Verdien geld met jouw oude gsm!

Heb jij ook nog enkele oude gsm- toestellen onaangeroerd in de kast liggen? Dan ben je precies zoals die vier miljoen andere landgeoten die een ongebruikt mobieltje hebben rondslingeren. Spijtig, want de jongste jaren zijn er meer en meer mogelijkheden om geld te verdienen aan ons oud gsm- toestel. Geld verdienen met oude gsm's is dus perfect mogelijk. Hoe kunnen we van onze voorbijgestreefde gsm uiteindelijk nog geld maken? Wat is de beste manier om jouw oud gsm- toestel zo voordelig mogelijk aan de man of vrouw te brengen, en waar komenen deze miljoenen oude mobieltjes uiteindelijk allemaal terecht?

Jaarlijks worden in ons land maar liefst vier miljoen gsm- toestellen verkocht. Al deze nieuwe gsm- toestellen worden gemiddeld na achttien maanden vervangen. De meerderheid van al deze toestellen mobieltjes blijft rond slingeren. Zo bracht recent onderzoek aan het licht dat er in ons land maar 25 miljoen gsm- oude toestellen bij komen. Doodzonde, want tal van  websites specialiseerden zich in het recycleren of het hergebruiken van deze oude gsm’s. Op die manier kan je nog geld verdienen met jouw oude gsm!

Tot 200 euro voor jouw oude gsm


Je kan  jouw ongebruikte of oude gsm ook in  de winkel proberen te verkopen. Online vinden we echter heel wat gespecialiseerde websites in  zowel het opkopen,  het recycleren en het hergebruiken van gsm- toestellen. Eén van de belangrijkste online kopers van deze gebruikte gsm- toestellen is ongetwijfeld Zonzoo.be/nl. Wat jouw oude en ongebruikte gsm uiteindelijk kan opbrengen, hangt van verschillende factoren af. Werkt jouw oud mobieltje nog, en hoe oud is het? Zonzoo betaalt tot 200 euro voor jouw oude gsm! De lijst met toestellen die door Zonzoo wordt gekocht, wordt maandelijks bijgewerkt. Aan de hand van deze lijst kan je zelf nagaan hoeveel geld  jouw oude gsm jou kan opleveren.

Waar gaan oude GSM’s naartoe?


Een deel van deze mobieltjes krijgt een tweede leven. Goed werkende toestellen, krijgen een grondige onderhoudsbeurt, en komen uiteindelijk in de nieuwe economsiche groeilanden als India terecht. Dergelijke toestellen gaan gemiddeld nog drie jaar mee.

Duurzame oplossing


Dit is een duurzame oplossing voor het verwerken van miljoenen oude gsm- toestellen. In het beste geval wordt de levensduur van deze toestellen dus aanzienlijk verlengd. Is dat onmogelijk, dan worden ze volledig afgebroken. De verschillende componenten en grondstoffen worden hergebruikt, en jij strijkt dus nog geld op voor jouw oud gsm- toestel. Met de verkoop en de recyclage van jouw oud gsm- toestel, doet ons leefmilieu ook heel wat voordeel. Chemisch afval wordt immers op een wettelijke, en dus milieuvruiendelijke manier vernietigd.

Reacties