Doorgaan naar hoofdcontent

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.

In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. Deze trekt eenieders aandacht door zijn  opvallende en zelden geziene rondingen. De ontwerpers hebben met de Brillant- collectie méér dan hun handen vol. Jaarlijks worden deze 'Brillantjes' heruitgebracht in steeds andere (mode)kleuren, ontwerpen en formaten. Onlangs mocht men de vijftigste verjaardag van deze collectie vieren. En hoe kon men dat bij Delvaux beter dan met een nieuw, opvallend feestelijk ontwerp? 

Tijdloos én duurzaam

Een andere tijdloze en duurzame topper is de Louise, die oorspronkelijk als reistas zijn weg naar de consument zocht én vond. Louise werd herontworpen en is nu in vele formaten verkrijgbaar, zelfs als pochette. De Givry, genoemd naar het historische dorpje in de Franse Bourgognestreek, lag maar liefst 35 jaar geleden voor de eerste keer in de etalages, maar ondanks dat vindt deze nog altijd heel wat afnemers. 

Sierlijk D- embleem

De vele schitterende ontwerpen van Delvaux krijgen stuk voor stuk het sierlijk D- embleem. De ene keer is dat opvallend aanwezig, dan weer moet men het goed zoeken en bij nog andere modellen werd de handgreep of zelfs de rits als D- embleem ontworpen.

Luxe heeft zijn prijs

Zo'n exclusieve luxe als de Delvaux handtassen heeft uiteraard zijn prijs. Een agenda kost nooit minder dan 120 euro. Geldbeugels en protefeuilles vanaf 200 euro, en de prijs van de Delvaux handtassen varieert tussen de 750 en de 2500 euro. Jaarlijks organiseert deze Brusselse lederontwerper een eenmalige stockverkoop, en zelfs dan zijn de handtassen niet goedkoper dan... 1000 euro. Waakzaamheid is niet misplaatst, want namaak Delvaux zijn erg populair, vooral in Turkije en... op internet.

In België zijn exclusieve Delvaux winkels gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Oostende, Knokke, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Luik, Waterloo en Sint- Niklaas waar telkens de volledige Delvauw collectie is te bewonderen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

DeLonghi: eerste mobiele airco met waterkoeling!

Het is zover: specialist DeLongi bracht recent zijn lang beloofde mobiele airco met waterkoeling op de markt. Dat is goed nieuws, want de kwaliteit van de huidige mobiele toestellen liet tot hiertoe veel te wensen over. Naast hun dure aankoopprijs en hun hoog energieverbruik, zijn deze klassieke toestellen uitgerust met een bijzonder lawaaierige motor. Maakt de eerste mobiele airco met waterkoeling van DeLonghi daar nu eensklaps een einde aan?

Het eerste mobiele aircotoestel met waterkoeling brengt heel wat beterschap, maar zijn prijs zal niettemin voor vele consumenten een ernstige struikelblok blijven. Dit nieuwe aircotoestel dat door DeLonghi op de markt wordt gebracht draagt immers een prijskaartje van 899 euro. Dat staat in schril contrast met de klassieke mobiele aircotoestellen die momenteel in verschillende electroketens worden aangeboden voor een prijs van amper 295 euro...

Goedkope airco's werken als een koelkast

Al deze mobiele airco's werken volgens het koelkastprin…