Doorgaan naar hoofdcontent

Kunststof speeltoestellen voor buiten:speelplezier voor jong en oud

Beschik je over voldoende ruimte in je tuin? Doe je kinderen dan een groot plezier, en koop kunststof speeltoestellen voor buiten. Dat is speelplezier voor jong en oud. Welke verschillende mogelijkheden zijn er op het vlak van kunststof speeltoestellen voor buiten, en met wat moeten we zeker rekening houden om het meest geschikte speeltoestel in kunststof te kopen? En, minstens even belangrijk: welk prijskaartje hangt er aan vast?


Zeg nu zélf: met wat kunnen we onze kinderen een groter plezier doen dan met kunststof speeltoestellen voor buiten? We zien onze tuin meer en meer als een verlengstuk van onze woon- en leefruimte. Het aanbod kunststof speeltoestellen voor buiten was dan ook nooit groter dan vandaag. Wat zijn de verschillende mogelijheden, en hoe kiezen we het meest geschikte speeltoestel aangepast aan de beschikbare ruimte en de wensen van onze kinderen?

Vele combinatiemogelijkheden

Kies kunststof speeltoestellen voor buiten met zoveel mogelijk combinatiemogelijkheden, zodat onze kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Onze kinderen houden nu eenmaal van afwisseling. Zorg er in deze optiek voor dat je speeltoestel uit zoveel mogelijk verschillende onderdelen bestaat als een klimrek met klimtoren, schommels, een zandbak en glijbanen in verschillende afmetingen en moeilijkheidsgraad. Voor onze kinderen is dit als één grote speeltuin.

Onderhoudsvriendelijk

Bij onze zoektocht naar de meest geschikte speeltoestellen, hebben we de keuze tussen houten speeltoestellen en kunststof speeltoestellen voor buiten. De laatste jaren werden kunststof speeltoestellen steeds populairder. Niet zo verwonderlijk, want deze vragen weinig of geen onderhoud in vergelijking met houten speeltoestellen die we jaarlijks tegen de weersomstandigheden moeten beschermen met een nieuwe beits- en/of verflaag. Kunststof speeltoestellen voor buiten stellen zich tevreden met een schoonmaakbeurt met lauw water en zeep.

Investeren voor jarenlang speelplezier

Speeltoestellen zijn niet goedkoop. De aanschaf van kunststof speeltoestellen voor buiten betekent een flinke investering, die echter borg staat voor jarenlang speelplezier.
  • Richtprijs standaard kunstof speeltoestellen: vanaf 500 euro.
  • Richtprijs luxe kunststof speeltoestellen: vanaf 1200 euro.Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…

Waar koop je Delvaux handtassen tweedehands

Hou je van klasse en kwaliteit, dan droom je wellicht al langer van exclusieve Delvaux handtassen. Kwaliteit is niet goedkoop, en dat is bij deze Brusselse handtasontwerper beslist niet anders. Wat anders gezegd van prijzen die variëren van 750 tot 2500 euro voor een handtas? Dat heeft uiteraard voor gevolg dat geïntresseerden in de kwaliteits lederwaren van delvaux ijverig zoeken naar tweedehands handtassen van Delvaux. Ze zijn tweedehands niet gemakkelijk te vinden, maar er zijn gespecialiseerde sites die geregeld tweedehands handtassen van Delvaux aanbieden. En Delvaux zélf organiseert jaarlijks een voordelige stockverkoop. Hoe pak je de zoektocht naar tweedehands handtas van Delvaux handtassen succesvol aan, en op wat moet je letten om latere ontchoochelingen te voorkomen?

Er is wellicht geen enkele vrouw die er niet van droomt met een handtas van de Brusselse lederontwerper Delvaux te kunnen pronken. Dromen mag, maar lang niet iedereen kan zich zo'n Delvaux handtas veroorloven…