Doorgaan naar hoofdcontent

Verdien geld met jouw oude gsm!

Heb jij ook nog enkele oude gsm- toestellen onaangeroerd in de kast liggen? Dan ben je precies zoals die vier miljoen andere landgeoten die een ongebruikt mobieltje hebben rondslingeren. Spijtig, want de jongste jaren zijn er meer en meer mogelijkheden om geld te verdienen aan ons oud gsm- toestel. Geld verdienen met oude gsm's is dus perfect mogelijk. Hoe kunnen we van onze voorbijgestreefde gsm uiteindelijk nog geld maken? Wat is de beste manier om jouw oud gsm- toestel zo voordelig mogelijk aan de man of vrouw te brengen, en waar komenen deze miljoenen oude mobieltjes uiteindelijk allemaal terecht?

Jaarlijks worden in ons land maar liefst vier miljoen gsm- toestellen verkocht. Al deze nieuwe gsm- toestellen worden gemiddeld na achttien maanden vervangen. De meerderheid van al deze toestellen mobieltjes blijft rond slingeren. Zo bracht recent onderzoek aan het licht dat er in ons land maar 25 miljoen gsm- oude toestellen bij komen. Doodzonde, want tal van  websites specialiseerden zich in het recycleren of het hergebruiken van deze oude gsm’s. Op die manier kan je nog geld verdienen met jouw oude gsm!

Tot 200 euro voor jouw oude gsm


Je kan  jouw ongebruikte of oude gsm ook in  de winkel proberen te verkopen. Online vinden we echter heel wat gespecialiseerde websites in  zowel het opkopen,  het recycleren en het hergebruiken van gsm- toestellen. Eén van de belangrijkste online kopers van deze gebruikte gsm- toestellen is ongetwijfeld Zonzoo.be/nl. Wat jouw oude en ongebruikte gsm uiteindelijk kan opbrengen, hangt van verschillende factoren af. Werkt jouw oud mobieltje nog, en hoe oud is het? Zonzoo betaalt tot 200 euro voor jouw oude gsm! De lijst met toestellen die door Zonzoo wordt gekocht, wordt maandelijks bijgewerkt. Aan de hand van deze lijst kan je zelf nagaan hoeveel geld  jouw oude gsm jou kan opleveren.

Waar gaan oude GSM’s naartoe?


Een deel van deze mobieltjes krijgt een tweede leven. Goed werkende toestellen, krijgen een grondige onderhoudsbeurt, en komen uiteindelijk in de nieuwe economsiche groeilanden als India terecht. Dergelijke toestellen gaan gemiddeld nog drie jaar mee.

Duurzame oplossing


Dit is een duurzame oplossing voor het verwerken van miljoenen oude gsm- toestellen. In het beste geval wordt de levensduur van deze toestellen dus aanzienlijk verlengd. Is dat onmogelijk, dan worden ze volledig afgebroken. De verschillende componenten en grondstoffen worden hergebruikt, en jij strijkt dus nog geld op voor jouw oud gsm- toestel. Met de verkoop en de recyclage van jouw oud gsm- toestel, doet ons leefmilieu ook heel wat voordeel. Chemisch afval wordt immers op een wettelijke, en dus milieuvruiendelijke manier vernietigd.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…

Waar koop je Delvaux handtassen tweedehands

Hou je van klasse en kwaliteit, dan droom je wellicht al langer van exclusieve Delvaux handtassen. Kwaliteit is niet goedkoop, en dat is bij deze Brusselse handtasontwerper beslist niet anders. Wat anders gezegd van prijzen die variëren van 750 tot 2500 euro voor een handtas? Dat heeft uiteraard voor gevolg dat geïntresseerden in de kwaliteits lederwaren van delvaux ijverig zoeken naar tweedehands handtassen van Delvaux. Ze zijn tweedehands niet gemakkelijk te vinden, maar er zijn gespecialiseerde sites die geregeld tweedehands handtassen van Delvaux aanbieden. En Delvaux zélf organiseert jaarlijks een voordelige stockverkoop. Hoe pak je de zoektocht naar tweedehands handtas van Delvaux handtassen succesvol aan, en op wat moet je letten om latere ontchoochelingen te voorkomen?

Er is wellicht geen enkele vrouw die er niet van droomt met een handtas van de Brusselse lederontwerper Delvaux te kunnen pronken. Dromen mag, maar lang niet iedereen kan zich zo'n Delvaux handtas veroorloven…