Dit zijn de beste prijzen voor je Velux lichtregelaar

Zowel het licht en zijn invalshoek bepalen in grote mate de sfeer in je woning. Een lichtregelaar zorgt ongetwijfeld ook voor meer leefcomfort. Maar hoe vind je de beste lichtregelaar, aangepast aan je woon- en leefsituatie?Al een systeem gevonden dat zowel het licht in je woning optimaal regelt, je (slaap)kamer voldoende verduistert, je (baby) kamer lichtdicht maakt en je tegelijkertijd extra beschermt tegen warmte en koude? Juist, het ingenieuze Velux- systeem kan dit allemaal. Maar op wat moet je letten bij de keuze van het meest geschikte Velux- product, en wat zijn de beste prijzen voor zowel verduisteringsgordijnen als zonneschermen, rolluiken en duo- gordijnen?

Velux is bij ons zo goed ingeburgerd, dat het zelfs de verzamelnaam werd voor alle systemen die het licht in onze woning regelen, zelfs al hebben ze niets met Velux te maken. Dat is niet eens zo verwonderlijk, want Velux biedt ons dankzij zij talrijke, exclusieve ontwerpen en systemen verschillende mogelijkheden om het gebruik van natuurlijk daglicht zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Verduistering ter bevordering van een deugddoende slaap, een maximale bescherming van je interieur tegen zowel warmte, koude als tegen vervelende insecten. Er is niets wat Velux niet heeft om je leefcomfort te verhogen of het in stand te houden. Velux is dan ook erg populair, niet in het minst omdat we alle systemen probleemloos zélf kunnen installeren. Ze zijn immers uitgerust met het eenvoudige Pick&Click systeem, dat van het installeren van de Velux systemen kinderspel maakt.


Beschikbaar in alle trendy kleuren 


In tegenstelling tot vroeger, is er nu heel wat variatie, zowel in de ontwerpen als de kleuren. De jongste generatie (rol) gordijnen zijn beschikbaar in alle trendy- kleuren. Zo is er steeds wel een te vinden, aangepast aan je interieur. Al deze systemen kunnen zowel manueel als electrisch en zelfs via zonne- energie bedient worden. Ze zijn bovendien met elkaar combineerbaar.Een zonnescherm, samen met een verduisteringsgordijn en muggengaas biedt je het meest ideale binnenklimaat dat je zich maar kan indenken.


Schadelijke zonnestralen weren

Zonneschermen van Velux zijn zodanig ontworpen, dat
je ze gemakkelijk op de buitenkant van je raam kan installeren, waardoor je de schadelijke UV- stralen van de zon buitenshuis kan houden. Zo wordt de warmte met maar liefst tachtig procent terug geschroefd. Het Velux- zonnescherm is uitgerust met een netweefsel, dat toch voldoende daglicht binnen laat en je toch nog uitzicht geeft op je woonomgeving. Dit Velux- zonnescherm kan je zelfs van binnenuit regelen.
  • De prijs van het Velux zonnescherm hangt af van het materiaal, de uitvoering en van zijn  afmetingen. Ze zijn beschikbaar in alle prijsklasse, vanaf 51 euro/m2.

Verduisterings- en rolgordijn voor een donkere slaapkamer

Een manueel duo- gordijn is een combinatie van een Velux verduisterings- met een rolgordijn. Op die manier bekom je een donkere en geluidsarme slaapkamer, nodig voor een verkwikkende slaap. Zo'n duo- gordijn is dé oplossing voor studentenkamers. Het is ook geschikt om een minder fraaie omgeving aan het zicht te onttrekken, of om je de nodige privacy te verlenen. Dergelijke duo- gordijnen zijn beschikbaar in een voorgeassembleerde versie uit één stuk, of in een uitvoering die je zelf in installeren. Hier kan je het zwevend vouwgordijn vrij bewegen. In deze laatste uitvoering is het verduisteringsgordijn verkrijgbaar in vier verschillende trendy kleuren. Het vouwgordijn zelf is wit. Het verduisteringsgordijn dat je zelf moet installeren is verkrijgbaar in meerdere kleuren en motieven, zowel voor het verduisterings- als het zwevend vouwgordijn. 
  • Een manueel duo- gordijn heb je in verschillende uitvoeringen, kleuren en motieven vanaf 61 euro.

Verduisteringsgordijn voor extra isolatie

Verduisteringsgordijnen zijn in de eerste plaats geschikt voor de volledige verduidering van slaapkamers, zéker voor de babykamer. Ze zijn gemaakt uit honderd procent vuilafstotend polyester, en beschikken aan de buitenzijde over een thermocoating voor extra isolatie. Ze worden traploos bedient, en zijn verkrijgbaar in talrijke mode kleuren en motieven.
  • Velux verduisteringsgordijnen met extra isolerend vermogen, zijn verkrijgbaar vanaf  72 euro.

Velux voor een lager energieverbruikDe Velux rolluiken stellen je in staat je woning zowel te verduisteren als je interieur te beschermen tegen warmte en koude. Ze bezorgen je een verhoogde privacy, anti- inbraakbeveiliging, zijn geluiddempend en sterk energiebesparend. Dit laatste hebben danken ze aan hun goede thermische eigenschappen.Velux rolluiken zijn perfect integreerbaar, zowel tegen je raam als in je dak en zijn gebruiksvriendelijk, doordat ze van binnenuit regelbaar zijn. Deze bediening kan zowel manueel als electrisch, of op zonne- energie gebeuren.


  • Deze Velux rolluiken zijn beschikbaar vanaf 85 euro.  • Reacties