookplaat, afzuigkap en twee jaar garantie kost hier 1950 euro. Een vaatwasser kost je 390 euro extra.
  • Hoogglans keuken: keukenplaats heeft een hoogglans keuken in aanbieding, uitgerust met toestellen van Indesit en behorende tot de energiezuinige A- klasse. Deze klassekeuken is uitgerust met een koelkast, een afzuigkap, bakoven, een keramische kookplaat en twee jaar garantie voor een prijs van 1950 euro. Is een vaatwasser voor jou onmisbaar, dan betaal je hiervoor 399 euro.
  • Voordeelkeuken met trendy kleuren: de blikvanger is ongetwijfeld een voordeelkeuken met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, verkrijgbaar in dertien trendy frontkleuren en uitgerust met een koelkast, bakoven, kookplaat, afzuigkap en eveneens twee jaar garantie voor amper 1699 euro. Een vaatwasser betaal je 399 euro extra. Geïntresseerd? Voor info en afspraak kan je terecht op keukens.duitsland.nl (ook voor België).

Reacties