Doorgaan naar hoofdcontent

Origineel cadeau voor vaderdag moet niet duur zijn

Binnenkort is het weer vaderdag. Wil jij dit jaar jouw vader met een origineel geschenk verrassen, maar heb je het weer eens moeilijk om de knoop definitief door te hakken? Weet je nog niet wat het dit jaar uiteindelijk zal worden? Hoe gaan we op zoek naar het meest geschikte, en toch originele vaderdagcadeau, of maken we dit jaar ons origineel vaderdagcadeau zélf?


Dit laatste is niet eens zo verwonderlijk. Maakten we vroeger op school ons origineel vaderdagscadeau niet zélf? En met welk geschenk was vader steeds in de zevende hemel? Juist, dat was toch met jouw zélf gemaakt cadeautje? Ben je vandaag niet meer zo handig om jouw vaderdagcadeau zélf in elkaar te knutselen, of ontbreekt het je aan de nodige tijd én inspiratie? Jouw vaderdagcadeau mag écht niet ontbreken! Wil je dit jaar jouw vader met iets anders verrassen dan met een beschilderde koffiemok, een welriekende after shave of parfum? Het is beslist niet zo eenvoudig om het meest geschikte en tegelijkertijd ook originele vaderdagcadeau te vinden. Maar mits de nodige tijd en geduld, kan je daar zéker in slagen. Het vertrouwde internet is daar uitermate voor geschikt.


Handige Harry of sportieve papa?


Is jouw papa een handige Harry of meer het sportieve type? Wellicht heb je hem dan al meermaals 'verrast' met een of ander doe- het- zelf apparaat of met een eksklusief trainingspak. Iedere vader is verschillend, en zoveel vaders, zovele cadeau's. En een origineel vaderdagcadeau hoeft écht niet veel te kosten. Het gaat hem uiteindelijk om het gebaar...


Leuke E- card


Leuk om vaderdag mee te beginnen, is ongetwijfeld een originele E- card die je overal op internet, en in de meeste gevallen nog gratis ook, kan vinden. Zo een E- card heeft bovendien het voordeel dat hij alle dagen, dus ook op vaderdag, wordt verstuurd. En vaders zitten toch altijd achter hun computer...? Met een E- card maak je vaderdag zéker nog leuker. Download dus een (gratis) E- card en zeg je vader nu eens eindelijk wat je écht voor hem betekent...


Wat dacht je van een cadeaubox?


Allerlei geschenk- en cadeauboxen zijn in, ook voor vaderdag. Cadeaubox vind je op internet. Je kan er kiezen uit maar liefst 1500 vaderdagbelevenissen in 48 stijlvolle geschenkdoosjes verpakt en verspreid over wellness, weekend, actie en lifestyle en culinair. Wat dacht je bijvoorbeeld van een herbronningsweekend in een wellnesscentrum of logeren in een stijlvol kasteelhotel? Is jouw vader een durver, dan kan je een cadeaubox vullen met vaders allereerste parachutesprong, met een ballonvaart of een gastronomisch weekend in een sterrenrestaurant. Cadeaubox heeft vaderdaggeschenken voor iedere levensgenieter, en welke papa is dat niet?


Extra vaderdagtips


  • Helicoptervlucht: Zocht je vader het atijd al in hogere sferen? Dan is een helicoptervlucht van dertig minuten dé oplossing! Jouw papa neemt dan zélf de plaats in van de piloot. Kostprijs van zo'n helicoptervlucht: 265 euro.  
  • Golfles: Is jouw vader meer een sportieveling, dan kan je hem misschien wel verrassen met een initiatieles golfen door een professional? Golfen is nu eenmaal niet zo eenvoudig... Kostprijs: 100 euro.
  • Initiatieles ULM- vliegen: Een initiatieles met een ULM- vliegtuigje behoort eveneens tot de mogelijkheden. Zo een eerste vliegles, uiteraard gevierd met de nodige bubbels, heb je voor 199 euro.
  • Cadeaufabriek: Al deze originele vaderdaggeschenken en nog veel meer, kan je boeken bij Cadeaufabriek.be.
  • Autofreak: Is jouw vader een autofreak, dan doe je hem beslist een plezier met een rit in één van zijn droomwagens, een Porsche, Ferrari of een Lamborghini? Vanaf 69 euro.
Is jouw vader het type dat beide voeten liefst op de grond houdt? Knutsel dan zélf zijn droomcadeau in elkaar. Een zelf gemaakt bureauset, een fotokader of een originele krantenhouder doet hem beslist nog altijd even veel plezier als vroeger...
Vaderdag 2012Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

DeLonghi: eerste mobiele airco met waterkoeling!

Het is zover: specialist DeLongi bracht recent zijn lang beloofde mobiele airco met waterkoeling op de markt. Dat is goed nieuws, want de kwaliteit van de huidige mobiele toestellen liet tot hiertoe veel te wensen over. Naast hun dure aankoopprijs en hun hoog energieverbruik, zijn deze klassieke toestellen uitgerust met een bijzonder lawaaierige motor. Maakt de eerste mobiele airco met waterkoeling van DeLonghi daar nu eensklaps een einde aan?

Het eerste mobiele aircotoestel met waterkoeling brengt heel wat beterschap, maar zijn prijs zal niettemin voor vele consumenten een ernstige struikelblok blijven. Dit nieuwe aircotoestel dat door DeLonghi op de markt wordt gebracht draagt immers een prijskaartje van 899 euro. Dat staat in schril contrast met de klassieke mobiele aircotoestellen die momenteel in verschillende electroketens worden aangeboden voor een prijs van amper 295 euro...

Goedkope airco's werken als een koelkast

Al deze mobiele airco's werken volgens het koelkastprin…

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…