Doorgaan naar hoofdcontent

Verdien geld met jouw oude gsm!

Heb jij ook nog enkele oude gsm- toestellen onaangeroerd in de kast liggen? Dan ben je precies zoals die vier miljoen andere landgeoten die een ongebruikt mobieltje hebben rondslingeren. Spijtig, want de jongste jaren zijn er meer en meer mogelijkheden om geld te verdienen aan ons oud gsm- toestel. Geld verdienen met oude gsm's is dus perfect mogelijk. Hoe kunnen we van onze voorbijgestreefde gsm uiteindelijk nog geld maken? Wat is de beste manier om jouw oud gsm- toestel zo voordelig mogelijk aan de man of vrouw te brengen, en waar komenen deze miljoenen oude mobieltjes uiteindelijk allemaal terecht?

Jaarlijks worden in ons land maar liefst vier miljoen gsm- toestellen verkocht. Al deze nieuwe gsm- toestellen worden gemiddeld na achttien maanden vervangen. De meerderheid van al deze toestellen mobieltjes blijft rond slingeren. Zo bracht recent onderzoek aan het licht dat er in ons land maar 25 miljoen gsm- oude toestellen bij komen. Doodzonde, want tal van  websites specialiseerden zich in het recycleren of het hergebruiken van deze oude gsm’s. Op die manier kan je nog geld verdienen met jouw oude gsm!

Tot 200 euro voor jouw oude gsm


Je kan  jouw ongebruikte of oude gsm ook in  de winkel proberen te verkopen. Online vinden we echter heel wat gespecialiseerde websites in  zowel het opkopen,  het recycleren en het hergebruiken van gsm- toestellen. Eén van de belangrijkste online kopers van deze gebruikte gsm- toestellen is ongetwijfeld Zonzoo.be/nl. Wat jouw oude en ongebruikte gsm uiteindelijk kan opbrengen, hangt van verschillende factoren af. Werkt jouw oud mobieltje nog, en hoe oud is het? Zonzoo betaalt tot 200 euro voor jouw oude gsm! De lijst met toestellen die door Zonzoo wordt gekocht, wordt maandelijks bijgewerkt. Aan de hand van deze lijst kan je zelf nagaan hoeveel geld  jouw oude gsm jou kan opleveren.

Waar gaan oude GSM’s naartoe?


Een deel van deze mobieltjes krijgt een tweede leven. Goed werkende toestellen, krijgen een grondige onderhoudsbeurt, en komen uiteindelijk in de nieuwe economsiche groeilanden als India terecht. Dergelijke toestellen gaan gemiddeld nog drie jaar mee.

Duurzame oplossing


Dit is een duurzame oplossing voor het verwerken van miljoenen oude gsm- toestellen. In het beste geval wordt de levensduur van deze toestellen dus aanzienlijk verlengd. Is dat onmogelijk, dan worden ze volledig afgebroken. De verschillende componenten en grondstoffen worden hergebruikt, en jij strijkt dus nog geld op voor jouw oud gsm- toestel. Met de verkoop en de recyclage van jouw oud gsm- toestel, doet ons leefmilieu ook heel wat voordeel. Chemisch afval wordt immers op een wettelijke, en dus milieuvruiendelijke manier vernietigd.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

DeLonghi: eerste mobiele airco met waterkoeling!

Het is zover: specialist DeLongi bracht recent zijn lang beloofde mobiele airco met waterkoeling op de markt. Dat is goed nieuws, want de kwaliteit van de huidige mobiele toestellen liet tot hiertoe veel te wensen over. Naast hun dure aankoopprijs en hun hoog energieverbruik, zijn deze klassieke toestellen uitgerust met een bijzonder lawaaierige motor. Maakt de eerste mobiele airco met waterkoeling van DeLonghi daar nu eensklaps een einde aan?

Het eerste mobiele aircotoestel met waterkoeling brengt heel wat beterschap, maar zijn prijs zal niettemin voor vele consumenten een ernstige struikelblok blijven. Dit nieuwe aircotoestel dat door DeLonghi op de markt wordt gebracht draagt immers een prijskaartje van 899 euro. Dat staat in schril contrast met de klassieke mobiele aircotoestellen die momenteel in verschillende electroketens worden aangeboden voor een prijs van amper 295 euro...

Goedkope airco's werken als een koelkast

Al deze mobiele airco's werken volgens het koelkastprin…

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…