Doorgaan naar hoofdcontent

Mobiele airco zonder afvoer populair en milieuvriendelijk

Met de warmste lente ooit bijna achter de rug en de zomermaanden in het verschiet, denken vele landgenoten aan de realisatie van een aangenaam binnenklimaat in hun woning. Hoe gaan we daarbij tewerk, en hoe kiezen we het meest geschikte airco- systeem? Welke voordelen biedt ons een mobiele airo zonder afvoer, en welk prijskaartje hangt eraan vast?

De verschillende airconditioningsystemen ondergingen de laatste jaren een opmerkelijke evolutie. Ze worden dan ook alsmaar populairder. Maar wat betekent airconditioning nu eigenlijk in de praktijk?

Waar moeten we op letten bij aankoop aircosysteem?

Airconditioning is het regelen van de temperatuur in onze woning, of in andere ruimtes als industriepanden en kantoren. Dankzij zo'n aircosysteem kunnen we een aangename binnenhuistemperatuur realiseren in alle seizoenen. Een airco zorgt voor enige verkoeling op warme zomerdagen. De belangstelling voor een airco voor thuisgebruik, groeit sterk.  Bij de aanschaf ervan moeten we zeker letten op het koelvermogen van onze toekomstige airco, zijn al of niet geruisloos functioneren en het type airco.

Mobiele airco zonder afvoer

Een mobiele airco zonder afvoer, combineert alle onderdelen van het klassieke aircosysteem in een mobiel, en erg practisch apparaat. We hebben hierbij de keuze tussen twee systemen. Bij een mobiele airco wordt het vocht, via een dunne slang afgevoerd en opgevangen in een condensatiebak en/of via een dikkere luchtslang door het raam. De voorkeur gaat echter naar het semi- permanent afvoeren van het condenswater via een opening in de muur.

Mobiele airco zonder afvoer voordelig alternatief

Een mobiele airco zonder afvoer is een bijzonder populair alternatief. Door de warme lucht in het koelelement wordt er condenswater gevormd dat in een speciale bak wordt opgevangen. Het verbruik van zo een mobiele airco zonder afvoer ging er de laatste jaren opmerkelijk op vooruit. Daar waar tot voor enkele jaren de nadruk lag op presteren en veel minder op redement, is de jongst generatie mobiele airco zonder afvoer milieu- en energievriendelijker dan ooit.

  • Richtprijs mobiele airco zonder afvoer: gemiddeld 200 euro.
  • Richtprijs tweedehandse mobiele airco zonder afvoer: gemiddeld 100 euro.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honden: een Maltezer is zeker geen schoothondje

Honden en katten zijn met voorsprong de meest populaire huisdieren. Overweeg jij de aankoop van een trouwe viervoeter als nieuw en volwaardig gezinslid, ga daarbij dan zeker niet lukraak tewerk. Een pup koop je niet zomaar voor even maar voor gans zijn leven. Gaat je voorkeur naar een klein, intelligend, vriendelijk maar niettemin bijzonder waakzaam dier, dan is de Maltezer beslist iets voor jou!

Zoals zijn naam laat vermoeden heeft dit opvallend wit hondje zijn naam te danken aan het gelijknamig dwerg eilandstaatje geleden in de Griekse Archipel langsheen de Midelllandse Zee. Dit schattig hondje was reeds bekend ten tijde van Grieken en Romeinen, en stond mede dankzij zijn langharige en zijdeachtige haren vooral in de gunst van (rijke) dames. Overweeg jij de aankoop van een Maltezer hondje wees dan extra waakzaam. Als gevolg van zijn enorme populariteit worden er heel wat bastaards als Maltezer aangeboden. Wil je zekerheid over zijn raszuiverheid, koop je Maltezer dan bij een erkende …

Delvaux handtassen: wees voorzichtig voor namaak

Met Delvaux handtassen loopt beslist niet iedereen rond. Ze zijn een begrip in lederland, en springen in de eerste plaats in ieders kennersoog dankzij hun exclusieve ontwerpen, hun oogstrelend design en hun luxueuze afwerking. Gecombineerd met hun tijdloze look zijn deze Delvaux handtassen ongetwijfeld de absolute top. Hun  prijskaartje is voor velen een onoverkomelijke struikelblok. Exclusieve luxe is immers niet goedkoop, integendeel. Delvaux handtassen en lederwaren worden dan ook peperduur betaald. Naast een ronduit schitterende vrouwenlijn,  zijn de ontwerpers van Delvaux ook de hedendaagse man niet vergeten. Ook zij vinden bij Delvaux een complete en uiteraard even exclusieve collectie.
In een tijd waar bijna alles bandwerk is, springt deze Brusselse lederontwerper uiteraard direct in 't oog. Zowel de Delvaux handtassen als al de overige lederwerken zijn uitsluitend handwerk en wereldvermaard. Een van de allerbekendste en grootste blikvanger is zeker de Brillant- collectie. D…

Waar koop je Delvaux handtassen tweedehands

Hou je van klasse en kwaliteit, dan droom je wellicht al langer van exclusieve Delvaux handtassen. Kwaliteit is niet goedkoop, en dat is bij deze Brusselse handtasontwerper beslist niet anders. Wat anders gezegd van prijzen die variëren van 750 tot 2500 euro voor een handtas? Dat heeft uiteraard voor gevolg dat geïntresseerden in de kwaliteits lederwaren van delvaux ijverig zoeken naar tweedehands handtassen van Delvaux. Ze zijn tweedehands niet gemakkelijk te vinden, maar er zijn gespecialiseerde sites die geregeld tweedehands handtassen van Delvaux aanbieden. En Delvaux zélf organiseert jaarlijks een voordelige stockverkoop. Hoe pak je de zoektocht naar tweedehands handtas van Delvaux handtassen succesvol aan, en op wat moet je letten om latere ontchoochelingen te voorkomen?

Er is wellicht geen enkele vrouw die er niet van droomt met een handtas van de Brusselse lederontwerper Delvaux te kunnen pronken. Dromen mag, maar lang niet iedereen kan zich zo'n Delvaux handtas veroorloven…