Doorgaan naar hoofdcontent

Zo koop je voordelig een lease auto!

De markt van de tweedehandswagens doet het uitstekend. Toch kiezen steeds meer particulieren voor de aankoop van een gebruikte leasewagen of een lease occasion. Gebruikte leasewagens bieden ons vele voordelen en zijn bovendien budgetvriendelijk. Met een gebruikte leasewagen haal je meteen ook een goed onderhouden wagen in huis. In tegenstelling met tweedehandswagens, weten we met een leasewagen perfect wat we in huis halen. Maar is dat in werkelijkheid wel zo? Doen we écht een goede zaak met het kopen van een gebruikte leasewagen, en doen we er financieel écht zo'n goede zaak mee?

Particulieren kunnen zo'n auto lease occasion rechtstreeks kopen bij de verschillende leasingmaatschappijen. Leasewagens zijn goed onderhouden. Gecombineerd met hun budgetvriendelijk prijskaartje, is het kopen van een leasewagen zéker geen slechte keuze. En die keuze is enorm. Jaarlijks worden maar liefst tienduizenden gebruikte leasewagens op de tweedehandsmarkt aangeboden.


Jonge tweedehandswagen zijn meestal ex leasewagens


Dat heeft uiteraard zijn gevolgen. Nu al is één op twee tweedehandswagens jonger dan vijf jaar een gebruikte leasewagen. Naast een goed onderhouden en budgetvriendelijke wagen, zijn we zeker dat onze leaseauto slechts één eigenaar had. Zo kan je z'n onderhoudsgeschiedenis perfect nagaan. Met een ex- leasewagen weten je dus perfect wat je koopt. Een andere troef van een gebruikte leasewagen  is dat zijn  onderhoud steeds door de betrouwbare merkverdeler werd uitgevoerd. Zijn vervangstukken zijn dus steeds origineel en nooit namaak. Schade aan het koetswerk wordt bij leaseauto's steeds professioneel hersteld.


Leaserijders minder voorzichtig?

Algemeen wordt aangenomen dat leaserijders minder voorzichtig met hun auto omspringen. De resultaten van recente onderzoeken spreken dit nochtans tegen. Daaruit blijkt dat er geen enkel verschil bestaat in het schadebeeld van de privé- autobestuurder en de leaserijder. Een goedkope leaseauto kopen houdt dus ook op dit vlak geen enkel risico in.


Jonge leasewagens veiliger en milieuvriendelijker

Gebruikte leasewagens zijn jong, gemiddeld vier jaar, en dus veiliger en milieuvriendelijker dan ons doorsnee wagenpark. Ze beschikken meestal ook over tal van (dure) opties en paketten, en zijn daardoor extra aantrekkelijker. Door hun uitrusting en technische hoogstandjes zijn leasewagens ook vriendelijk voor ons leefmilieu.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…

Waar koop je Delvaux handtassen tweedehands

Hou je van klasse en kwaliteit, dan droom je wellicht al langer van exclusieve Delvaux handtassen. Kwaliteit is niet goedkoop, en dat is bij deze Brusselse handtasontwerper beslist niet anders. Wat anders gezegd van prijzen die variëren van 750 tot 2500 euro voor een handtas? Dat heeft uiteraard voor gevolg dat geïntresseerden in de kwaliteits lederwaren van delvaux ijverig zoeken naar tweedehands handtassen van Delvaux. Ze zijn tweedehands niet gemakkelijk te vinden, maar er zijn gespecialiseerde sites die geregeld tweedehands handtassen van Delvaux aanbieden. En Delvaux zélf organiseert jaarlijks een voordelige stockverkoop. Hoe pak je de zoektocht naar tweedehands handtas van Delvaux handtassen succesvol aan, en op wat moet je letten om latere ontchoochelingen te voorkomen?

Er is wellicht geen enkele vrouw die er niet van droomt met een handtas van de Brusselse lederontwerper Delvaux te kunnen pronken. Dromen mag, maar lang niet iedereen kan zich zo'n Delvaux handtas veroorloven…