Doorgaan naar hoofdcontent

Beste prijzen voor je trouwring

Trouwen kost geld, en je trouwringen nemen ongetwijfeld een flinke hap uit jullie budget. Het kiezen van jullie favoriete trouwringen is een van de belangrijkste taken tijdens de voorbereiding van je huwelijk. Hoe ga je bij voorkeur tewerk bij de zoektocht naar betaalbare trouwringen? Wat zijn de beste prijzen voor trouwringen? 

Tijdens de voorbereiding van jullie huwelijk, moeten jullie het eens worden over de keuze van jullie trouwringen.Trotseert jullie huwelijksbootje alle mogelijke stormen, dan zijn ook trouwringen voor het leven. Trouwringen kiezen doe je in gezamelijk, maar hoe pak je dit aan als je budget eerder beperkt is?


Budget voorop stellen is belangrijk


Het bepalen van een budget voor jullie trouwringen is een eerste stap in de goede richting. Hou jullie aan dit vooraf bepaalde bedrag, dat vergemakkelijkt jullie zoektocht. Verlies het internet zeker niet uit het oog. Met veel geduld kan je hier goede zaken doen, en zelfs tot 200 euro besparen.


Wat zijn de beste prijzen voor je trouwring?

Trouwringen zijn gemaakt uit goud, zilver en platina, stuk voor stuk duurzame materialen, en die zijn uiteraard niet goedkoop. Een goede trouwring is bestand tegen water en zuurstof en zal zijn uitzicht altijd behouden, al is het ene materiaal duurzamer dan het andere.


Trendy ring voor 50 euro


Een trendy trouwring hoeft niet noodzakelijk duur te zijn. De meest trendy trouwringen zijn gemaakt uit zilver, een materiaal dat zich gemakkelijk laat bewerken en waarmee men naar hartelust kan experimenteren. Verwacht je niet aan honderd procent zilveren trouwringen, die bestaan niet. Die zouden veel té zacht zijn en dus niet bestand tegen slijtage. Daarom worden aan zilver allerlei andere materialen toegevoegd. Is je trouwbudget eerder beperkt, dan zijn zilveren trouwringen zeker een goed alternatief. Je hebt al zilveren trouwringen  vanaf 29 euro. Een duurzame zilveren ring kost 50 euro.


Een gouden trouwring voor 300 euro 


Trouwers kiezen meestal gouden ringen. Het is duurzamer dan zilver, en zoals ook met zilver het geval, bestaan er geen zuiver gouden ringen. Puur goud is veel te zacht. Daarom wordt er aan goud verschillende andere materialen toegevoegd zoals koper, dan spreken we van rood goed. Een legering van goud en zilver is geel goud, en wit goud bekom je door palladium toe te voegen aan het goud. Het gehalte aan goud wordt uitgedrukt in karaat. Bij zuiver goud spreken we van 24 karaat, en herken je aan zijn gele kleur.


Palladium alternatief voor platina Platina is erg zeldzaam, het prijskaartje van een platina trouwring is dan ook navenant. Een platina ring  veroorzaakt geen enkele allergische reacties, zijn uitzicht en dikte blijven ongewijzigd. Wie de voordelen van een platina ring wil, maar de prijs een onoverkomelijke struikelblok is, gaat voor palladium, met hetzelfde uitzicht en even duurzaam als platina, maar wel zo'n vijf keer voordeliger.

Nieuw op de huwelijksmarkt

Nieuw op de huwelijksmarkt zijn titanium trouwringen. Ook dit materiaal heeft nagenoeg hetzellfde uitzicht als platina, ziet er veel stoerder uit, en wordt dan ook meestal door mannen gekozen. Titanium is anti- allergisch.

Trouwringen koop je nu ook online

De juwelier geeft ons steeds passend en deskundig advies, maar hij is lang niet meer de enige waar je een duurzame en betaalbare trouwring kan kopen. Een goudsmid maakt zijn trouwringen zélf, en is in vele gevallen voordeliger dan de juwelier. Een goudsmid zorgt ook voor originele ontwerpen. Je kan nu ook online trouwringen kopen, dikwijls is dit zelfs de meest voordelige oplossing. Kijk alle promoties na, want heel wat  juweliers lanceren regelmatig voordeelacties, zoals een gratis tweede trouwring.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…

Waar koop je Delvaux handtassen tweedehands

Hou je van klasse en kwaliteit, dan droom je wellicht al langer van exclusieve Delvaux handtassen. Kwaliteit is niet goedkoop, en dat is bij deze Brusselse handtasontwerper beslist niet anders. Wat anders gezegd van prijzen die variëren van 750 tot 2500 euro voor een handtas? Dat heeft uiteraard voor gevolg dat geïntresseerden in de kwaliteits lederwaren van delvaux ijverig zoeken naar tweedehands handtassen van Delvaux. Ze zijn tweedehands niet gemakkelijk te vinden, maar er zijn gespecialiseerde sites die geregeld tweedehands handtassen van Delvaux aanbieden. En Delvaux zélf organiseert jaarlijks een voordelige stockverkoop. Hoe pak je de zoektocht naar tweedehands handtas van Delvaux handtassen succesvol aan, en op wat moet je letten om latere ontchoochelingen te voorkomen?

Er is wellicht geen enkele vrouw die er niet van droomt met een handtas van de Brusselse lederontwerper Delvaux te kunnen pronken. Dromen mag, maar lang niet iedereen kan zich zo'n Delvaux handtas veroorloven…