Doorgaan naar hoofdcontent

Beste prijzen voor je prive jacuzzi

Ben jij van plan je badkamer in te richten als heus beauty center? Steeds meer landgenoten kiezen daarom voor de installatie van een privé jacuzzi. Dat is het gevolg van hun streven er zo lang mogelijk jong uit te zien en hun lichamelijke conditie op peil te houden. We willen er immers allemaal graag goed en jong blijven uit zien en in beweging blijven, ook op oudere leeftijd. Zo een jacuzzi of bubbelbad koop je niet zomaar, goede informatie is onbetaalbaar. Een goede jacuzzi is immers niet goedkoop, een juiste keuze maken niet gemakkelijk, want het aanbod wordt steeds uitgebreider. Op wat moet je vooral letten om van ontgoochelingen gespaard te blijven? Waar vinden we de meest geschikte jacuzzi aan de beste prijzen?


De verhoogde belangstelling voor alles wat met ons uiterlijk en onze gezondheid te maken heeft, zorgt er voor dat het aanbod aan modellen, design en jacuzzi prijzen nooit eerder zo groot was. Met welk doel wil  je een jacuzzi kopen? Bekijk je een jacuzzi uitsluitend als een vorm van ontspanning, of als gezondheidstherapie? Van dit antwoord hangt in grote mate je uiteindelijk af. De ruimte waar je jacuzzi of bubbelbad zal plaatsen, is uiteraard even belangrijk. 

Hoe groter je jacuzzi, hoe groter je energieverbruik

Kies je voor een grotere jacuzzi of voor een kleiner formaat? Telt je gezin minder dan vier personen, dan kies je bij voorkeur voor een compactere jacuzzi, die biedt je overigens vele voordelen. Niet in het minst zijn beperkt energieverbruik. Bestaat je gezin uit meer dan vier personen, of ben je van plan familie en vrienden mee te laten genieten, dan is een grotere jacuzzi noodzakelijk. Een kleinere jacuzzi vraagt ook veel minder onderhoud.

Jacuzzi als ontspanning of gezondheidstherapie?


Ben je van plan je jacuzzi hoofdzakelijk te gebruiken om te genieten en te ontspannen, of als gezondheidstherapie? Daar hangt immers ook de uitrusting van je bubbelbad van af. Wil je vooral genieten en in je jacuzzi tot rust komen na een drukke werkdag, dan kies je andere opties dan wanneer je hem uit gezondheidsoverwegingen zal gebruiken. Om in je jacuzzi te ontstressen is een onderwaterverlichting, een radio/cd/dvd en videotoestelen en een klaterende waterval erg aantrekkelijk. Voor preventie en genezing zijn meer een aroma- en/ massage- installatie aangewezen.


Binnen of buiten genieten?

Inderdaad, ben je van plan in open lucht te genieten, of verkies je de privacy van je badkamer? De  standplaats is mede- bepalend voor de uiteindelijke afmetingen van je jacuzzi, die gemiddeld 220x215x95 centimeter bedragen. Leeg varieert zijn gewicht tussen 200 en 350 kilo. De meerderheid der jacuzzi's zijn in één geheel gebouwd, daar moet je bij de installatie uiteraard rekening mee houden. Volstaan de binnenafmetingen om je jacuzzi probleemloos te verplaatsen en te installeren?

Dit zijn de beste jacuzzi prijzen

Een jacuzzi is niet goedkoop. De prijzen lopen sterk uiteen, en variëren van zo'n 2500 tot 20000 euro. Het aanbod is ruim genoeg om zéker je gading te vinden.  

  • Sunspa Benemux Ibiza 1900 icl: vier zit- en één ligplaats, waterval en 20 massagesets voor een stuntprijs van 2795 euro ipv 3899 euro.
  • Sunspa Benelux Geneviève 1500 icl: twee zit- en één ligplaats, 19 massagesets, stuntprijs van 2795 euro.         
  • Sunspa Benelux Palermo 2400 IMD: vijf zit- en één ligplaats, waterval en 39 massagesets, voor stuntprijs van 5250 euro ipv 7495 euro.
  • Spas Jacuzzi's/Star Spas Gemini/Scorpio: twee zitplaatsen, stereo- installatie met pop- up speakerboxen voor 6990 euro.
  • Bo Spas Aruba: drie tot vier zitplaatsen, één twinplaats en een regelbare waterval voor 6950 euro
  • Bo Spas Malibu: vijf zit- en twee ligplaatsen, 6950 euro.
  • Bubbelkoning Long Beach: vier zit- en één ligplaats, 70 massagesets, 5395 euro.      

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

DeLonghi: eerste mobiele airco met waterkoeling!

Het is zover: specialist DeLongi bracht recent zijn lang beloofde mobiele airco met waterkoeling op de markt. Dat is goed nieuws, want de kwaliteit van de huidige mobiele toestellen liet tot hiertoe veel te wensen over. Naast hun dure aankoopprijs en hun hoog energieverbruik, zijn deze klassieke toestellen uitgerust met een bijzonder lawaaierige motor. Maakt de eerste mobiele airco met waterkoeling van DeLonghi daar nu eensklaps een einde aan?

Het eerste mobiele aircotoestel met waterkoeling brengt heel wat beterschap, maar zijn prijs zal niettemin voor vele consumenten een ernstige struikelblok blijven. Dit nieuwe aircotoestel dat door DeLonghi op de markt wordt gebracht draagt immers een prijskaartje van 899 euro. Dat staat in schril contrast met de klassieke mobiele aircotoestellen die momenteel in verschillende electroketens worden aangeboden voor een prijs van amper 295 euro...

Goedkope airco's werken als een koelkast

Al deze mobiele airco's werken volgens het koelkastprin…

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…