Doorgaan naar hoofdcontent

Zo kiezen we de goedkoopste printer

De meerderheid der landgenoten die over een computer beschikt, hebben meestal ook een printer in huis. Het printeraanbod was dan ook nooit eerder zo groot als vandaag. De huidige generatie printers is in niets meer te vergelijken met de oudere printers, die alleen maar konden afdrukken. De all-in- one printers zijn dan ook populaider dan ooit Niet zo verwonderlijk, want met zo'n toestel heb je niet alleen de beschikking over een printer, maar kan je meteen ook zowel kopiëren als scannen. Op wat moeten we letten  om uit het uitgebreide aanbod printers het goedkoopste toestel te kiezen? 


De stijgende populairteit van deze all- in- one printers is er de oorzaak van dat klassieke toestellen die alleen maar kunnen  afdrukken, nog nauwelijks te vinden zijn. All- in- one printers bieden ons immers drie toestellen in één, en door de toenemende vraag worden ze alsmaar goedkoper. Ben je op zoek naar een nieuwe printer, dan is uiteraard niet alleen het prijskaartje belangrijk. Want dan mag deze all- in- one printer nog zo voordelig zijn, even belangrijk is ongetwijfeld de vraag hoe het met de kwaliteit van zijn  afdrukken gesteld is? En  hoeveel kost een afdruk met deze printer in vergelijking met een klassiek toestel dat alleen maar kan afdrukken?

Complete standaard printer voordelig


Het prijskaartje van deze all- in- one printer oogt bijzonder aantrekkelijk. Een goede standaard printer die ook kan  kopiëren en scannen, heb je al vanaf zestig euro. Deze toestellen zijn meestal uitgerust met een USB- camera aansluiting en  een geïntegreerde geheugenkaartlezer met een voorbeeldweergave tot 2,5 inch. Op de geheugenchip waarmee de digitale camera is uitgerust, kunnen we onze scans bewaren en rechstreeks foto's  afdrukken. Voor deze job moet onze computer zelfs niet eens ingeschakeld worden.

Het kan ook duurder

Het kan uiteraard ook duurder. Frabrikanten  van  printers brachten een all- in- one printer op de markt die is uitgerust met een WLAN- module. Deze brengt een draadloze radioverbinding tot stand met jouw notebook of met andere computers thuis en/of op kantoor. Zo ben je verlost van die knoerd kabels, en moet jouw printer niet zo nodig in de buurt van jouw kantoor te staan.
  • Richtprijs: vanaf 90 euro.

Dubbelzijdig afdrukken


Duurdere printers zijn ook in staat om, met een uitstekende kwaliteit, dubbelzijdig af te drukken. Dergelijke versies zijn uitgerust met een scherm van maar liefst vijf inch, en een frontale documenten invoer. De resolutie stijgt naarmate de prijs de  van de printer de hoogte ingaat.
  • Richtprijs: vanaf 125 euro.

Verschil in afdruksnelheid

 

De printkwaliteit van deze all- in- one printers is uitstekend, ook bij het afdrukken van foto's en dit zowel bij de goedkoopste als de duurdere toestellen. Verschillen tussen beiden moeten we in eerste instantie zoeken bij hun afdruksnelheid en/of  de papierinvoer. De drukkosten verschillen van toestel tot toestel en er bestaan natuurlijk prijsverschillen tussen een wit- zwarte en een kleurenafdruk. Het afdrukken wordt goedkoper naarmate de prijs van onze printer stijgt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…

Waar koop je Delvaux handtassen tweedehands

Hou je van klasse en kwaliteit, dan droom je wellicht al langer van exclusieve Delvaux handtassen. Kwaliteit is niet goedkoop, en dat is bij deze Brusselse handtasontwerper beslist niet anders. Wat anders gezegd van prijzen die variëren van 750 tot 2500 euro voor een handtas? Dat heeft uiteraard voor gevolg dat geïntresseerden in de kwaliteits lederwaren van delvaux ijverig zoeken naar tweedehands handtassen van Delvaux. Ze zijn tweedehands niet gemakkelijk te vinden, maar er zijn gespecialiseerde sites die geregeld tweedehands handtassen van Delvaux aanbieden. En Delvaux zélf organiseert jaarlijks een voordelige stockverkoop. Hoe pak je de zoektocht naar tweedehands handtas van Delvaux handtassen succesvol aan, en op wat moet je letten om latere ontchoochelingen te voorkomen?

Er is wellicht geen enkele vrouw die er niet van droomt met een handtas van de Brusselse lederontwerper Delvaux te kunnen pronken. Dromen mag, maar lang niet iedereen kan zich zo'n Delvaux handtas veroorloven…