Doorgaan naar hoofdcontent

Ontstressen met tuindouche op zonne- energie

Ben je van plan je tuin uit te rusten met een tuindouche? Overweeg dan zeker de installatie van een tuindouche op zonne- energie. Dat is het allerlaatste snufje op het vlak van warm water voor de tuin. Hoe installeren we nu zo een tuindouche op zonne-energie, en met welke tips moeten we zeker rekening houden om deze karwei tot een goed einde te brengen?

Steeds meer landgenoten kiezen voor een tuindouche. Zeg nu zélf: wat is er heerlijker dan op een warme zomerdag in eigen tuin te genieten van een verfrissende douche in open lucht? En met de introductie van een tuindouche op zonne- energie, wordt het ongetwijfeld dubbel genieten. Zo een tuindouche op zonne- energie kunnen we gemakkelijk zélf installeren. Er komt immers geen electriciteit, en dus zeker geen leidingen aan te pas.

Tuindouche aansluiten op tuinslang

Voor het installeren van onze tuindouche op zonne- energie hebben we een snelkoppeling nodig. Deze snelkoppeling sluiten we aan op onze tuinslang. De zon verwarmt het water, en na maximum twee uur kunnen we volop genieten van een heerlijk verfrissende douche in de buitenlucht. Maken we gebruik van een mengkraan, dan laat ons dit toe de watertemperatuur zelf te regelen. De meest ideale watertemperatuur voor onze tuindouche op zonne- energie is dertig graden.

Verschillende types tuindouches

Bij de aankoop van een tuindouche op zonne- energie, hebben we de keuze uit verschillende types tuindouches. Deze zijn er in alle modellen, vormen en kleuren. We hebben de keuze tussen rechte of gebogen, en zelfs design tuindouches. Sommige ervan zijn uitgerust practische opties. Zo zijn er tuindouches met een extra kraan, zodat we ook onze voeten grondig kunnen wassen. Andere modellen laten ons tegelijkertijd het gebruik van de tuinslang toe. Afhankelijk van onze wensen, kunnen we onze tuindouche zelfs gebruiken als regendouche.

Kies voor een veilige en energie- zuinige tuindouche

Een veilige tuindouche heeft in de eerste plaats een maximum aan stabiliteit. Kies daarom voor een tuindouche met bodemplaat. Sommige tuindouches op zonne- energie kunnen zelfs op het electriciteitsnet worden aangesloten, zodat we ook op een minder zonnige dag van een heerlijke douche in eigen tuin kunnen genieten. Om onze energie maximaal te benutten, kan je zo'n tuindouche extra isoleren. Dat biedt ons het niet geringe voordeel dat het water warm blijft, zelfs lang nadat de zon is verdwenen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…

Waar koop je Delvaux handtassen tweedehands

Hou je van klasse en kwaliteit, dan droom je wellicht al langer van exclusieve Delvaux handtassen. Kwaliteit is niet goedkoop, en dat is bij deze Brusselse handtasontwerper beslist niet anders. Wat anders gezegd van prijzen die variëren van 750 tot 2500 euro voor een handtas? Dat heeft uiteraard voor gevolg dat geïntresseerden in de kwaliteits lederwaren van delvaux ijverig zoeken naar tweedehands handtassen van Delvaux. Ze zijn tweedehands niet gemakkelijk te vinden, maar er zijn gespecialiseerde sites die geregeld tweedehands handtassen van Delvaux aanbieden. En Delvaux zélf organiseert jaarlijks een voordelige stockverkoop. Hoe pak je de zoektocht naar tweedehands handtas van Delvaux handtassen succesvol aan, en op wat moet je letten om latere ontchoochelingen te voorkomen?

Er is wellicht geen enkele vrouw die er niet van droomt met een handtas van de Brusselse lederontwerper Delvaux te kunnen pronken. Dromen mag, maar lang niet iedereen kan zich zo'n Delvaux handtas veroorloven…