Doorgaan naar hoofdcontent

Zo bewaken we onze woning vanop onze vakantiebestemming

Wanneer we met vakantie vertrekken, doen we er alles aan om onze woning zo veilig mogelijk achter te laten. We kunnen dan eventueel beroep doen op bereidwillige buren of op de gemeentepolitie, om tijdens onze afwezigheid een oogje in het zeil te houden. Willen we dit zélf doen, zelfs vanop onze buitenlandse vakantiebestemming, dan is ook dat mogelijk met zogenaamde IP- camera's. Met deze toestellen zijn we in staat onze woning vanop afstand te bewaken. Hoe efficiënt zijn deze bewakingscamera's, en welke mogelijkheden bieden ze ons om onze eigendom tijdens onze afwezigheid te bewaken?

In verschillende elektroketens en gespecialiseerde elektronicawinkels wordt het aanbod aan IP- bewakingscamera's alsmaar groter. In hoeverre kunnen we deze IP- camara's vertrouwen om tijdens onze afwezigheid onze woning doeltreffend te bewaken? Vele producenten beloven inderdaad dat we met deze camera's, via het internet, onze eigendommen kunnen bewaken, zelfs vanop onze buitenlandse vakantiebestemming. Hoe gebruiksvriendelijk zijn deze camera's dan wel?

Gebruiksvriendelijkheid laat veel te wensen over

IP- camera's waar we beelden kunnen mee bekijken vanop onze computer, bestaan uiteraard al langer dan vandaag. Willen we onze woning vanop onze buitenlandse vakantiebestemming in de gaten houden, dan is dat uiteraard een ander paar mouwen. Om dit te kunnen realiseren, moeten we via internet kunnen inloggen, en dat is veel moeilijker gezegd dan gedaan. Daar is heel wat computerkennis voor nodig, en dat vormt voor velen dé struikelblok.

Combinatie D- link en aangepaste site wél gebruiksvriendelijk 

Met de Wireless N Home Camera D- link lukt het wel, zelfs erg eenvoudig. De meegeleverde handleiding is duidelijk, zodat de installatie van deze IP- camera binnen enkele minuten geregeld is, zelfs voor diegenen met een eerder bescheiden pc- kennis. We kunnen zelfs op een erg eenvoudige manier via het internet meekijken met de camera. Dat is perfect mogelijk via ID- link, in combinatie met de speciale site http://www.mydlink.eu/.  We maken een gratis account, en met onze gebruikersnaam en passwoord kunnen we vanop onze pc, een smartphone of tablet inloggen. De nodige apps halen we gratis op via app store android. We moeten enkel een internettoegang beschikken. De camera en de router van ons netwerk op je vakantiebestemming moeten daarvoor wél ingeschakeld zijn.

Geschikt voor binnenhuis gebruik

De Wireless N Home Camera D- 930 L van D- link is een gebruiksvriendelijke én betaalbare camera, vooral geschikt voor gebruik binnenshuis. Willen we op onze vakantiebestemming onze woning van buitenaf in de gaten houden, dan moeten we onze camera beschermen tegen de weersomstandigheden. Dit systeem ook draadloos perfect.
  • Richtprijs Wireless N Home Camera D- 930D- Link: gemiddelde 139 euro.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…

Waar koop je Delvaux handtassen tweedehands

Hou je van klasse en kwaliteit, dan droom je wellicht al langer van exclusieve Delvaux handtassen. Kwaliteit is niet goedkoop, en dat is bij deze Brusselse handtasontwerper beslist niet anders. Wat anders gezegd van prijzen die variëren van 750 tot 2500 euro voor een handtas? Dat heeft uiteraard voor gevolg dat geïntresseerden in de kwaliteits lederwaren van delvaux ijverig zoeken naar tweedehands handtassen van Delvaux. Ze zijn tweedehands niet gemakkelijk te vinden, maar er zijn gespecialiseerde sites die geregeld tweedehands handtassen van Delvaux aanbieden. En Delvaux zélf organiseert jaarlijks een voordelige stockverkoop. Hoe pak je de zoektocht naar tweedehands handtas van Delvaux handtassen succesvol aan, en op wat moet je letten om latere ontchoochelingen te voorkomen?

Er is wellicht geen enkele vrouw die er niet van droomt met een handtas van de Brusselse lederontwerper Delvaux te kunnen pronken. Dromen mag, maar lang niet iedereen kan zich zo'n Delvaux handtas veroorloven…