Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.

In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. Deze trekt eenieders aandacht door zijn  opvallende en zelden geziene rondingen. De ontwerpers hebben met de Brillant- collectie méér dan hun handen vol. Jaarlijks worden deze 'Brillantjes' heruitgebracht in steeds andere (mode)kleuren, ontwerpen en formaten. Onlangs mocht men de vijftigste verjaardag van deze collectie vieren. En hoe kon men dat bij Delvaux beter dan met een nieuw, opvallend feestelijk ontwerp? 

Tijdloos én duurzaam

Een andere tijdloze en duurzame topper is de Louise, die oorspronkelijk als reistas zijn weg naar de consument zocht én vond. Louise werd herontworpen en is nu in vele formaten verkrijgbaar, zelfs als pochette. De Givry, genoemd naar het historische dorpje in de Franse Bourgognestreek, lag maar liefst 35 jaar geleden voor de eerste keer in de etalages, maar ondanks dat vindt deze nog altijd heel wat afnemers. 

Sierlijk D- embleem

De vele schitterende ontwerpen van Delvaux krijgen stuk voor stuk het sierlijk D- embleem. De ene keer is dat opvallend aanwezig, dan weer moet men het goed zoeken en bij nog andere modellen werd de handgreep of zelfs de rits als D- embleem ontworpen.

Luxe heeft zijn prijs

Zo'n exclusieve luxe als de Delvaux handtassen heeft uiteraard zijn prijs. Een agenda kost nooit minder dan 120 euro. Geldbeugels en protefeuilles vanaf 200 euro, en de prijs van de Delvaux handtassen varieert tussen de 750 en de 2500 euro. Jaarlijks organiseert deze Brusselse lederontwerper een eenmalige stockverkoop, en zelfs dan zijn de handtassen niet goedkoper dan... 1000 euro. Waakzaamheid is niet misplaatst, want namaak Delvaux zijn erg populair, vooral in Turkije en... op internet.

In België zijn exclusieve Delvaux winkels gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Oostende, Knokke, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Luik, Waterloo en Sint- Niklaas waar telkens de volledige Delvauw collectie is te bewonderen.

Reacties