Doorgaan naar hoofdcontent

DeLonghi: eerste mobiele airco met waterkoeling!

Het is zover: specialist DeLongi bracht recent zijn lang beloofde mobiele airco met waterkoeling op de markt. Dat is goed nieuws, want de kwaliteit van de huidige mobiele toestellen liet tot hiertoe veel te wensen over. Naast hun dure aankoopprijs en hun hoog energieverbruik, zijn deze klassieke toestellen uitgerust met een bijzonder lawaaierige motor. Maakt de eerste mobiele airco met waterkoeling van DeLonghi daar nu eensklaps een einde aan?

Het eerste mobiele aircotoestel met waterkoeling brengt heel wat beterschap, maar zijn prijs zal niettemin voor vele consumenten een ernstige struikelblok blijven. Dit nieuwe aircotoestel dat door DeLonghi op de markt wordt gebracht draagt immers een prijskaartje van 899 euro. Dat staat in schril contrast met de klassieke mobiele aircotoestellen die momenteel in verschillende electroketens worden aangeboden voor een prijs van amper 295 euro...

Goedkope airco's werken als een koelkast

Al deze mobiele airco's werken volgens het koelkastprincipe. Ze halen warmte uit de omgevingslucht en voeren deze op hun beurt weer naar buiten. Op hetzelfde ogenblik doen ze ook de luchtvochtigheid dalen. Dat zorgt ervoor dat we om de haverklap het waterreservoir moeten leeg maken.

DeLonghi buitenbeentje

In de sector van de airconditioning is producent DeLonghi enig buitenbeentje. Het bracht recent een mobiel aircotoestel met waterkoeling op de markt dat, behalve zijn kostprijs, zowat alle nadelen van de goedkope airoc's doet vergeten. DeLonghi's PAC 125 Eco is het absolute paradepaardje onder de mobiele aircotoestellen. Belangrijkste voordeel in vergelijk met de klassieke airco's op luchtkoeling is dat bij het nieuwe toestel de condensor watergekoeld wordt.

Waterkoeling zorgt voor belangrijke voordelen

Deze waterkoeling biedt de consument vele voordelen. De temperatuur zakt razendsnel, het energieverbruik ligt opmerkelijk lager, en het watergekoelde aircotoestel beschikt een bijzonder geruisloze motor.

Lichtgewicht is erg mobiel

Het watergekoelde airco toestel is met zijn dertig kilo een opvallende lichtgewicht, wat het toestel uiteraard bijzonder mobiel maakt. Een klein nadeel bij de plaatsing is wel dat het bij een raam of een deur moet worden geplaatst. Oorzaak daarvan is de dikke buis, nodig om de warme lucht te transporteren.

Bijzonder zuinig met energie

Een ander belangrijk voordeel van dit mobiele aircotoestel met waterkoeling is zijn laag energieverbruik. Onderzoek wees uit dat het energieverbruik bijna veertig procent lager dan de luchtgekoelde toestellen.

Conclusie

Met zijn prijskaartje van 899 euro, is dit eerste mobiel aircotoestel met waterkoeling een dure vogel. Zijn gebruiksvriendelijkheid en opvallend zuinig energieverbruik maken dit gedeeltelijk goed. Wie op internet naar de beste prijs voor dit toestel zoekt, kan goede zaken doen. Op http://www.vergelijk.be/ staat dit mobiel aircotoestel honderd euro lager geprijsd.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…

Waar koop je Delvaux handtassen tweedehands

Hou je van klasse en kwaliteit, dan droom je wellicht al langer van exclusieve Delvaux handtassen. Kwaliteit is niet goedkoop, en dat is bij deze Brusselse handtasontwerper beslist niet anders. Wat anders gezegd van prijzen die variëren van 750 tot 2500 euro voor een handtas? Dat heeft uiteraard voor gevolg dat geïntresseerden in de kwaliteits lederwaren van delvaux ijverig zoeken naar tweedehands handtassen van Delvaux. Ze zijn tweedehands niet gemakkelijk te vinden, maar er zijn gespecialiseerde sites die geregeld tweedehands handtassen van Delvaux aanbieden. En Delvaux zélf organiseert jaarlijks een voordelige stockverkoop. Hoe pak je de zoektocht naar tweedehands handtas van Delvaux handtassen succesvol aan, en op wat moet je letten om latere ontchoochelingen te voorkomen?

Er is wellicht geen enkele vrouw die er niet van droomt met een handtas van de Brusselse lederontwerper Delvaux te kunnen pronken. Dromen mag, maar lang niet iedereen kan zich zo'n Delvaux handtas veroorloven…